Moderátor: Bohuš
vosefovany dostKury píše:...A černoušek se zase dostal na třetí místo, bůhví jak to s tou penalizací Trulliho je
Hele, taky bych se ani nedivilAlesShi píše: vosefovany dost![]()
a po malajzyji bude na prvnim
počkejsi na MR.modenuAlesShi píše:italcky auto
cobiste cheli
sho nebojymOndra. píše:počkejsi na MR.modenuAlesShi píše:italcky auto
cobiste cheli![]()
toe mergl dost taHODNATommy1978 píše:A eště k tomu Honda první 2 místa no to bych blil Milane![]()
![]()
AlesShi píše:MekLeren Merkedec
mě se neboj, tečku dostane Ondrastečkou a bude z něj OndrasdvěmatečkamaAlesShi píše:sho nebojymOndra. píše:počkejsi na MR.modenuAlesShi píše:italcky auto
cobiste cheli![]()
pche, dysmu italcek zrovino pojede
stratijo semu f dymu odspoda dost
kdyby jsi na to cumel tak jsi si musel vsimnout ze louis byl pred trulim pred vyjetim SCKury píše:Já nevím, od tý doby co komisaři skoro po každém závodě rozdávají penalizace, tak mě formule přestává bavitBůhví co vykoumají ohledně těch difozoru, Vettel pro příští závod 10míst na startu dozadu. Uplně jsem věděl jak ten jejich souboj dopadne
A černoušek se zase dostal na třetí místo, bůhví jak to s tou penalizací Trulliho je
Ondra. píše:Truli fajn, Ferrari propadák(děsně mě baví s tím všechny dneska buzerovat
![]()
)
baric je pitomec : hned na stratu kvuli nemu museli odstoupit tri jezdci. pak mackal kimiho na zed, jeste ze ten zpomalil a apak ho stejne (kimiho) sestrelil..Ondra. píše:Ferrari to pro*rali jak nejvíc mohli![]()
![]()
Nováčkům to přeju, obzvlášť Barichellovia Hamilton? Startoval z 18.pozice, během závodu se dostal až na 4.místo!!! Je to jasná známka, že ten pilot opravdu umí jezdit. A řekl bych to klidně i o Massovi, kdyby dokázal někdy to samé (i když ho nenávidim
)
proc sem nedas to , ze ferrai dostava cca 80mil usd rocne za to ze nepotopilo bernieho a neodeslo z F1 z osttanimi. ti pak nesli tedy taky. pak se muzeme bavit o krivacichmr.modena píše:Ondra. píše:Truli fajn, Ferrari propadák(děsně mě baví s tím všechny dneska buzerovat
![]()
)
lepší bejt looser než křivák:
http://www.formule.cz/formule/index.php ... anku=13475" onclick="window.open(this.href);return false;
závist?pany píše:proc sem nedas to , ze ferrai dostava cca 80mil usd rocne za to ze nepotopilo bernieho a neodeslo z F1 z osttanimi. ti pak nesli tedy taky. pak se muzeme bavit o krivacichmr.modena píše:Ondra. píše:Truli fajn, Ferrari propadák(děsně mě baví s tím všechny dneska buzerovat
![]()
)
lepší bejt looser než křivák:
http://www.formule.cz/formule/index.php ... anku=13475" onclick="window.open(this.href);return false;