SW do golfa IV nad rezervu

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
thief_ondrej

SW do golfa IV nad rezervu

Příspěvek od thief_ondrej »

Cau, hledam nekoho, kdo ma sw v g4 nad rezervou nebo misto rezervy. zpocatku jsem myslel, ze dam sw do bocnice, ale nasel jsem par obrazku, ktere jsou vazne podle moji predstavy. budu zvedat dno a do dna prijde i zesilovac. jen potrebuju nekoho, kdo s tim ma zkusenosti a probrat s nim par veci at na jare muzu jit do akce i s tipama na co si dat pozor....
zatim take nemam jasno jaky sw? mel bych asi zohlednit vysku, kterou bude potrebovat atd...diky za rady...
Přílohy
anlage1_klein.jpg
anlage1_klein.jpg (37.51 KiB) Zobrazeno 1185 x
anlage3_klein.jpg
anlage3_klein.jpg (44.3 KiB) Zobrazeno 1187 x
abdeckung-fertig-c58f25bbca.jpg
abdeckung-fertig-c58f25bbca.jpg (101.8 KiB) Zobrazeno 1187 x

Midnite
Kontaktovat uživatele:

Re: SW do golfa IV nad rezervu

Příspěvek od Midnite »

ozvi se mi na icq a klidne to muzeme probrat, popr muzeme vybrat i sw :)

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

ahoj, delal sem neco podobnyho ve felde. tady se muzes podivat na fotky http://homer01.rajce.idnes.cz/zastavba_kufru/" onclick="window.open(this.href);return false;
a kdybys mel nejakej dotaz tak dej vedet na icq

thief_ondrej

Příspěvek od thief_ondrej »

homer01 píše:ahoj, delal sem neco podobnyho ve felde. tady se muzes podivat na fotky http://homer01.rajce.idnes.cz/zastavba_kufru/" onclick="window.open(this.href);return false;
cau, tak po dlouhe dobe jsem zavital tady na forum a musim uznat, ze tohle je vazne precizne odvedena prace. jen by me zajimalo, jak ti to hraje, kdyz si tam nechal tu rezervu?
jinak klubouk dolu. asi neco takovehleho jsem hledal a asi to podle tebe do G4 udelam. :)

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

thief_ondrej píše:
homer01 píše:ahoj, delal sem neco podobnyho ve felde. tady se muzes podivat na fotky http://homer01.rajce.idnes.cz/zastavba_kufru/" onclick="window.open(this.href);return false;
cau, tak po dlouhe dobe jsem zavital tady na forum a musim uznat, ze tohle je vazne precizne odvedena prace. jen by me zajimalo, jak ti to hraje, kdyz si tam nechal tu rezervu?
jinak klubouk dolu. asi neco takovehleho jsem hledal a asi to podle tebe do G4 udelam. :)
hele hralo to dobre, musis zvolit reprak co nechce velkou ozvucnici. V ty felde co sem delal to vychazelo na cca 19litru i s tim kdyz je tam rezerva. Jiank hraje to jako uzavrenka, takze kdyz otevres kufr tak uz je to slabsi ale na poslech v aute, to bylo super a nemoh sem si stezovat

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“