Mondeo Mk1 1,8 TD, matt black color in progress
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Mondeo Mk1 1,8 TD
popis a nějaký info z výroby těch kroužků budou??

navody jsem vam uz davno poslal jako soukromou zpravu
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
omluva a díkec 
nekecej, ze tady nekdo posloucha krom me crunkkowmen píše:jj hralo:DDOEMIXXX píše:nehralo ti v radiu nahodou Three 6 Mafia?
http://www.facebook.com/djdoemixx
ja posloucham vsechno heheDOEMIXXX píše:nekecej, ze tady nekdo posloucha krom me crunkkowmen píše:jj hralo:DDOEMIXXX píše:nehralo ti v radiu nahodou Three 6 Mafia?

tak pristrojovka hotovo...
tak dela se naraznik tak doufam ze to bude oukey a lem se aspon zakitoval

zatiim jen plnic

zatiim jen plnic
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Chlape, vím že když nejsou many tak je to horší ale i s málo penězma uděláš divy...Kup pěkný kola a hoď to na k zemi...budeš moc spokojenej a překvapenej jak tato úprava auto změní.
VW PASSAT B5
pruziny bych tam dal rad..musim setrit...a kola snad se nejaky casem seženou...ale dikyFiesta píše:Chlape, vím že když nejsou many tak je to horší ale i s málo penězma uděláš divy...Kup pěkný kola a hoď to na k zemi...budeš moc spokojenej a překvapenej jak tato úprava auto změní.
toho biliho u blinkru si nevšímejte bude se davat nejspis new blatnik.....a celej bok kytovat a lakovat....
NEW KOLESA pujdou přes pristi zimu vyleštit

NEW KOLESA pujdou přes pristi zimu vyleštit

- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Tak na nějaké leštění bych se v tomto případě úplně vykašlal a pořídil tak o 3" větší,ať to vypadá jak kola.
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
max těch 16" na todle.Ikdyž tydle vypadaj hezky, když se vyleštěj, tak by to byla docela machrovinka, ačkoliv by se spíš hodily na sierru.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
ja mam rad tadycty oldschooly hehe....ale na fotce vypadaj fakt na prd ale ve skutecnosti je to jiny....no vylestit je chci aspon na sezonu uvidimBreakthru píše:max těch 16" na todle.Ikdyž tydle vypadaj hezky, když se vyleštěj, tak by to byla docela machrovinka, ačkoliv by se spíš hodily na sierru.....
ale tak lepsi nez ty 14 co jsem tam mel:D
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
bohuzel nemam granty jsem chudy student takze to jde pomalu....ale jsou fakt krasny hehe....diky mocEskláda píše:něco bych tu pro tebe měl..
http://auto.bazos.cz/inzerat/3346493/Al ... EUGEOT.php
no, todle je klasika, co se dávala na fordy.Já bych to taky neprznil ničím jiným.Pro mě jsou prostě nelepší takový scorpio, sierra a mondeo, po čem koukám....Akorát to enduro nebo jak se říká tomu 1.8TD, bych nechtěl.Otec má 1.8 Zetec a s tím je moc hezký povoženíčko.Navíc tydle diesely moc nevydržej...
no kdyz to vyjde tak se casem predela na benzin hehe typek mi chce prodat zbourany jednickovy benzina takze by se udelal repas celýho motoru postupne a byl by jak novej a dal by se tam a všechno by se předelalo....mam rad takovyhle kary jak si napsal SIERRA, SCORPIO a MONDEOBreakthru píše:no, todle je klasika, co se dávala na fordy.Já bych to taky neprznil ničím jiným.Pro mě jsou prostě nelepší takový scorpio, sierra a mondeo, po čem koukám....Akorát to enduro nebo jak se říká tomu 1.8TD, bych nechtěl.Otec má 1.8 Zetec a s tím je moc hezký povoženíčko.Navíc tydle diesely moc nevydržej...
Je videt, ze na aute poctive makas, kola co si dal jsou v poradku, 1000000000x lepsi nez plechace kamaradicku
Btw. ale ty reci o chud. studentovi
taky jsem studoval, ale makal jsem jak barevnej od nevidim do nevidim a koupil jsem si e38 ve 20letech (tenkrat....)takze nebrec a zarob penaze 
Btw. ale ty reci o chud. studentovi
ja makam poctive skoro kazdy vykend ale tak postupne to jde.....hlavne jeste jezdim na BMX takze to je dalsi starost...ale jinak diky moc....no ted to vidim tak ze tenhle tejden by se rs naraznik mohl nalakovat a dat na auto.....pak se bude pokracovat bokem:)DOEMIXXX píše:Je videt, ze na aute poctive makas, kola co si dal jsou v poradku, 1000000000x lepsi nez plechace kamaradicku![]()
Btw. ale ty reci o chud. studentovitaky jsem studoval, ale makal jsem jak barevnej od nevidim do nevidim a koupil jsem si e38 ve 20letech (tenkrat....)takze nebrec a zarob penaze
kowmen píše:ja makam poctive skoro kazdy vykend ale tak postupne to jde.....hlavne jeste jezdim na BMX takze to je dalsi starost...ale jinak diky moc....no ted to vidim tak ze tenhle tejden by se rs naraznik mohl nalakovat a dat na auto.....pak se bude pokracovat bokem:)DOEMIXXX píše:Je videt, ze na aute poctive makas, kola co si dal jsou v poradku, 1000000000x lepsi nez plechace kamaradicku![]()
Btw. ale ty reci o chud. studentovitaky jsem studoval, ale makal jsem jak barevnej od nevidim do nevidim a koupil jsem si e38 ve 20letech (tenkrat....)takze nebrec a zarob penaze
Supr, jen tak dal, GL

tak naraznik nalakovan ale ma trosku jiny odstin trosku to nevychytali s namichanim ale tak aspon to je....ale mohlo to mit stejny odstin ja vim:(
vypadá moc hezky
hele, co máš napsáno, že to je za barvu?
state blue...takova modra trosku do fialova...a to co namichal je fakt jen modra:( ale je to zajmavy...jinak dikyBreakthru píše:vypadá moc hezky![]()
tady je jenom ten naraznik

teď, když si na to upozornil, tak jsem si toho všiml.Je to hodně velkej rozdíl 
bohuzel je ale uz s tim nic ted neudelam:(Breakthru píše:teď, když si na to upozornil, tak jsem si toho všiml.Je to hodně velkej rozdíl
Koukam stejnej vkus, taky jsem delal podsvit do bile. Mel jsem to v modre a uz to nejak nebylo ono. 
- Přílohy
-
- 604.jpg (60.14 KiB) Zobrazeno 2897 x
Ford Mondeo MKI 1.8 Under construction
Vw Golf MKIII GT Variant 1.9 TDI R.I.P.
Vw Golf MKIII GT Variant 1.9 TDI R.I.P.
pekneeee.....no ta bila je akorat podle me nebije to do oci jak jiny barvy

tak trosku vylestena kola.....no vylestena spis uz byla ale lak byl v prdeli....a poustim se do blatniku pomalu.....a musim sehnat dveře v barve jeste
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
jak bylo v citru? pokud jsi před ním neparkoval jen tak. Jinak jsem koukal, pravý blinkr nějak nesedí 
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
nesedi je to tam dany provizorne jak to furt sundavam a delam bok...jinak v citru je to fain....mam tam brigadku rozvazim jidlo:)MOTyLEK píše:jak bylo v citru? pokud jsi před ním neparkoval jen tak. Jinak jsem koukal, pravý blinkr nějak nesedí