lcd problem..

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
biker

lcd problem..

Příspěvek od biker »

popis problemu:
u moji jsem zapojil nove lcd, nabehl bios a monitor se vypl(stav jako kdyz je pc vyple,ale monitor zustane zaply)
tak restart a monitor nabehl, nybrz blikal. pak wokna zjistili ze doslo ke zmene a fungoval par minut :) (od teto doby o nem pc vi, ma svuj ovladac). pak jsme instalovali tiskarnu a nejaky soft na scanovani. soft chtel restart a monitor opet nic :). protze pc lejno rozumim, jen jse soupl do mehcaniky CD od monitoru(ani nevim proc me to napadlo) a ejhle, po restartu monitor (s cd v mechanice) nabehl. opet prekontroloval zda pc vi o monitoru(vedel). vypojil jsem modem abych ho premistil a monitor v tu chvili vypl. a opet stejna anabaze(a pomohlo az opetovne vlozeni CD do mehcaniky). pc jsem 3 vypl zapl vse behalo. dnes pani pc zapina a monitor nic. opet se rozebhne jen s cd v mechanice.
kunda parek, co ma spolecneho "cd" a monitor. co stim atp.
grafika je tam stara G MX a lcd je od LG nejaka 22". pokud to je klicove, zjistil bych presne oznace.
vdaka za tipy. to s tim modemem.... nemuze se neco navzajem rusit. nejaky frekvence a bla bla(uz jsme psal nerozumim tomu, jen si pamatuju ze nektery kabely se mi na starym pc taky nemilovaly, kdyz byly pres sebe)

jete me napada nemuze to byt zpusobeno napajenim ve smyslu ze bych dal do jine prodluzky extra monitor(asi kktina)
diky za tipy

biker

Re: lcd problem..

Příspěvek od biker »

uz jsem na to prisel. del, ci lock 8)

JonnY

Příspěvek od JonnY »

tak nam prezrad v com bol problem :)

biker

Příspěvek od biker »

vycisteni konektoru grafiky. mohlo me to napadnou,ale nenapadlo. :) porad nechapu to s tim CD.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“