Prý servisováno v AUDI, to jo, ale jen do 130 tis. dokaď to měl němčour, pak to dostal čech do ruky, na budíku 200 a v servisce ani zmíňka

http://www.tipcar.cz/audi/audi-a6-2.0td ... 54249.html
Moderátor: Dave0401
si piš,že to bude 3,0TdiPetulaGD píše:ta A4 je kurevský pěkná no,a Hanizz.....a až bude A6 od roku 2005 za nějake dva roky u tebe před barakem stat...tak to nebude 1,8T ale 3,0Tdi doufám!
při tom kurzu v PL se začínám bát co dovezešDave0401 píše:neboj ... neboj...
kdo si pocka.....
jojo....3,0Tdi Quattro a eště v matuHanizz píše:si piš,že to bude 3,0TdiPetulaGD píše:ta A4 je kurevský pěkná no,a Hanizz.....a až bude A6 od roku 2005 za nějake dva roky u tebe před barakem stat...tak to nebude 1,8T ale 3,0Tdi doufám!jezdil jsem v tom a to auto s tím motorem vyrobili asi pro mě
Jestli chceš jet do PL, tak moc neváhej, o víkendu to spadlo na 1704, ale teď koukám, že se to vrátilo na 173.. ale tak měsíc zpátky byla zl 178-180, tos měl kupovatF.l.a.n.e.l. píše:při tom kurzu v PL se začínám bát co dovezešDave0401 píše:neboj ... neboj...
kdo si pocka.....
max3rx píše:Asi sem ho moc nepochopil
co se bude pit?max3rx píše:... slyšel jsem o nějakém utkání bobjorna vs luthyn, tak bacha, ať nedostanete sadu
Takže takhle: zlato - švajs, stříbrné - česko, bronz - poláci .. a němci jsou na bramborové teda nebo ještě níž?PetulaGD píše:mě fotbal neberebobjořum to přeju.... zlate cesty jsou ve švycarsku a ostatních okolních zemích kde se o to pěkně starají