Cesta do kopru..
Dva zehlici..
Jetta
Moderátor: Dave0401
max3rx - v citaci mas odpoved, od koho je ta sedma... obdivoval jsem to BMW, parnik jak cipRostik píše:JJ stal jsme naproti Hanuše, jiak foto ukažu až to pořádně vyfotim
dneska nestihnuDan píše:dal bych budky nebo tak neco...
ja musim robit, pokud pojedete nekdo k budkam, tak skocim z "vedlejsi ulice" na kofolunoreking píše:dneska nejaky sraz ? Remix, Juris a spol ...
aha aha bo jednou jsem četl že tam maš 2,1 kvuli toho že nechceš jezdit s integrama ale ted si ji podělalDolph píše:Není zase takový problém přehodit motor v autě... Jinak v autě mám klasický ABF s obsahem 1984 ccm..., který není uvnitř nijak upraven,ale i tak má skoro 200 ps. Kdykoliv umožním prohlídku...Koňas píše:4Dolph jak to že si jednou do 2500 a jednou do 2000, jinak pěkna zbirka poharu
Jo není problém...Koňas píše:aha aha bo jednou jsem četl že tam maš 2,1 kvuli toho že nechceš jezdit s integrama ale ted si ji podělalDolph píše:Není zase takový problém přehodit motor v autě... Jinak v autě mám klasický ABF s obsahem 1984 ccm..., který není uvnitř nijak upraven,ale i tak má skoro 200 ps. Kdykoliv umožním prohlídku...Koňas píše:4Dolph jak to že si jednou do 2500 a jednou do 2000, jinak pěkna zbirka poharujj určitě bych se chtěl kouknout
svezl by jsi mě?
Heh...jsem fasnul hned na začátek káru jak zm*d