SubTera píše:Ondras: tak ce pneumatiky, jak uspely? Vidim dobre, ze vzorek rapidne zmizel? Mas je na aute sotva mesic:)
Z gum jsem nadšený. Tiché a drží. Ale jdou dolu asi rychleji než ty Kumha. Sice se hloubka toho vzorku blbě měří, ale po 80km na okruhu šlo dolů asi 0,6mm vpředu. Zadek neměřitelný úbytek. Tak se to bude pravidelně prohazovat. Taky jsem se s autem musel nově učit kde brzdit, takže tu a tam dostaly celkem kouř.
zemi píše:Hlavne jsi se najebal trochu do obrubniku ne? Jinak slaby... Kotouce maj bejt modry.
Ojebané ráfky viz výše. Modré kotouče byly při jízdě po okreskách. Tady svítily načervenalým světýlkem. Tohle už je po dochladnutí na pumpě.
Zatím jsem se dostal jen na 2:47.25. Teoretické nej kolo z nejlepších mezičasů 2:46.78. Takže zatím jen 5.4s pod nej časem s 1.6. Ale zatím se s tím učím. Brzdí se jinde a z jiných rychlostí a řadí se 3-4-5 místo 3-4. Rád bych to tak o 4-5s ještě zkrátil.
thomaZ píše:Ondras, takže se EBC osvědčily?
Jo, narozdíl od hammeritu se neupekly. Brzdilo to celých 50 minut celkem konzistentně. I kde konci, když jsem se na to postavil, tak si kola pískly a ABS zakopalo.
To je celkem slušnej čas na to že si tam s tim autem byl poprvý Já měl 2:49 a eště tam taky byli veliký rezervy, ( hodně na brzdách, páč ty M3brzdy brzděj jak svině, akorát sem posera no ) ale byl sem poprvý v Brně na okruhu no, myslim že eště tak 5, 6 sekund se dolu dostat dá
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Tos koupil jinou corsu a dal na ni znacky, ne? Neskutecnej rozdil...
Ondras: to jsem rad, ze i takhle extremni podminky zvladnou. 0,6mm se mi zda pomerne malo, ale netusim, jak se na okruzich sjizdi jine, takze nemam moznot porovnat...
SubTera píše:Ondras: to jsem rad, ze i takhle extremni podminky zvladnou. 0,6mm se mi zda pomerne malo, ale netusim, jak se na okruzich sjizdi jine, takze nemam moznot porovnat...
No loni jsem u Kumho před a po jízdě nenaměřil rozdíl. Pravda, měl jsem plastovou pseudošupléru. Teď už mám digitální .
ja jsem nasadil ty Feroda a taky max spokojenost, jenom jsou docela hlučný
Ondras píše: Maďar to upekl podle korejského recetpu. Dobrý gulášek. Jí se hůlkama. [/url]
tak ja mam taky na svym aute francouzsky gumy Potenzy RE050A Ale jelikož mě letos čeká nové obutí tak přemýšlím jestli koupit to co jsem si už vyzkoušel nebo zkusit něco novýho
kolik vyjdou cenově ty tvoje? a máš na tom 215tky nebo serii 205??? ja bych chtěl zachovat seriovej rozměr