Poradte auto tuning do 100 000,-
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Poradte auto tuning do 100 000,-
Nebo nějaké staré sedmičkové Báfo,to jezdí věčně,přes 200k má taky,ale je trochu těžší no 

chce jezdit, né opravovatEiffel píše:termik už prodal
Pro toho co to založil: Co takhle probe? Do 70 se vejdeš za hezkej kousek, nebo za 80 je na prodej u nás na klubu libovice

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Muzu mit dotaz proc chces koupit jiz upravene auto? Ja osobne bych si uz upravene auto nekoupila a kdyz tak od kamarada u jehoz auta bych vedela ze je precizne udelane..videla jsem dost upravenych (sprasenych aut) co jsou hezke jen tak na oko ale to je tak vsechno...ale vazne nevim na co to auto vlastne chces 

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak hezký jenom na oko může bejt i sériovka 

jedna mrdka vedle druhý
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
biohazard píše:tak hezký jenom na oko může bejt i sériovka

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já sem zapoměl dodat, že aby to bylo trošku svezení...lefi píše:Nebo nějaké staré sedmičkové Báfo,to jezdí věčně,přes 200k má taky,ale je trochu těžší no
zatím teda vede trojkový bávo kupé
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
protože radek je hrozně nešikovnej a neumí si udělat nic sám...a nechce to přiznatmirinda píše:Muzu mit dotaz proc chces koupit jiz upravene auto? Ja osobne bych si uz upravene auto nekoupila a kdyz tak od kamarada u jehoz auta bych vedela ze je precizne udelane..videla jsem dost upravenych (sprasenych aut) co jsou hezke jen tak na oko ale to je tak vsechno...ale vazne nevim na co to auto vlastne chces

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BALI píše:protože radek je hrozně nešikovnej a neumí si udělat nic sám...a nechce to přiznatmirinda píše:Muzu mit dotaz proc chces koupit jiz upravene auto? Ja osobne bych si uz upravene auto nekoupila a kdyz tak od kamarada u jehoz auta bych vedela ze je precizne udelane..videla jsem dost upravenych (sprasenych aut) co jsou hezke jen tak na oko ale to je tak vsechno...ale vazne nevim na co to auto vlastne chces![]()
![]()

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já mám pocit, že tuning je jen jeden, bohužel se tady zaměňují významy slov
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
na machrování před kundamamirinda píše:BALI píše:protože radek je hrozně nešikovnej a neumí si udělat nic sám...a nechce to přiznatmirinda píše:Muzu mit dotaz proc chces koupit jiz upravene auto? Ja osobne bych si uz upravene auto nekoupila a kdyz tak od kamarada u jehoz auta bych vedela ze je precizne udelane..videla jsem dost upravenych (sprasenych aut) co jsou hezke jen tak na oko ale to je tak vsechno...ale vazne nevim na co to auto vlastne chces![]()
![]()
ono je hlavne dulezite na co to vlastne chce pouzivat...neni tuning jako tuning ze?

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Takze v tom pripade to chapuBALI píše: na machrování před kundama![]()
na ježdění má služebáka

Eiffel: nerekla bych ze je to jen jeden vyraz...nekdo dela jen styling nekdo jen upravuje motor a technicke veci...coz jsou rozdilne veci...nejlepsi kombinace je kombinace obou techto stylu

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak za tydle prachy s těmahle požadavkama těžko něco vymyslíš

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto neni taky zlé
navíc v LPG 
Toto neni taky zlé

Myslim že to za tydle prachy asi nejlepší volba, bude to splňovat všechno co chceš a hlavně to je spolehlivý a je tady široká dostupnost dílů a za kilo bude hezká nějaká 325Jardafox píše:já sem zapoměl dodat, že aby to bylo trošku svezení...lefi píše:Nebo nějaké staré sedmičkové Báfo,to jezdí věčně,přes 200k má taky,ale je trochu těžší no
zatím teda vede trojkový bávo kupé

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chlapec treba neni rejsr nebo dýkej, tak by mu to mohlo stacitAlesShi píše:jj, ten GIII je peknej
ale mne by nestacil motor...
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
TDI lepci dostBerry píše:chlapec treba neni rejsr nebo dýkej, tak by mu to mohlo stacitAlesShi píše:jj, ten GIII je peknej
máš plnou tašku jó máš?
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je vikon mona a spotreba maloAlesShi píše:TDI lepci dostBerry píše:chlapec treba neni rejsr nebo dýkej, tak by mu to mohlo stacitAlesShi píše:jj, ten GIII je peknej
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
u wankela bych rekl ze jo,ale u sx bych rekl ze ne,
Audi Coupe Quattro
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nefunkční turbo
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
trálaláá
Naposledy upravil(a) vagi dne 27 dub 2009 17:24, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
To jsem sem dával o stránku dřív.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

tak potom tedy 2,2 16Vvagi píše:nefunkční turbo
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
z bláta do louže, jedině 03+ nebo 1,8 16VBIGPAPA píše:tak potom tedy 2,2 16Vvagi píše:nefunkční turbo
VW - Very Wonderful
-
- Kontaktovat uživatele:
Bali aby jsi byl v obraze chci to pro ženu víš.Já na to vážně čas nemám abych to celé dělal od začátku.Radši si to koupím hotové a dám ji auto s kterým může jezdit hned.
takze spis na vzhled nez na vykonFOX-RADEK píše:Bali aby jsi byl v obraze chci to pro ženu víš.Já na to vážně čas nemám abych to celé dělal od začátku.Radši si to koupím hotové a dám ji auto s kterým může jezdit hned.

-
- Kontaktovat uživatele:
Prostě chce něco hezkého,a tuningové auto jsme už měli tak chce zase.JJ a spíš styling.mirinda píše:takze spis na vzhled nez na vykonFOX-RADEK píše:Bali aby jsi byl v obraze chci to pro ženu víš.Já na to vážně čas nemám abych to celé dělal od začátku.Radši si to koupím hotové a dám ji auto s kterým může jezdit hned.proc zrovna tuning?
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten byl dobreeeeeeeeeeeeejEiffel píše:termik už prodal
Pro toho co to založil: Co takhle probe? Do 70 se vejdeš za hezkej kousek, nebo za 80 je na prodej u nás na klubu libovice

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

ajfelo perlí
foxík:já jsem si to myslel...
ale jako kdyby jsi mě neznal. rejpnout si musim 

foxík:já jsem si to myslel...

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI