vaš názor Renault
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
vaš názor Renault
Ahoj
chlapik tady od nás prdává megana 1.6e RT 66kw r.v. 97 najete 50 tis
servo centrál 1x airbag přední el. okna
na zadních lemech už to začíná pomalu rašit jinak auto v dobrém stavu
tak by mě zajimalo jestli cena 75 tis. se dá vyčíslit za tohle auto
každý mi řekne co jiného tak mám v tom zmatek jestli brát či nebrát...
chlapik tady od nás prdává megana 1.6e RT 66kw r.v. 97 najete 50 tis
servo centrál 1x airbag přední el. okna
na zadních lemech už to začíná pomalu rašit jinak auto v dobrém stavu
tak by mě zajimalo jestli cena 75 tis. se dá vyčíslit za tohle auto
každý mi řekne co jiného tak mám v tom zmatek jestli brát či nebrát...
Řidič
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vaš názor Renault
moc info si nepodal... v kazdom aute sa skryva nec... fotky by boli lepsi a najlepsi osobne vzdy... len osobne zistis ci nejsu ovesnute dvere a pod a pod a pod... 

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
hoj, jak bylo receno, chtelo by to videl....ale 75klacku za 97rok se mi zda hodne, ikdyz pises, ze to ma malo najeto tak jestli to je prokazatelne a navic nez najete km je dulezitejsi stav, no a kdyz uz zacinaji lemy, jak je na tom vyfukove potrubi, jezdilo to na servisky, co uz bylo meneno...... nektere casti degraduji i vekem, nejen najetymi km....
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
tak servisku to nemá, ten od koho to kupuju to má rok a půl před tím to měl prej důchodce
je to po technické v lednu
jinak dělane na tom nic nebylo, nebylo potřeba teda krom měněného těsnění, prý tam bylo moc oleje tak prasklo a teda jeden díl výfuku jinak nic ale kdo ví...
za těch 12 roků se dá počitat že tam nějaka ta rez bude ale našel jsem jen na těch lemech, tlumiče apod. u těch to bude běžné
fotku mám jen celkového auta
jinak dělane na tom nic nebylo, nebylo potřeba teda krom měněného těsnění, prý tam bylo moc oleje tak prasklo a teda jeden díl výfuku jinak nic ale kdo ví...
za těch 12 roků se dá počitat že tam nějaka ta rez bude ale našel jsem jen na těch lemech, tlumiče apod. u těch to bude běžné
Řidič
ta cena je nesmysl, reál bude tak na 30-40tis.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Reál cena je tak 40-50tis kč, pokuď je v normálním stavu. Pokuď má fakt najeto těch pár km a je gut stav, tak i vyšší.
Měl jsem a znám toho dost ohledně tohoto vozidla.... klidně napiš SZ a poradím dále
Měl jsem a znám toho dost ohledně tohoto vozidla.... klidně napiš SZ a poradím dále
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
divný,že všechny auta měli důchodciDcSpeedi píše:tak servisku to nemá, ten od koho to kupuju to má rok a půl před tím to měl prej důchodce

...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
za tu cenu bych z 97mého megane nekupoval ani kdyby bylo po důchodci co se v něm nikdy nesvezl..dnes jsou ceny vozů tak nízko,že za tu cenu koupíš mnohem lepší auto. V podstatě ty megane jsou na podobné úrovni jako nějaké felicie..
není to nic moc ..

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak...
koukni treba sem:
http://tipcar.cz/tipcar.php?RegionV=&St ... &poc_mist=" onclick="window.open(this.href);return false;
koukni treba sem:
http://tipcar.cz/tipcar.php?RegionV=&St ... &poc_mist=" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Podle toho co vždy tvrdí prodejci tak je 3/4 němců v důchodu a autem jezdí jen ve středu na nákup a to ještě nesmí pršet
.Renault nikdy, výbavu sice mají, podvozek taky celkem pohodlnej o to víc se elektrika na nich se.e.Konkrétně ten model co sis vybral za chvíly poteče jak olejnička nejen pod víkem ventilů ale taky pod hlavou!O guferu táhlem řazení se nemá cenu ani zmiňovat... jen když zjistíš jak se to gufero vlasně MÁ měnit- poleje tě pot.Prostě bych do renaulta nevlezl a už vůbec ne do megana tohoto ročníku...

tak je to možný už jsem slyšel že se tam sere elektrika ale když jsem viděl kolik to má najete tak jsem nad tim dost vážně přemýšlel
Řidič
Ahoj....., celou dobu jezdím s Renaulty a poměrně dost se o ně zajmám...!!
Ta cena je opravdu , ale opravdu mimo....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za ty prachy koupíš Lagunu r.v.2000 a vtom podle mě podařený motor 1,9DTi....
Na tohle se fakt vykašli....!!!
Pokud budeš chtít poradit..., tak též můžeš poslat SZ.....
P.S. jestli to měl důchodce a jestli to má opravdu ty kilometry..., tak serviska by u toho měla být..., pokud ne..., tak od toho dej ruce pryč...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta cena je opravdu , ale opravdu mimo....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za ty prachy koupíš Lagunu r.v.2000 a vtom podle mě podařený motor 1,9DTi....
Na tohle se fakt vykašli....!!!
Pokud budeš chtít poradit..., tak též můžeš poslat SZ.....
P.S. jestli to měl důchodce a jestli to má opravdu ty kilometry..., tak serviska by u toho měla být..., pokud ne..., tak od toho dej ruce pryč...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.obrovskeslevy.cz