Dobře dělaj folie s atestem v kuklenách vedle hřbitova, jak je Corner Auto-HIFI tak za nimafavoman píše:PS.: nevíte kde lepí folie za rozumnou cenu a s atestem??
Aktuální fotky vašich aut
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fotky vašich aut
- favoman
- Kontaktovat uživatele:
TOMIK__007 píše:Dobře dělaj folie s atestem v kuklenách vedle hřbitova, jak je Corner Auto-HIFI tak za nimafavoman píše:PS.: nevíte kde lepí folie za rozumnou cenu a s atestem??
díky za infíčko já se kouknu ještě tady po okolí jičína abych nemusel až do hradce
"O vesmíru nevíme zhola nic, ale máte-li ucpanou trysku na polévku, jsme vaši hoši. "
- favoman
- Kontaktovat uživatele:
jináč novinky - zpět dveře s klikama a kola 13"
a malinko řešim dilema jestli kola do černý barvy ale pořád se nemůžu rozhodnout (15" tam kvůli každodennímu ježdění nechci - 195/45 bylo prostě jen na občasný svezení
)
a malinko řešim dilema jestli kola do černý barvy ale pořád se nemůžu rozhodnout (15" tam kvůli každodennímu ježdění nechci - 195/45 bylo prostě jen na občasný svezení

- Přílohy
-
- 1.jpg (44.03 KiB) Zobrazeno 3204 x
-
- 2.jpg (42.44 KiB) Zobrazeno 3204 x
"O vesmíru nevíme zhola nic, ale máte-li ucpanou trysku na polévku, jsme vaši hoši. "
na co pak vyjde takovej rám bez jakýkoli homologace ?
A4 3.0 V6 quattro
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zase pracovalo
- Přílohy
-
- rádio na zkoušku, signálovej výstup přímo na SW byl dost znát oproti starému rádiu
- 1.jpg (89.42 KiB) Zobrazeno 3175 x
-
- výplně na svém místě
- 2.jpg (88.44 KiB) Zobrazeno 3177 x
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
a pokračování
- Přílohy
-
- zkoušení usazování krmiče basáků
- 3.jpg (81.6 KiB) Zobrazeno 3175 x
-
- začalo kompletování a protahování kabelů
- 4.jpg (85.14 KiB) Zobrazeno 3176 x
- favoman
- Kontaktovat uživatele:
hele tenhle mě vyšel před 3 rokama na 8 tisic..a neni k tomu ani lístěček je to samo domoFresch píše:na co pak vyjde takovej rám bez jakýkoli homologace ?

jinak už bych takovou blbost neudělal

- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Muzika taky usazena na svém místě
- Přílohy
-
- favo 2.jpg (78.64 KiB) Zobrazeno 3125 x
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Ještě doladit nějaký plasty interieru, těsnící gumy, umejt, naleštit, vysát a uklidit vnitřek a muže se vyrazit do ulic 

- favoman
- Kontaktovat uživatele:

nádhera
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady máš, tady jsou kola vidět, nic nového, to samé co minulá sezona
- Přílohy
-
- 1.jpg (142.16 KiB) Zobrazeno 3071 x
-
- 2.jpg (153.46 KiB) Zobrazeno 3074 x
Takže jaky jsou změny na exteriéru od milnulé sezony ?
ja zmenil auto.. msto swifta gti mam 100nx gti..:-Dmisto tuningu to musim dat nejdriv do kupy:-D
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně pryč hagusy, nalakovaná střecha, opravené spodky dveří a nalakovaný, takže černý pruhy pryč, výměna přední obdelníkové značky za čtvercovou na stranu a oprava spodní hrany 5dv. Na první pohled to není vidět, že by byla nějaká změna,ale něco málo z extroše jo. Ale spíš muzika a interier + vzadu na podvozku 5cm dorazy na každé straně,takže zadek šel kousek nahoru ale zato přitvrdil komfortu jízdyMr_xx píše:Takže jaky jsou změny na exteriéru od milnulé sezony ?

- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to říct, když se někomu něco přihodí, tak si pokládá otázku „Proč zrovna já..?“ … tuto otázku jsem si bohužel musel položit jednou v sobotu a podruhé dnes. Proč zrovna já, proč takovej debilní start do sezony Sobota v Brně přihodila to že se nějak uvolnila hadice a začala lítat voda u chladiče a lítala a lítala až vylítala všechna a díky trochu vroucí vodě prostě prdnul nárazník, ale když už jsem to tak nějak překousl a vzal to, že se to opraví, tak co se neposere při dnešní projížďce na zmrzlinu … myslím že fotky nepotřebujou komentář a asi si umíte představit jak jsem byl nas…ej

- Přílohy
-
- 2.jpg (87.97 KiB) Zobrazeno 2993 x
-
- 1.jpg (83.06 KiB) Zobrazeno 2989 x
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
prostě na prd 

- Přílohy
-
- 5.jpg (79.4 KiB) Zobrazeno 2988 x
-
- 4.jpg (84.14 KiB) Zobrazeno 2990 x
-
- 3.jpg (105.03 KiB) Zobrazeno 2991 x
Tak to je mazec... 

jak se ti to proboha povedlo ? nestraš, že nevydržela našponovaná užší guma na širším ráfku...
Já mám taky děsnej den... dneska mě sestřelil u Heřmanáku nějaký pán s Lagunou... nevíte někdo o nějaký právnický pomoci v HK na dopravní nehodu...?
Já mám taky děsnej den... dneska mě sestřelil u Heřmanáku nějaký pán s Lagunou... nevíte někdo o nějaký právnický pomoci v HK na dopravní nehodu...?
A4 3.0 V6 quattro
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak se to povedlo, auto začalo tahat do prava, přišel bílej kouř a smrad a konec.... tím že to bylo našponovaný to není, díky tomu tam zustaly kraje zašprcnutý a jelo to po kouskách gumy, takže naštěstí to ráfek neodsral...Fresch píše:jak se ti to proboha povedlo ? nestraš, že nevydržela našponovaná užší guma na širším ráfku...
Koukam ze vikend byl docela uspesnej, ja si v Brne oddelal turbo 

Tyvole tak to maš stěstí že to neodsral ráfek....žádny škrabance... ta rezerva..já mužu jezdit na rezervu 80 ! aspon myslim.... 

- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Start sezony nějakej zapeklitej a to Brno taky, Tomáš z HK s M3 vzali na okruhu kačírek, takže taky se bude opravovat ...
Mikau.: No to je jediný štěstí, odnést to kolo, tak asi vyskočim z kůže ... já mužu taky na rezervě jet 80kmh ..... ta 50ka je v mílích nebo co to tam je
Mikau.: No to je jediný štěstí, odnést to kolo, tak asi vyskočim z kůže ... já mužu taky na rezervě jet 80kmh ..... ta 50ka je v mílích nebo co to tam je

tak to je docela mazec, ja to turbo odpalil pri jizde 8, coz byla tusim zrovna ta pri ktere vylit TomasTOMIK__007 píše:Start sezony nějakej zapeklitej a to Brno taky, Tomáš z HK s M3 vzali na okruhu kačírek, takže taky se bude opravovat ...

JoMikau. píše:myslite to byli bavo s cernou kapotou co parkuje mě zabarakem?
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Jo joMr_xx píše:JoMikau. píše:myslite to byli bavo s cernou kapotou co parkuje mě zabarakem?