Pálení gum calibry

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Fresch
Kontaktovat uživatele:

Pálení gum calibry

Příspěvek od Fresch »

Nevím jestli znáte... ale takhle páli gumy calibra... celkem solidní show na gumplazu xD
http://www.youtube.com/watch?v=t3gWut4G ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Pálení gum calibry

Příspěvek od kubi »

bez prdele, teď se mi zvednul žaludek :( proč, k čemu tohle je, to nechápu.... chudinka Cali...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

neřekl bych, že to byl umysl :oops:
Tedka na to koukám znovu... a to je jako 4x4 ? Nebo to se mu ze zadu hulí z výfuku :lol: Páč má na předku plechy na pálení.
Jinak tipuju to... že jak se trhla guma, tak ten rozvařenej běhoun se dotkl hadice, ktera se proškvařila a už to bylo... ty hadice vedou na pravo celkem blízko kola, teda já to tak mám a mám podvozek cali :) Pecka to byla když spadnul narazník.
A4 3.0 V6 quattro

watchi

Příspěvek od watchi »

paleni gum - tema na dlouhou diskuzi. me se to nelibi... proc musi lidi drzet auto aby si hrablo??? je to smutny! a nehlede na to, ze autu ublizujou bastardi!!!
Irmscher Omega Caravan 2,5 V6 automat

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

tak jsem se na to koukl se zvukem... a už je mi to jasný... mlátit, mlátit, mlátit... já když se dostanu na omezovač při vytočený rychlosti... tak mám hned strach aby se chudáčkovi něco nestalo :) A tady tu cali drží ... :kladivo:
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Turbína to nebude, pokud dobře vidím, na zadním kole jsou 4 díry a Turbína jako jediná měla 5ti díru ni? Ale turbína nebo ne, Calibry začínaj být v nezmršeném stavu vzácné a todlencto je na přesdržku :kladivo: co já bych dal i za takovou Caldu 8)

Edit: Já se s Kadettem do omezovače ani neodvážím, mám strach že by motor vylezl z podkapoty, nakopal mi prdel a šel si po svým :-D

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Hele... kubi, co ty kesky ? Prodáš ? ... dám ti za ně víc, než tě stály 8) Utekli mi kola co jsem chtěl... a ted nemužu sehnat nic co by se mi libilo :(
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

ty bláho, kdybych prodal, nemám tam co dát, každopádně, pokud by karosář od toho dal ruce pryč, že to nepůjde schovat pod lem, tak asi půjdou no... ale nechce se mi. Málokterý kola se mi tak líbí, snad vyjma BCW Steffan, ATS Classic a Borbet E spek jinak už se těším na víkend, to si budu hrát :-D mám tady práce jak na faře :lol:

Edit: jaký kola jsi chtěl? možná bych o něčem/někom věděl 8)

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

No chtěl jsem od Sharkyho ty Téčkový borbety... ještě s lehkou upravou.. akorat když jsem si řekl, jo du do nich... tak mi oznamil, že je někdo vzal na zalohu :)
Moc se mi líbí kesky... a nejradši bych 2x9 palcu... ET 15 - 25. Nebo něco dvoudílnýho... ale zas at to není za balík. A když varianta 7.5 + 9 palcu tak at ty užší nemaj vyšší ET... nechci to řešit podložkama a nechci aby to vypadalo jak bugina.

Každopádně mít na to auto... tak taky beru ATS Classic ... hezčí kola neznám.. teda až po vícedílnejch bss 8)

edit: samozřejmě v 16" a nejlepší v nic moc stavu.. někde vytáhlý z kurníku :lol: budu jim dávat jiný barevný kabátek + leštěné límce
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

no sharkyho jsem chtěl právě doporučit, ten mívá :slina: kola jak prase.... no moje kesky potřebují ještě relativně dost - přeleštit, předky možná nově šplíchnout středy, zadky potřebují udělat novej závit na pokličky a dvě pokličky mi chybí, pak to bude :slina: :-) no dost mě brzdí, že neznám žádného karosáře který by mě neoholil na kost... a přitom aby to neodflákl... :cry:

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

to věřim... právě takový vraždy jako jsi sehnal bych potřeboval... někdo mi nabizi kesky v top stavu s hodně pěknejma gumama za 14,- ... jenže bez pokliček :/

Taky jsem řešil karosáře.. mám to takový rozprcaný celý... a chytli se už lemy (opel) . Neštěstí v štěstí bylo, že to do mě někdo napral... takže ten zadek udělám celý znova a už mám i karosáře... kterej dělá přímo oply.
Ještě musím sehnat starší nárazník... pokud tě to zajímá katalogová cena toho origo na vectru 2000, tak je to 13 tisíc... a rázem mi pojišotvna dala auto na totálku :lol:
A4 3.0 V6 quattro

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Jinak jsem si myslel, že mi doporučíš někoho odsud... proto jsem to stím Sharkym napsal. Ted ho chudáka otravuju každej den :)
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Jo pojišťovny jsou mrchy no, to kvůli nim chcu kesky do TP.... jinak sharky má dost dobrý kontakty tak ho otravuj a sežene ti co chceš :-) kesky jsem vlastně taky bral jen z důvodu, že to byla velmi dobrá cena, jak řekl Kmotr Don Corleone, nabídka která se neodmítá :-D ale jinak jsem se tehdy pachtil po nějakýxh 8x14 třeba BCW :-) ale nebyly no, tak teď uvidím jestli tam usadím kesky no :-(

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Tak tomuhle říkám demence ... se ani nedivím že to baflo vsadím se že už po tom prvním tůrování měla aspon 100 stupnů ... a rozhřátej vejfuk na místě kdy se nechladí od vetru a letající guma to je zlo .. ale patří mu to debilovy :roll:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

jen škoda že mu neblafly galaty jak tam seděl... kdyby si spálil užovku a lentilky možná by příště dělal něco užitečnýho :lol:

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

lentilky :smich: :smich:

Jinak hele... já jsem nikdy nepřemýšlel nad tím, co mi PČR může za to zda-li mám nebo nemám kola zapsaný v TP... a jako jezdil jsem s 18"kama na mojí vectre.. tak si dokážeš představit co to je za extrém na autě z 91... a nikdy jsem neměl problém :?:
Pak potkám tebe... a řekneš kvuli pojištovně.. "máte neschválený rozměr kola a pneumatik, proto jste nedobrzdil, tudíž neproplatíme poškozenému opravu vozidla"

Takže když jsem byl na pojištovně fotit svoje auto.. vzpoměl jsem si na tebe a ptal jsem .. co kdyby měl na kapotě radlici a ta mi uřízla při tom nárazu střechu ? Pujdete se podívat na jeho auto zda to tam má nebo nemá? Nebo kdyby jel třeba na jinejch kolech .. třeba dřevěnejch ? Odpověděl... pokud jeho vozidlo mělo platnou STK, bylo schválené pro provoz a nic je nezajímá...
Hold jen nesmíš udělat škodu větší nad 100k nebo někoho zranit aby nepřijeli cajti... jelikož těžko říct co zaprotokolujou.

Mimochodem.. když seženu steffany, necháš mi kesky ? (Jedny steffany má na autě sám sharky :ufo:
http://www.allegro.pl/item615492599_bcw ... ml#gallery" onclick="window.open(this.href);return false; :pifko:
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

To by bylo fajn, kdyby to tak bylo ale není u nehody nějaká povinnost nafotit pozici aut? Tam by asi bylo vidět že něco nehraje :( ale v mém případě bych měl štěstí na blbce, kterej by se snažil.... kamarád mě popisoval jak byl na pojišťovně řešit něco s octávkou ( nebyla jeho dělá v servise) a pojišťovák si tam fotil i plecháče a rozměr gum... zimáků :-D ale vidíš, je to dobrý nápad, napíšu maila do pojištovny jak se k tomu stavějí :-P

Sharky říkal no, že by je prodal ale asi za víc.... on má 13" ne? Já bych raděj 14" no uvidíme, zkusíme to nasadit a když to nepůjde tak víš co :?:

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Sharky má 14" ... ono u mě si třeba fotil interier ? xD xD To jen pro stanovení ceny... a musel vyfotit tachák pač nevěřil, že to má nejeto tak málo... prej jestli to nahodou nemá jen 5ti mistny číselník , když se prvně jen ptal.

Jenže já jsem poškozený... o auto viníka se nikdo nezajímal .. ale vubec. Fotit u nehody není povinnost... ale doporučení.. já třeba nefotil. On se přiznal.. podepsal.. tak nebylo co řešit.

Co myslíš... 16" nebo 17" ?
http://www.vectra-board.de/wbb2/galerie ... ld-423.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

9x16 a put it down :-D ...... no ale by mě zajímalo co by se stalo kdyby třeba jsi tam měl 18" a v TP 15 a chlapek se chtěl vykroutit nebo aspon tě stáhnout sebou a nafotil ti to schválně, viď.... co by z toho bylo :?

Další věc je že na Kadlíkovi ty 9x16 fakt razí, je to podle mě max rozměr, víc už to chce výrazně zasáhnout do kastle kor u 5dv.... toho se bojim, být tam 8x14 tak mě to nebolí ;-) to by tak nestřílelo do očí

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Mě se ty borbety zdají 17" .. na porovnání tohle jsou 100% 9x16 ET 15 a zdají se mi menší
Obrázek

jsem našel stránku kde je 320 fotek natunenejch vecter A :shock: a jeste tam obcas pisnou co tam maj za kola... resp za ET
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

:smajlik_co_je_uplne_hotovej!!!: :-D to je krása todlenc, tak nějak si to představuju :-) no prej se ještě dělaj nějaký kola, nějak Keskin KT1 a ty prej Vekám sluší :-D

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

jo Vekám sluší taky... ale majitel Veky je nemuže sehnat páč lidi co je mají a nemají Veku.. je drží doma v garáži zamčený a nedaj ! :smich:
Však počkej... nahažu nějaký Véčka do Photos at si sedneš na zadek :lol:
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Na zadku už sedím :-D a btw. divil by ses kde Kesky mám :lol: :lol:

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

takhle vypada snížená vectra
Obrázek
:lol: :lol: :lol:
Kde je mas ?

jo a jsou tamto teda 17ky nebo 16 ? porovnej to .. to druhy jsou 16ky
A4 3.0 V6 quattro

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

tyjo nevim možná to klame páč ta druhá je total na zemi :-) každopádně kesky mám v pokoji u postele, bál jsem se je mít ve sklepě :-D

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

a to já mám zrovna kola na zadní sedačce před barákem :mrgreen: ale zloději by to nechali... páč tam mám jen tři :potlesk:
A4 3.0 V6 quattro

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“