Vista
Moderátor: Rudi
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Vista
Zdravim vas kdo musite ficet na vistach.... kolik vam po startu a nabehnuti systemu zabira system ramek? kdyztak piste i typ vist...
u me visty home premium 32b po startu 881 ram
u me visty home premium 32b po startu 881 ram
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vista
tohle ani radši nechci vědět, já mám home premium a zabírají po startu cca asi 400MB, a co se týká procesů, tak dostat se pod 70 se nějak nemůžu dostat, zlaté XP s 15 procesy
ale už se chystám, mám totiž jen giga pamět 

Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
A já to neřeším, jelikož podle všeho to vypadá, že budu moct zdarma přejít na WIN7, páč ten odpad Visty mám v ntbku jako OEM..... Údajně co jsem se dočetl, tak si v MS dost dali majzla na vyladění
tak nezbýva než doufat 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no tam prestup zdrama nebo s rozumnym poplatkem na win7 by byl good... oproti xp sou sice v mem pripade visty stabilnejsi a par veci maji good resenych, no ale se 2GB ram to jelo strasne... do doplneni na 4GB ( vim ze 32b nevyadresuje cele) je to o dost lepsi, vsechny programy se spousteji rychleji atd. ale oproti 665mega u 2GB ram je to ted 800mega po startu... jinak jestli nekdo premysli nad pametmi hyperX muzu doporucit, rychlejsi dle vsech testu jsou
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
Já mám na ntbku 3GB paměti, ale přijde mi, že ty odezvy tam jsou znatelně horší než na desktopu kde mám XP a to je to o poznání slabší počítač. Ono jak je to staré české přísloví? Z hezké misky se nenajíš? Jinak ten přechod na WIN7 podle mě bude možný pro širokou skupinu, neboť jsem pomáhal kamarádce s výběrem ntbku a chtěli jsme s OEM Vistami, aby pak mohla hned přejít na WIN7 a ejhle, v cenové relaci, kde ještě nedávno bylo řekněme 75% ntbků s OS tak teď sotva 20%. Podle mého to je mj. proto, aby nemuseli tolika uživatelům umožňovat ten přechod na WIN7 for free 

Nosce te ipsum - know thyself
Windows Vista Ultimate
4GB ram
po startu viz obrázek - lítá to v rozmezí 940-990MB
4GB ram
po startu viz obrázek - lítá to v rozmezí 940-990MB
- Přílohy
-
- paměť.jpg (15.22 KiB) Zobrazeno 928 x
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze to neni vyuzita ram jako takova ... jen si to tom trosku precist.
Jak bych asi jinak provozoval Visty na 512MB ram, kdyz po startu si vzali pres 700 napr ?
Btw Windows 7 jsou docela fajnovy
Ale narocne zhruba stejne, jen to lepe funguje. A rychleji ...
Jak bych asi jinak provozoval Visty na 512MB ram, kdyz po startu si vzali pres 700 napr ?
Btw Windows 7 jsou docela fajnovy

Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen 

já odpovídal nameerecheck píše:Jenze to neni vyuzita ram jako takova ... jen si to tom trosku precist.
proto jsem to típnul i s lištou, kde je vidět co všechno ještě běžísotomaior píše: kolik vam po startu a nabehnuti systemu zabira system ramek? kdyztak piste i typ vist...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
tak to mi prosimte porad jak s tim vybehnout...v praci mam kompy s 1GB RAM a jehoVISTAMA a jsou to mr*ky line... Stačí spustit ten slavný WinMail, Připojení ke vzdálené ploše a už má problém otevřít přílohu v Excelu. První otevře celkem hned, ale stačí ji zavřít a otevření jiné trvá už 4-5 min, někdy se to až kousne... (Dokoupení RAM u nás nehrozí a IT departmentu je to šumák, protože mají mašiny...)meerecheck píše:Jenze to neni vyuzita ram jako takova ... jen si to tom trosku precist.
Btw Windows 7 jsou docela fajnovyAle narocne zhruba stejne, jen to lepe funguje. A rychleji ...
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...