wesly.TDI píše:no nevím, teď jsem se byl ptát v mototechně na stahovačku el. okna na feldu, jak mi řekla 3500 tak jsem malem omdlel , na safrana to stalo 3200 u velikého .
kdyz ty chces origo el.stahovacku do feldy, to je jako bys kupoval zlate zuby
a na prstech 2 ruk spoctes, kolik feld se vyrobilo s origo el.stahovackami na zadni okna... to je teprv masox
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
a není lepší se vysrat na celé sprinty, když si a ještě dlouho budeš chudej student???
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kluci nemáte někdo zkušenost s podvozky Supersport? Jsem prolezl celé 4um a neočetl jsem se nic moc. Vím že to není KW ani H&R ale za 13tisíc to bude možná mrdka... co jsem našel tak všude stojí nad 20tis a jen na jednom e-shopu ho mají za těch 13tis stavítko. Už čekám rok že se nějaký podvozek koupí jetý, ale je to ještě moc mladé auto a nechci už čekat Pak je ještě možnost stavítko V-maxx za 10ku ale po zklamání co ho mám na Corse tak mám velký strach z těhle "neznaček"
jarys slepuňu už to je v kidách z netu , jinak zde názorně vidíš nač jim jsou brka když pak 2 auta nemůžou zastavit 1 , v ten slavné emerice už by byl ten jaryn na střeše a měl v sobě 2000 děr po kulkách ,
Jak je to s nizšíma pruzinama na auto, chci koupit na boru a nevim zda mam vybirat dle ceny, nebo jit raději po značce?
uvazuju o http://www.aukro.cz/item633421620_sport ... _35mm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co rikate?
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Pánove....chci dát bavlněný filtr http://www.tuning-no1.cz/zbozi/4861-kon ... i-filtr-02" onclick="window.open(this.href);return false; !
a chtěl bych zmirnit přisun tepleho vzduchu od motoru,takže vyvedu ještě jedno sácí potrubí a teď uvažu nad tím jaky material bych měl ještě použít jako takovou vložku mezi motorem a tím filtrem!?nějake rady a zkušenosti? Nechcu dávat nějaký papirový jen tak aby to mělo zvuk!před tím boxem je baterka takže přisun vzduchu omezený,a teplý vzduch snižuje znatelně výkon!
Nebude lepší tam dát origo sportovní vložku filtru ? Než takové různé výtvory, mno nevím. BTW, jses mi nějak s Fordem usadil před barákem, nee ? čím více "cizinců", tím méně parkovacích příležitostí
djchrpa píše:Nebude lepší tam dát origo sportovní vložku filtru ? Než takové různé výtvory, mno nevím. BTW, jses mi nějak s Fordem usadil před barákem, nee ? čím více "cizinců", tím méně parkovacích příležitostí
bylo by lepší....ale finance jsou dosti omezené,a když si s tím vyhraju a udělam si to dobře sám,budu mít větší radost!
a s tím parkováním....ani mi nemluv,asi si tam zajdu zažadat aby mi dali reserve,take nervy tam
ja vím....nejvíc miluju jak se postavim někde....kde je mista po kokot a nějaky kar začne že chce vyjet.... Nejvíc komedie s objížděním je pokud víš Červena Fabie TUZING!stojí ti u baraku