Moderátor: Dave0401
Ať si vymaluje sám, bude to jeho byt...-Jakub- píše:třeba nakonec pojedea ty mu vymaluješ sám
Ty joudo ja jsem jel za tebou na vyjezdu na ten objezd i jsem tě předjižděl a troubil jak pako v te černé ochcavce na černých kolech. pak jsem tam chvili jell ty za mnou a ak jses ztratil.nakonec jsem se vratil z5 k okruhu a jel normalně rovnou na dalnci a s kamošem s TDI 17Ops ochcavkou jsme se nahaněli až do doby než se mi před frydkem rozletel homokynetákJurisek16 píše:Tys tam byl ??? že ses nepřihlásilno to mi říkej...jsem jel úplně někam do prdele...tak jsem furt jel až jsem dojel skoro do centra brna...no a pak už hurá na dálnici...vyjebané objíždky
No nazpátek mi ručička tacháče neklesla pod 140 a nepřekročila 235
btw: Rosťo...kdo to byl ten s tím TTčkem ? na to že měl 165kw...tak mi to jelo skoro stejně
a on mi ještě na benzině říkal že má omezovač na 230ti a hlavně v hlavě
šlo to vidět....jsme jely po dálnici 229 vedle sebe...a jak jsem překročil 230tku tak mu to úplně škublo a našle
Jinak jak jsem tak sondoval tak snad všichni tomu z brna kutaly co Rudo ?
Ale něco mám v nepořádku s motorem
buď kabely nebo svíčky...pač to občas škubalo a pí** to jelo
do brna to nechtělo jet víc jak 220 ...budu se muset někdy juknout na svíčky no
někdy mi to připadalo jak by šlo málo paliva...třeba při plném knedlíku to mělo zátah do 4tisíc a pak to najednou úplně zpomalilo jak bych vůbec neměl nohu na plynu
no ja to se to machruje jak pro tebe "folow me" a pak "game over neplatí" (Dolph píše:Já si s fiatem na dálnici udělal rychlostní rekord... 270 kmh
...Jurisek16 píše:Hodně parádní pašík...až na ty ohrané kola![]()
Jurisek16 píše: