to uz vime..a spolu sme tam byli v patek večer...Svoby píše:my sme tam byli blbnou i v neděli

to uz vime..a spolu sme tam byli v patek večer...Svoby píše:my sme tam byli blbnou i v neděli
Svoby píše:no jsem skoro hodil masku na sklo
Tweety píše:Taky dnes dorazim. Jedu ale pro nárazník do Slanýho, tak se snad stihnu vrátit včas, abych viděl nějaký to blbnutí u Kofoly
Příste dáme spolu..dneska jedu pro to zkácené řazení do noveho boru,,,tak su zvedavý,jak se s tim bude řadit...stejne budu mit porad problemy z te 1 na 2NEO píše:Já myslim že to byl docela povedenej srázekzase jsem si trošku zvednul sebevědomí auta do 110koní sou moje
S tou Hondou jsi mě vcelku překvapilNEO píše:Já myslim že to byl docela povedenej srázekzase jsem si trošku zvednul sebevědomí auta do 110koní sou moje
A co nejezdí do dílny do Předlic aby jim to tam někdo zkurvil ? Jo, to jsme mytsin píše:to vy ste chlapci ta banda pubescentu co se schazi u kauflandu?
když zkurvili letiště tak kde se jinde cházettsin píše:to vy ste chlapci ta banda pubescentu co se schazi u kauflandu?
Tweety píše:A co nejezdí do dílny do Předlic aby jim to tam někdo zkurvil ? Jo, to jsme mytsin píše:to vy ste chlapci ta banda pubescentu co se schazi u kauflandu?![]()
tam nebude ani nohaBALI píše:bude tam dneska někdo? mam konečně volno
ne vzdy se tam neco pokurvi,obcas se i zadariTweety píše:A co nejezdí do dílny do Předlic aby jim to tam někdo zkurvil ? Jo, to jsme mytsin píše:to vy ste chlapci ta banda pubescentu co se schazi u kauflandu?![]()
zas tak známej neni,alůe moje GIV si přece vidělkodemi píše:golfik pěknej ale jeho neniJelikoz US verzí v CZ je malo navic to co je v avataru je jeden hodne znamej golfajs