rad bych bílou barvu nějaký decentní prahy hodně decentní lízatko bílou předkožku na kapotu a kdyby to šlo nějak realně tak paraboly v předních světlech na černo a jestly ještě něco někoho napadne tak klidně díky moc snad na to někdo koukne
VT pls:Alfa 166
VT pls:Alfa 166
ahojte nemužete mi někdo udělat virtual tuning alfice
rad bych bílou barvu nějaký decentní prahy hodně decentní lízatko bílou předkožku na kapotu a kdyby to šlo nějak realně tak paraboly v předních světlech na černo a jestly ještě něco někoho napadne tak klidně díky moc snad na to někdo koukne
Re: VT pls:Alfa 166
..
- Přílohy
-
- + (6).jpg (137.85 KiB) Zobrazeno 1835 x
-
- + (3).jpg (112.88 KiB) Zobrazeno 1836 x
-
- + (5).jpg (86.7 KiB) Zobrazeno 1836 x
tak už nic nakonec jsem si to nějak udělal sám :O)
-
patt-
- Kontaktovat uživatele:
šikovnej 
uka
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
Krasavice
Neumim VT,jinak bych to zkusil..
Neumim VT,jinak bych to zkusil..
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Budeš mít chlupatý dlaně.mc-otka píše:tak už nic nakonec jsem si to nějak udělal sám :O)
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
Nic moc už jsem to dával do talianský sekce v stylingu rychlovka líp to neumímBoči píše:uka
- Přílohy
-
- 166 vt MALEJJJ.jpg (57.26 KiB) Zobrazeno 1733 x
Goood pro predstavu staci.

"Kdo je Casey kurva Ryback" ?