dneska si tak jedu do roboty a u stadionu v karvine jako kazde rano dopravni hlidka... dva chlapi a a jedna holka... tu holku sem znal tak sem na ni mavnul a misto toho mi zamaval uplne neznamy chlap

Moderátor: Dave0401
SkylineGTR píše:Kde je ten Megahypermarket od Joshe?
Jéé, vždyť to je hned za lesem u DD. Tam v létě chodí naši na pivo.
jj kinderhlídka blaženaremix píše:
dneska si tak jedu do roboty a u stadionu v karvine jako kazde rano dopravni hlidka... dva chlapi a a jedna holka... tu holku sem znal tak sem na ni mavnul a misto toho mi zamaval uplne neznamy chlapa ona nic
Tý vole Joshi...já bych tě bilMajkl206 píše:Není to Joshuv bývalý golfík???
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=121&t=105573" onclick="window.open(this.href);return false;
Hospodsky: Podle me, bys to mel vyplachnout benzinem... ale otazkou je, jak to technicky zvladnout...wesly.TDI píše:DOTAZ: nedávno mi kapečke explodovalo turbo a do výfuku se dostali asi pár litů voleje, Turbo už je new a vše fičí ale jen je problém že jen za dnešek mě 2x zastavili
že mi prej hoří auto
, je to mazec jak tomu dám plný tak za mnou jezdí auta na mlhovkách a krokem a mravenci jsou dead
, nevíta jak ten olej odjebat z výfuku? díky
jj toledo potkavam porad, Bretik se stara........toho mam po ruce tak musimax3rx píše:trochu jošuovi zlepším náladu..: viděl jsem minulý týden toledo už na kolech a pořád vypadá dobře, měl to naleštěné jak psí kulky, vypadalo být vše v pořádku