Podsvícení palubky - Kadett
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Podsvícení palubky - Kadett
Čau kluci,ozhodl jsem se že žárovky podsvícení ve vypínačích na kadetu nahadím ledkama - povedlo se mi to u 4 ks kde žárovka míří přímo na symbol v plastu... Teď ale nevím jak to dokutit třeba u táhel topení kde je světlovodič... Takže dělal to někdo z Vás?Asi by to šlo s větším množstvím diod a zabroušením po obvodu aby svítily více do prostoru než do bodu...
Tak pokud někdo ví,tak porďte... Díky...

Není třeba...
Re: Podsvícení palubky - Kadett
Já mám takový dojem že na tohle se někdo ptal na www.kadett.cz v sekci interiér myslím..... zkoušels tam zabrowsit???? Určo by to tam mělo být 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
No asi takhle,vím že to tam někde bylo,ale bylo to jen co se týká LCD v Gsikubi píše:Já mám takový dojem že na tohle se někdo ptal na www.kadett.cz v sekci interiér myslím..... zkoušels tam zabrowsit???? Určo by to tam mělo být

Není třeba...
Aha tak to nic ale zkusil jsem toChosse píše:No asi takhle,vím že to tam někde bylo,ale bylo to jen co se týká LCD v Gsikubi píše:Já mám takový dojem že na tohle se někdo ptal na www.kadett.cz v sekci interiér myslím..... zkoušels tam zabrowsit???? Určo by to tam mělo být

Jen takový postřeh, já jsem nebrousil diody po obvodu ale zabrousil jsem tu špičku co to šlo a svítí to jako žárovka - dokola ne do bodu.... víc ti neporadim

Nosce te ipsum - know thyself
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Oživuju téma... Jak to dopadlo - dal jsem diody do vypínačů kolem LCD přístrojovky,místo malech žároviček a na topení,vypínač světel,a ventilátor malý červený žárovičky jelikož ta dioda tam neměla dostatečněj světelnej výkon.Mám to tak už rok a v pohodě, teď plánuju červeně podsvícenou řadící páku 

Není třeba...