nedávno tu byl laurin štyrykrátštyry 01 za 140K se serviskou, tak i tak se už dáBerry píše:co jsem koukal tak jsem nasel jednu fakt hodne slusnou A4 1.8T Quattro za 100tis ale opravdu pekna zachovala praivdelny servis a vsechno faktury no rok myslim 1998 najeto 160tis stribrna sedan a 50tis ti zbyde kdyz by se neco vysralo, jinak i kokta do 150 s 1.8T ale myslim ze spis pred faceliftem nez po asi v teto cenove relaci
Co koupit za auto do 150tis. s turbem???
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Co koupit za auto do 150tis. s turbem???
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj presne tak laurina štyrykrátštyry a f turbu a f metle a f plný a nebo jak se prodaval laurinka f turbu a f combi a nakonec sla myslim za 110 šilinků a pred face verze, moc bych nevymslel zas ten rozpocet neni velky a dneska se da slusne vybrat
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/audi/a4/7069532" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7074015" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7073736" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7041551" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/audi/a4/7069532" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7074015" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7073736" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7041551" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... lk/7061243" onclick="window.open(this.href);return false;
No jeho 1,8T 4x4 Octa je jiz po faceliftu (2002) navic v plny - LaK , kupoval ji v ty dobe za 230,- ..daval tam HPcka a ten chip takze ted by to tezko pouzstel za 150,- ... pokud jestli tak min 200,- ...navic liftbacku je v 4x4 docela malo a urcite doporucuju uz po faceliftu od 8/2000 nejenze vypada daleko lip, ale 1000detskejch nemoci bylo napraveno..Berry píše:nebyla by na prodej ta koktaJasteR píše:U nas ma jeden Octavii 1,8T 4x4 Liftback na HPckach a rek bych dobry na blbnuti.. chip od sportmotoru na 190koni a jezdi to docela pekne...Berry píše:Jinak ta A6 2.7 je biturbo, soused to mle v Allroadu a docela to jelo, ale provozní naklady a servis![]()
Jinak to 150 tis bych bral Audi A4 1.8T a trosku si pohral s motorem ma potencial
A4 je kvalitou trochu lepsi jak Oct. ale vpredu me prijde strasne stisnena..
Treba Leona 1,8T bych se nebal.. ale 1,8T 110/132 Kw se uz taky sype nad 200koni.. aspon vnitrnosti..
Pokud chces mimo koncern, tak u starsich aut nebo premiovek treba BMW Medved atd budou vzdy naklady Xkrat vyssi..
Treba Fiat 2,0 20V Turbo jede pekne a je za par kacek + ale musis pocitat s castejma navstevama servisu..
Nebo Imprezu 2,0Turbo na okresky..![]()
Jinak ja bych se drzel koncernu bud tu A4 nebo Koktu 1.8T jen dat pozor na dobry kus, ale to plati asi vzdy u koupi ojeteho vozu
Ma takovou v cerveny,ale intos v bezovy polokuzi
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7077056" onclick="window.open(this.href);return false;
A4 bych taky volil po faceliftu od r2000 vejs ... dalo se dost uprav a budou min zhuntovany..
Naposledy upravil(a) JasteR dne 30 dub 2009 13:58, celkem upraveno 1 x.
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj 4x4 lift je fakt malo jezdim kazdy den kolem jedny tedy jen elegance ale pekna, no jinak ja prave nemyslel pro tohoto chlapce co shani neco do 150tis ale jestli ji tak obecne nebude prodavat vis
no urcite jak rikas kdyz koktu tak po facu u te audi nevim tam bych se toho nebal ani pred facem 

Kvalita je lepsi, ale u prefface jsou taky problemy.. navic u auta ktery bude mit 11let asi tezko bude 100tkm realnych.. pocitej ca20tis rocne.. jen tak 10% aut najede min..Berry píše:Jj 4x4 lift je fakt malo jezdim kazdy den kolem jedny tedy jen elegance ale pekna, no jinak ja prave nemyslel pro tohoto chlapce co shani neco do 150tis ale jestli ji tak obecne nebude prodavat visno urcite jak rikas kdyz koktu tak po facu u te audi nevim tam bych se toho nebal ani pred facem
Tu A4kou bych radsi volil novejsi model od konce 2001 (znamej ma v TDi 130PS S-line s moc dobry svezeni)
Treba zde: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/audi/a4/6952981" onclick="window.open(this.href);return false;
..ty recara jsou pecka
...sice ma 250tkm ale pokud je to podlozeny a dobre servisovany tak za ty penize neni co resit, navic vetsina aut ma 250tkm a lidi ani vo tom nevedi...
Treba zde: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/audi/a4/6952981" onclick="window.open(this.href);return false;
..ty recara jsou pecka
...sice ma 250tkm ale pokud je to podlozeny a dobre servisovany tak za ty penize neni co resit, navic vetsina aut ma 250tkm a lidi ani vo tom nevedi...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To uz je nova generace ne tahle audi, ale uz bych sel asi taky do teto generace, jinak presne radsi podlozenych 250 s pravidelnym servisem nez 100-150tkm na dobry slovo prodavajicicho a navic v cechach

Jj presne jak rikas , tady nabiza aspon ferovou cenu, a realny km, ne jako jinde ze je 4tymajitel a bez servisky ale auto z roku 2000 se 100tkm ... u tyhle me opravdu prekvapila cena je vic nez dobra za novy model !Berry píše:To uz je nova generace ne tahle audi, ale uz bych sel asi taky do teto generace, jinak presne radsi podlozenych 250 s pravidelnym servisem nez 100-150tkm na dobry slovo prodavajicicho a navic v cechach![]()
![]()
![]()
ody A styry mi prijde pro dedky
uplne je vidim, jaksi jedo v Dojclande sotva se drzejo volantu

uplne je vidim, jaksi jedo v Dojclande sotva se drzejo volantu
máš plnou tašku jó máš?
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
měbise libila impreza fturbu
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
za štopade dobrá mérdka Préza asi
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
taky nemyslim 2002ku ale nakou 1998 trebabiohazard píše:za štopade dobrá mérdka Préza asi
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
však řikám,mérdka 

velký vůz: volvo s80 T6 2,9 twinturbo 290koní... parádní kára.. (tuším AWD)
sporták:jednoznačně 200sx s14 - A ...2,0T 200hp .. poměrně snadno jde na 300hp (RWD)
můj osobní názor je vyvarovat se FWD mrdkám typu škoda a podobným ,je to o ničem
sporták:jednoznačně 200sx s14 - A ...2,0T 200hp .. poměrně snadno jde na 300hp (RWD)
můj osobní názor je vyvarovat se FWD mrdkám typu škoda a podobným ,je to o ničem
Fiat Coupé 2.0 20V Turbo 

MK II 1,6 GTD........No smoke, No fun.... 

S80 sem jel jen jednou, velky tezkopadny preelektrizovany (neslo vypnout ESP) o nicem.. 200sx pekny svezeni ale uz je to stary.. a AWD bych nezatracoval v zime stim je super zabava..blázen píše:velký vůz: volvo s80 T6 2,9 twinturbo 290koní... parádní kára.. (tuším AWD)
Podobny keci mel ten co ted u nas jezdi s Octavii 4x4 1,8T... a to mel driv Civica 1,8 124Kw

Naposledy upravil(a) JasteR dne 30 dub 2009 19:35, celkem upraveno 1 x.
vic v servisu nez na silniciFazeey píše:taky nemyslim 2002ku ale nakou 1998 trebabiohazard píše:za štopade dobrá mérdka Préza asi
máš plnou tašku jó máš?
JasteR :taky jsem s S80 T6 jezdil a i s octavkou a to mnohokrát a je to nebe a dudy..jak výkonově,tak pohodlím..že je těžkopádná... to je každé velké auto,ale narozdíl od kokty je to opravdu kvalitní a pohodlný vůz. Že nešlo vypnout ESP je možné,kazí se všecko, ale i přesto je to kára jiné třídy a jiné úrovně po všech stránkách..když si sednu do octavie,je to hrůza ..v S80 se sedí jako ve skutečném autě... Zkus říct majiteli nové T6 at si vyzkouší novou octavii..asi tě pošle někam
btw:civic bych taky nechtěl

Nejde srovnavat jabka s hruskama vysi-stredni nebo stredni tr. s kategorii nizssi-stredni kam patri octavia a jasne vede..blázen píše:JasteR :taky jsem s S80 T6 jezdil a i s octavkou a to mnohokrát a je to nebe a dudy..jak výkonově,tak pohodlím..že je těžkopádná... to je každé velké auto,ale narozdíl od kokty je to opravdu kvalitní a pohodlný vůz. Že nešlo vypnout ESP je možné,kazí se všecko, ale i přesto je to kára jiné třídy a jiné úrovně po všech stránkách..když si sednu do octavie,je to hrůza ..v S80 se sedí jako ve skutečném autě... Zkus říct majiteli nové T6 at si vyzkouší novou octavii..asi tě pošle někam![]()
PS: ESP slo vypnout ale pak se vzdy aktivovalo...me velky auta proste nic nerikaj...
já nejsem žádný příznivec nějakých A8 a podobných oblud,protože se snima ve městě nedá reálně parkovat..ale svezení v S80 je prostě trošku jinde než v octavii..navíc ten 1,8T v serii a ještě u AWD ale vůbec nepojede
Je jasny ze S80 je tridou jinde i cenou nez octavia tak musi bejt pohodlnejsi svezeni..blázen píše:já nejsem žádný příznivec nějakých A8 a podobných oblud,protože se snima ve městě nedá reálně parkovat..ale svezení v S80 je prostě trošku jinde než v octavii..navíc ten 1,8T v serii a ještě u AWD ale vůbec nepojede
No zrychleni 8,6s na 100 bych zrovna nerikal ze vubec nepojede.. (mimojiny lepsi jak V6 v Galantu) to je vic nez dostacujici na svizne svezneni... nehlede na to ze s turbomotorem se da jit za par kacek vykonem hodne nahoru.. coz uz atmosfery nejde..
8,6s budiž..což je i tak horší hodnota jak u galantu..ale ten tu neřešíme,po 100km/h bude AWD octavie líná,...galant v přeplnované verzi 2,5 twinturbo má v serii 280hp.. a 100vku jako M3 E36..JasteR píše:Je jasny ze S80 je tridou jinde i cenou nez octavia tak musi bejt pohodlnejsi svezeni..blázen píše:já nejsem žádný příznivec nějakých A8 a podobných oblud,protože se snima ve městě nedá reálně parkovat..ale svezení v S80 je prostě trošku jinde než v octavii..navíc ten 1,8T v serii a ještě u AWD ale vůbec nepojede
No zrychleni 8,6s na 100 bych zrovna nerikal ze vubec nepojede.. (mimojiny lepsi jak V6 v Galantu) to je vic nez dostacujici na svizne svezneni... nehlede na to ze s turbomotorem se da jit za par kacek vykonem hodne nahoru.. coz uz atmosfery nejde..

když už jsi srovnal galant s octavii...když jsem kupoval FWD auto, tak jsem vůbec o octavii neuvažoval,i ten galant je podstatně lepší než octavie ze stejných let. Od podvozku přes motor až po střechu.
Jinak o Galantu z roku tusim 97-2003 sem jeden cas dost uvazoval, soused u dedy mel taky jednoho ..mene castou 4x4, ale nedavno ji prodal, porad se pry sral pohon a kdyz zacal z pod motoru unikat olej tak sel z baraku, spatne se na nej pry shanely predrazeny soucasky , ..exterier Galantu se me libyl nejvic, vypada i po letech dost dobre, podvozek taky dobry, ale nejvic me vadil lacinej interier hlavne sileny plasty na palubce a co nakonec rozhodlo, ze jsem kuli najezdu km musel volit diesel, takze sel Galant s silenejma GDi stranou zajmu... no to uz je ale OTblázen píše:8,6s budiž..což je i tak horší hodnota jak u galantu..ale ten tu neřešíme,po 100km/h bude AWD octavie líná,...galant v přeplnované verzi 2,5 twinturbo má v serii 280hp.. a 100vku jako M3 E36..JasteR píše:Je jasny ze S80 je tridou jinde i cenou nez octavia tak musi bejt pohodlnejsi svezeni..blázen píše:já nejsem žádný příznivec nějakých A8 a podobných oblud,protože se snima ve městě nedá reálně parkovat..ale svezení v S80 je prostě trošku jinde než v octavii..navíc ten 1,8T v serii a ještě u AWD ale vůbec nepojede
No zrychleni 8,6s na 100 bych zrovna nerikal ze vubec nepojede.. (mimojiny lepsi jak V6 v Galantu) to je vic nez dostacujici na svizne svezneni... nehlede na to ze s turbomotorem se da jit za par kacek vykonem hodne nahoru.. coz uz atmosfery nejde..ale znovu píši,galant tady neřešme,chce přeplnovaný vůz.. turba na S80 zvládnou tak 400hp.. o čemž si na 1,8T octavii můžeš u seriového turba nechat jen zdát
prostě bych tu neporovnával 3litr se dvěma turby s pidimotůrkem v české octavii.. jsou to rozdílná auta a doporučuji se v obou klukovi svézt. Jediné co bychviděl výhodou pro octavii budou možná levnější ND a dostupnější servis. Jinak nic.
když už jsi srovnal galant s octavii...když jsem kupoval FWD auto, tak jsem vůbec o octavii neuvažoval,i ten galant je podstatně lepší než octavie ze stejných let. Od podvozku přes motor až po střechu.

PS: Myslim si ze 1,8T je jeden z nejslepsich 4valcu od VW neni problem se dostat na 300koni... a spotrebu bude mit porad solidni... coz se u V6 rict neda, navic velka vaha na predku..
plácáš tu nesmysly až to bolí...galant verzi žraloka co mám já,byl 4x4 jen VR4 s 280hp...který nedohoní ani poslední RS při maximálním boostu co to její turbo zvládne. Asi si to pleteš s předchozím modelem. Který se AWD dělal s těmi 160hp.
Laciný interiér? Plasty v galant žralok jsou ve velmi kvalitním provedení... tady máš fotku:

ukaž mi interiér te posrané octavie z roku 98,...a půjdu se vyblít,měl jsem ji jako služební auto,podvozek katastrofa,stará E34 se dvěma tunama sedí líp, posez jak v krmelci,prostě děs.. je mi líto i tebe a i těch majitelů octávií..nevím,jak dlouho máš ŘP,..ale já ho mám 10let a aut jsem vyzkoušel mraky a octavii řadím hodně nízko,protože to je opravdu nepovedený bastl.
Laciný interiér? Plasty v galant žralok jsou ve velmi kvalitním provedení... tady máš fotku:

ukaž mi interiér te posrané octavie z roku 98,...a půjdu se vyblít,měl jsem ji jako služební auto,podvozek katastrofa,stará E34 se dvěma tunama sedí líp, posez jak v krmelci,prostě děs.. je mi líto i tebe a i těch majitelů octávií..nevím,jak dlouho máš ŘP,..ale já ho mám 10let a aut jsem vyzkoušel mraky a octavii řadím hodně nízko,protože to je opravdu nepovedený bastl.
víš hovno o čem píšeš ...měl jsem sám 300-320hp 200Sx a vím kolik to umí sežrat.. nepiš mi tu nesmysly o kterých nic neváš,nikdy jsi 300hp octavii neměl..až budeš vědět na čem závisí výkon motoru,přijd debatovat,možná to bude v rozepři se tvou dobrou spotřebou při tomto výonu 

na zvracení ..škoda slov..at každý posoudí

-
- Kontaktovat uživatele:
Kokta interier hnus pokud to neni L+K. Podvozek? Co chcete od rozvoru golfa s velkyma previsama karoserie? To auto je naprosto prumerny. Ale je to cesky auto tak je proste nejlepsi i kdyby to melo HTP
Navic shani auto do 150 tacu... pokud vemu v uvahu ze za tech 150 bude kokta vyzadovat trochu renovaci tak jsou to dalsi prachy navic a to nemluvim o upravach jasne chip je relativne levna zalezitost ale napadlo nekoho co na to brzdy podvozek? a to jsou dalsi investice. Osobne bych zvedl prdel od playstationu a sel pro E 36 pac si s tim clovek uzije prdel i bez turba
http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-323-c ... 76684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kokta a 300hp celkem zajimavej napad na jezdeni po rovince
fakt sorry za me koktu nebrat. navic si v bazarech nesmyslne drzi cenu jenom protoze po ni lidi jdou jak slepice po flusu.

http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-323-c ... 76684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kokta a 300hp celkem zajimavej napad na jezdeni po rovince

Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
že má oktávka příšernej interier souhlasim,ale to nikomu nevysvětlíš.A že oktávka už dávno neni český auto,to taky nevysvětlíš.A že v čipu to neni rychlejší jak porše to je taky fakt co nevysvětlíš strejčku chalupáři s oktou f kombikublázen píše:na zvracení ..škoda slov..at každý posoudí

Ja osobne ne ale znamej, a neni to zas takovy problem (mel tam komplet vyfun supersprint, turbo z STi, vstriky TT svody a dalsi upravy a jezdila silene...blázen píše:víš hovno o čem píšeš ...měl jsem sám 300-320hp 200Sx a vím kolik to umí sežrat.. nepiš mi tu nesmysly o kterých nic neváš,nikdy jsi 300hp octavii neměl..až budeš vědět na čem závisí výkon motoru,přijd debatovat,možná to bude v rozepři se tvou dobrou spotřebou při tomto výonu
...jinak za tim galantem si stojim ta palubka hnus, stejne tak ze ho mel soused u dedy taky a 4x4 co v tom bylo za motor nevim ale jezdil docela rychle pres 200koni urcite, ale po tom co se sral pohon a nakonec ty uniky oleje tak sel z domu a urcite to byl model 2001.. jinak me je to celkem jedno, me pa palubka prisla proste lacina a na to jak s to auto sralo bych ho nechtel ani zadara ..bych se na servisu nedoplatil.. kazdej si bude hajit svoje a to je dobre..
Porovnani jak vypadal jeho 01interier vs 01octavia..
- Přílohy
-
- octavia.JPG (44.88 KiB) Zobrazeno 1662 x
-
- galant.JPG (69.89 KiB) Zobrazeno 1663 x
Naposledy upravil(a) JasteR dne 02 kvě 2009 18:37, celkem upraveno 1 x.