Tak cajti to prošetřili a teď mám čekat 30 dnů na vyšetření a pak valit na pojišťovnu.
Flanelu nechceš to nějak urychlit,stejně zas dojde pachatel neznámý...
Včera jsem na tom byl. Nevím, co na to říct, je tam podle mě dost počítačových scén, jak tam jezdí v těch šachtách a hlavně ten začátek, omg nicméně nebylo to nejhorší, klidně bych mrknul znovu.. a jak sem odjížděl z garáží, tak všichni ocasi posedali do aut, začali turovat, gumovat a nevím co ještě, takže jak tu někdo psal, myslím, že ty křídla se vrátí zpátky do módy
to tak je vzdycky bezmozci jsou nadrzeni z toho jak cyp. Nevim jestli to bylo unas ale po premiere dvojky si dva borci davali sprinty na svetlech a jeden se pri tom zabil nekde to psali
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá osobní zkušenost s podvozky Jom? Vím že je to bahno a kokot to vydrží, ale na G5 je vechno drahé jak prase tak jsem chtěl koupit jen pružiny -35mm za 3100,- ale našel jsem celou sadu tlumičů a pružin právě od Jomu za 5OOO,- tak jsem nahlodaný jestli připlatit tu dvojku a prubnout je.
právě proto chci stavítko abych to mohl položit na vanu. Já s tím stejně jezdím jen každý den do školy tak tu trasu znám zpaměti. ale 25tis za nový podvozek nedám...
reagoval jsem na to, že se josh vztekal, že všichni odpočívají a než v pneuservise tak to raději tam kde jsem
a neber to osobně ale jsem rád že jsem nepotřeboval známé abych dostal práci