Ceny jsou tak nejak normální a to http://www.cisteni.wbs.cz/Cenik_cisteni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
komplet by se dělal za 1750,- - tzn. ruční čištění interiéru + renovace laku

Kontakt buď na něj, nebo přeze mě

Tohle by mě taky zajímalo. Hlavně něco na ty plasty, protože když to nasprejuju tak je to do týdne pryčSPEEDY píše:Hned, jak si zařídím pořádek v autě, bych Tě kontaktoval. Potřebuju hlavně vyčistit sedačky, koberec v autě a něčím, co vydrží dýl jak sprej, "napustit" palubovku a veškeré plasty+ samozřejmě tu "náletovou" rez ze spodku dveří, ta mně tam doslova sere
no ja se po... to mam hned kousek od barakuGoldies píše:Na stránkách máš aji luxusní kontakt s mapuJinak v Žabovřeskách na Hassově.
no defakto hlavne o vikenduIvan píše:Goldies, také se tam otočím. Pokud bude práce kvalitní, budu ochotně referovat dál. Jste tam také o víkendu?
Hele kocko, ja to mam jako vedlejsak, je tam hlavne kolegaKaty píše:no ja se po... to mam hned kousek od barakuGoldies píše:Na stránkách máš aji luxusní kontakt s mapuJinak v Žabovřeskách na Hassově.
) se stavim obcas na kafe jo
akorat, ze na lesteni auta uz mam domluveneho clovicka s kosmetikou Meguiards
![]()
ač v pracantovi G3 bude treba vycistit intros, toz uvidime
MeguiarsKaty píše:no ja se po... to mam hned kousek od barakuGoldies píše:Na stránkách máš aji luxusní kontakt s mapuJinak v Žabovřeskách na Hassově.
) se stavim obcas na kafe jo
akorat, ze na lesteni auta uz mam domluveneho clovicka s kosmetikou Meguiards
![]()
ač v pracantovi G3 bude treba vycistit intros, toz uvidime
My chodime do Chicaga na PlzenKaty píše:2creams: nu jo, preklep![]()
a ty nejsi creams co ma Pazouta ? ... se v tech nickach nejak ztracim bo cono podle podpisu asi nejsi vid Mathyasi ... napsala jsem to dobre? jsem to akorat slysela od martina jak se to pise (s tvrdym)
2goldchild: aj ta krajta, vikendy budou pech bo budou srazy... ale treba se tam nekdy potkame. kolegu asi neznam tak tam nebudu wopruzovatale co treba Dalešické pivečko na rohu v hospudce.