Moderátor: fonz
třeba jindy ...svanco1915 píše:no bylo to for tebe , ještě že tak![]()
tak doufamdan7211 píše:No letoší grill sezona bude zajimavá vid Davide
jo klidoblázen píše:třeba jindy ...svanco1915 píše:no bylo to for tebe , ještě že tak![]()
Nebudeš, protože by jsi nám to vychlastalblázen píše:jestli to bylo for me,tak nebudu,...ani nevím o co jde...svanco1915 píše:kurde japonec ty tam budeš taky ???
já mám doma kotouč i pastu...kubi píše:Hola bando, potřebuju menší radu, nemáte kontakt na někoho šikovnýho kdo by si poradil s leštěním límců v Opavě a za rozumný peníz. Měl jsem kola u pana Osmančíka, ale vtip je v tom, že se musely vařit, takže bude třeba znova leštiti a právě netuším jak to půjde, když je jedno kolo na pár místech vařené. Jestli tam nebudou moc viditelné mapy usw.![]()
Jinak musím pana Osmančíka pochválit, umí opravdu skvěle viďte pane Fonz
JJ taky se musím přidat... pan Osmančik mi taky dělal kola a good jobkubi píše:Hola bando, potřebuju menší radu, nemáte kontakt na někoho šikovnýho kdo by si poradil s leštěním límců v Opavě a za rozumný peníz. Měl jsem kola u pana Osmančíka, ale vtip je v tom, že se musely vařit, takže bude třeba znova leštiti a právě netuším jak to půjde, když je jedno kolo na pár místech vařené. Jestli tam nebudou moc viditelné mapy usw.![]()
Se bojím že to bude chtít i trošku posmirčitKubajz píše:já mám doma kotouč i pastu...kubi píše:Hola bando, potřebuju menší radu, nemáte kontakt na někoho šikovnýho kdo by si poradil s leštěním límců v Opavě a za rozumný peníz. Měl jsem kola u pana Osmančíka, ale vtip je v tom, že se musely vařit, takže bude třeba znova leštiti a právě netuším jak to půjde, když je jedno kolo na pár místech vařené. Jestli tam nebudou moc viditelné mapy usw.![]()
Ja te taky pozdravil kyval jsem na tebe sedel jsem na spolujezdciSkylineGTR píše:Já dneska "někoho" zdravil v Hlučíně a "on" nereagoval....![]()
JJ přesně tak na pivku a jidle na sterkovne a pak takova projizdka...vt.tuner píše:Pipo:
ja te dneska videl na strekovne,a pak ete v HAti myslim,ridila asi tva pritulka
JJ snad už o víkendu budu okPipotuning píše:Však už to tam žije jak včera tak předevčirem u čochtana narvano a parking plný
Díky ,diky jasne ze muzem hodit pokec se urco zas potkame hehvt.tuner píše:jj,ja ve sve filete a kamos v Meganu coupe![]()
jinac mas to hezke,uz zdalky to budi pozornost![]()
,nekdy muzeme hodit pokec,celkem rad bych to skuknul
včera jsem tě viděl.. taky mě můžeš svézt a né nechat šmatlat do hospody pěškyPipotuning píše:Díky ,diky jasne ze muzem hodit pokec se urco zas potkame hehvt.tuner píše:jj,ja ve sve filete a kamos v Meganu coupe![]()
Nechoď do hospody vůbecblázen píše:včera jsem tě viděl.. taky mě můžeš svézt a né nechat šmatlat do hospody pěškyPipotuning píše:Díky ,diky jasne ze muzem hodit pokec se urco zas potkame hehvt.tuner píše:jj,ja ve sve filete a kamos v Meganu coupe![]()
Jo jo ja te taky videl jak to mas namiren k te hospe heh:-)ale mlade se moc neche deptat po brzdeblázen píše:včera jsem tě viděl.. taky mě můžeš svézt a né nechat šmatlat do hospody pěškyPipotuning píše:Díky ,diky jasne ze muzem hodit pokec se urco zas potkame hehvt.tuner píše:jj,ja ve sve filete a kamos v Meganu coupe![]()
to je tak špatná řidičkaPipotuning píše:Seatem by nikdy sama nejela..a spiš by tě přejela heh![]()