Zadarmo ne, kdybych to měl, tak bych ti to dal a ještě ti za to zaplatil
Znáš šafarčíka? Ten by to možná mohl mít v garáži. Nebo jinak dexon na stodolní, jestli to ještě existuje? Nevím, jak jinak poradit
Tak to muzeme udelat s tema prahama, kdyz nemas kabely.
Jinak dival jsem se na shop dexonu a maji tam stejne hovno jakou uz nekolik let.
Na Šafarčíka jsem uplne zapomnel, zajedu zítra. Možna budou mit i v te budce na autoburze. Uvidim.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
a dejve: nevím co si pořád o té pčr myslíte, ale připisují se nam na pomyslný oděvní učet body a pak se to z toho kupuje. a zimni bundu jsem si doplácel CASH napřiklad. takže s tím fasováním to zase někdy není až tak horké policie je v takových sračkách, že byste se nestačili divit ale o tom někdy jindy a někde jinde a určo ne na foru
Takže s hadrama to máte taky veselé. Nic si z toho nedělej, taky si dokupuju trička. Ty jsou ještě za rozumný peníz, ale třeba kalhoty, to už je balík.
Mr. Yaris píše:Takže s hadrama to máte taky veselé. Nic si z toho nedělej, taky si dokupuju trička. Ty jsou ještě za rozumný peníz, ale třeba kalhoty, to už je balík.
já měl někde ceník. triko tuším 25O, kalhoty 4OO, čerňáková bunda kolem 5OO, černákové kalhoty 5OO, kombineza 12OO, letní bunda 2OOO, zimní 25OO
jediné čeho mám hodně jsou nášivky policie. to stojí deset korun
Jak rika Dave ACR v přívoze. Myslim, ze tam to bude fungovat dokud pojede servis. Mam pocit, ze muziku tam dela jeden frajer co jezdi taxikem (laguna combi stribrna) a ze dela ci ma ten servis? Kdysi me tam kamos poslal a tak nejak mi to rikal. Delal mu muziku do corsy.
Jinak mozna ze z netu to bude taky rychle pokud objednas na nejakem serioznim webu...mam dobre zkusenosti s ahifi.cz a nebo autohificlub v bazaru toho urco najdes kopu. Pokud to teda nechces tahat dnes v noci abys stihl tuc tuc kopr
Flanel: triko sem nasel ve skrini, kdyz jsem delal cistku, protoze se doufam brzo budu stehovat. Cenu jsem nechal na pripadnem zajemci. Mam ho od jednoho polise, ktery mi ho dal jako darek kdysi akorat sem do XL nedorostl a asi uz nedorostu
PS: takove ty jarni bundy co mate jsou softsheelky? Cerne s takovym sedym napisem POLICIE myslim.
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
F.l.a.n.e.l. píše:mě právě zajímá kolik to stojí bokem
a dejve: nevím co si pořád o té pčr myslíte, ale připisují se nam na pomyslný oděvní učet body a pak se to z toho kupuje. a zimni bundu jsem si doplácel CASH napřiklad. takže s tím fasováním to zase někdy není až tak horké policie je v takových sračkách, že byste se nestačili divit ale o tom někdy jindy a někde jinde a určo ne na foru
jj taky jsem chtěl po ženě at mi nafasuje triko,ale poslala mě do řiti a oháněla se nějakýma bodama ale nafasovala pro vás tu kšiltku kterou někdo vybojoval v tombole na hajence
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
F.l.a.n.e.l. píše:mě právě zajímá kolik to stojí bokem
jj taky jsem chtěl po ženě at mi nafasuje triko,ale poslala mě do řiti a oháněla se nějakýma bodama ale nafasovala pro vás tu kšiltku kterou někdo vybojoval v tombole na hajence
jj pěkná jsem si říkal že je to original děkujeme
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
OK, zkusim tam zajet, to je u te benzinky smer stavebniny janik?
tahat to chci pres vikend, do kopru nepojedu,ale uz chci poskladat auto,tak jsem to chtel zmaknout pres vikend.
Jinak Safarcik ma,ale neproda. Ochota jak cyp.
G3-Lower píše:Jak rika Dave ACR v přívoze. Myslim, ze tam to bude fungovat dokud pojede servis. Mam pocit, ze muziku tam dela jeden frajer co jezdi taxikem (laguna combi stribrna) a ze dela ci ma ten servis? Kdysi me tam kamos poslal a tak nejak mi to rikal. Delal mu muziku do corsy.
Jinak mozna ze z netu to bude taky rychle pokud objednas na nejakem serioznim webu...mam dobre zkusenosti s ahifi.cz a nebo autohificlub v bazaru toho urco najdes kopu. Pokud to teda nechces tahat dnes v noci abys stihl tuc tuc kopr
Flanel: triko sem nasel ve skrini, kdyz jsem delal cistku, protoze se doufam brzo budu stehovat. Cenu jsem nechal na pripadnem zajemci. Mam ho od jednoho polise, ktery mi ho dal jako darek kdysi akorat sem do XL nedorostl a asi uz nedorostu
PS: takove ty jarni bundy co mate jsou softsheelky? Cerne s takovym sedym napisem POLICIE myslim.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid