potřeboval bych trochu poradit...
V starým autě co jsem nedavno pořídil, stávající (sériová) audiosouprava je už za zenitem řekl bych..a rád bych jí za něco vyměnil.
Nechci nějaký ultimátní řady, sám jsem měl v předchozím autě focaly 1kw

Situace:
Vidím to asi tak že bych pouze vyměnil stávající repro, a nebyl by asi potřeba ani sub.
Nevím co je to za typovou řadu (to stávající repro), tak předpokládám že bude stačit oznámit průměr od kraje (hrany) reproduktoru ke kraji..
Ve předu v desce je teď průměr kruh. repra 10cm. A v zadu za zadním oknem je kruh. repro průměru 15cm.
(rozložení nerozumím, takže vzadu jsou asi basové/středobasové? a vepředu výškové+středové?)
Takže budou potřeba 2 páry reprodukrotů místo stávajících (nevím ale jaký?), nejspíše stejných rozměrů. (těch 15cm je ale divných což?)
Chtěl bych slušnou sestavu za málo peněz

Pokud je nejvhodnější řešení magnat, tak tedy ten...
Pokud je možnost rockford tak beru

hlavní otazka 1.: dají se pak uživit z rádia nebo je potřeba zesilovač? při nejhorším nějaký budu muset koupit, nebo mi nějaký doma zbyl (audison asi srx4 / lrx4 nebo tak nějak, fakt nevím podívám se)
hlavní otázka 2.:co by jste navrhli? (značka?, řešení-jaký typ repro?, s/bez zes?, kolik peněz optimálně?)
(držet se stávajících rozměrů a rozložení)
představoval bych si nějaký slušný modely, asi v nižší řadě když do toho nechci moc vrážet..
z minulýho auta jsem zvyklý na hezké výrazné bassy tak aby mi to něco připomínalo (asi to bude ale jen vzdáleně)
ohlavní otázka 3.: nebo mám jít do něčeho použitýho, jestli něco bude v bazaru tady, či na autohificlubu?
předem díky