A jde se kutit, konecne poradny pera, i ta barva nahodou vysla (bila je prej IN)

hattori_hanzo píše:Stejně jsou nejhezčí kola tyhle!![]()
ty mas ale hezky peeeeraARV6 píše:![]()
A jde se kutit, konecne poradny pera, i ta barva nahodou vysla (bila je prej IN)
Pisou -40, ale to je celkem fuk (vysoky to zustane asi stejne), hlavne se to bude o dost lip chovat nez ty pokusny flexa-tuningy (snad)mirinda píše:hattori_hanzo píše:Stejně jsou nejhezčí kola tyhle!![]()
ja bych rekle ze to auto kdyby melo jakakoliv kola tak budou krasna...pro tebe
ty mas ale hezky peeeeraARV6 píše:![]()
A jde se kutit, konecne poradny pera, i ta barva nahodou vysla (bila je prej IN)O kolik snizeni?
Ja mam osobni zkusenost zatim jen s Eibach, na Unu, Delte a V12 je ma na Alfe, a ty jsou fajn... HR jsem videl jen na A4 a bylo to nizky a tvrdy jak prase, tak jsem zvedavmirinda píše:ja pruziny mam, udajne snizeni o 3 cm ale padlo mi to celkem dolu a mam auto hezky v rovine, je to super, ze je to houpavy ale jak kdy...na pohodlnost je to fajn ale tim jak je to dost k zemi a zhoupne se to a propruzi a tlumice to nepodrzi tak na dost mistech skrtam....takze premyslim ze je dam pryc..ale mas pravdu ze je to rozhodne lepsi jak rezani pruzin....urcite bezpecnejsi..a u tebe jeste hezky vypadaji
ja jsem nedavno koukala na eibach podvozky jako takove ale u nich je problem ze nevim o nikom kdo by ho mel a kdo by mi rekl jake to s nim je, jak se chova a mohla si to sama vyzkouset...proto u nas vedou podvozky Jom, FK, Streetline, z tech drazsich HR, KW, KONI a Eibach ale co jsem slysela ze je vazne top je bilstein..ale uvidis sam jak se to bude chovat, kazdy ma jinou predstavu co je dobreARV6 píše:Ja mam osobni zkusenost zatim jen s Eibach, na Unu, Delte a V12 je ma na Alfe, a ty jsou fajn... HR jsem videl jen na A4 a bylo to nizky a tvrdy jak prase, tak jsem zvedavmirinda píše:ja pruziny mam, udajne snizeni o 3 cm ale padlo mi to celkem dolu a mam auto hezky v rovine, je to super, ze je to houpavy ale jak kdy...na pohodlnost je to fajn ale tim jak je to dost k zemi a zhoupne se to a propruzi a tlumice to nepodrzi tak na dost mistech skrtam....takze premyslim ze je dam pryc..ale mas pravdu ze je to rozhodne lepsi jak rezani pruzin....urcite bezpecnejsi..a u tebe jeste hezky vypadaji![]()
Ale nemohl jsem si moc vybirat, snad se s tim poperou ty tumice kdyz je prepnu na sport, Koni prej nejsou o moc tvrdsi co jsem cetl... No vecer se uvidi
Ne ne ne,to si pleteš!Naopak Spikeru by strašně slušely kola z Mini!ARV6 píše:Kdyz tak vidim toho Minika tak by mu slusely kola ze Spikeru![]()
Hledat hledat hledat...Ideálně tady.wrenklin píše:![]()
![]()
![]()
![]()
kam se davaji prosim fota po procisteni ...nemuzu furt najit sve stracene foto POMUZE MI NEKDO
![]()
![]()
![]()
![]()
pac bejvala mi vzala celou moji fototeku a ja to ted davam mizive do hromady a vim ze sem sem daval taky par fotecek
Nevím proč píšeš to "normálního člověka",ale jinak ti ten problém docela věřím.Prodejen s nadměrnejma velikostma už jsem pár viděl,obráceně ovšem teda ještě ne!mirinda píše:Ja si dnes taky udelala obrovskou radost konecne jsem sehnala monterky na me, na normalniho cloveka, moje vlastni
Na Delte je komplet Eibach, a super, je to tuhy, nehoupe se to, a zaroven jeste jakstaks komfortni, ale na Letny jsem myslel ze se auto rozpadnemirinda píše:ja jsem nedavno koukala na eibach podvozky jako takove ale u nich je problem ze nevim o nikom kdo by ho mel a kdo by mi rekl jake to s nim je, jak se chova a mohla si to sama vyzkouset...proto u nas vedou podvozky Jom, FK, Streetline, z tech drazsich HR, KW, KONI a Eibach ale co jsem slysela ze je vazne top je bilstein..ale uvidis sam jak se to bude chovat, kazdy ma jinou predstavu co je dobreARV6 píše:Ja mam osobni zkusenost zatim jen s Eibach, na Unu, Delte a V12 je ma na Alfe, a ty jsou fajn... HR jsem videl jen na A4 a bylo to nizky a tvrdy jak prase, tak jsem zvedavmirinda píše:ja pruziny mam, udajne snizeni o 3 cm ale padlo mi to celkem dolu a mam auto hezky v rovine, je to super, ze je to houpavy ale jak kdy...na pohodlnost je to fajn ale tim jak je to dost k zemi a zhoupne se to a propruzi a tlumice to nepodrzi tak na dost mistech skrtam....takze premyslim ze je dam pryc..ale mas pravdu ze je to rozhodne lepsi jak rezani pruzin....urcite bezpecnejsi..a u tebe jeste hezky vypadaji![]()
Ale nemohl jsem si moc vybirat, snad se s tim poperou ty tumice kdyz je prepnu na sport, Koni prej nejsou o moc tvrdsi co jsem cetl... No vecer se uvidi![]()
Ja si dnes taky udelala obrovskou radost konecne jsem sehnala monterky na me, na normalniho cloveka, moje vlastni
ty jsi nevidel slunce seno? Neco jako na normalniho cloveka jako na me (Ruzickova to rikala)hattori_hanzo píše: Nevím proč píšeš to "normálního člověka",ale jinak ti ten problém docela věřím.Prodejen s nadměrnejma velikostma už jsem pár viděl,obráceně ovšem teda ještě ne!
Eibach se dava origo i na japonce nebo? Weitec, Jom ani FK bych na auto nedala, radeji bych si dosetrila na neco lepsihoARV6 píše:mirinda píše:ARV6 píše:
Na Delte je komplet Eibach, a super, je to tuhy, nehoupe se to, a zaroven jeste jakstaks komfortni, ale na Letny jsem myslel ze se auto rozpadne![]()
Ja chtel puvodne Weitec, byl za polovicni cenu, ale uz neni, ani na eBay... Uz na 164 nic nevyrabi, neni poptavka
Tak nahod foto v monterkachJe na nich aspon logo VW?
kujumilosh píše:to je ale moc pekna vypln monterek
Jsem zenatej tak musim rict ze pekny monterkymirinda píše: Eibach se dava origo i na japonce nebo? Weitec, Jom ani FK bych na auto nedala, radeji bych si dosetrila na neco lepsihoA monterky nemaji znak VW ale muzu si ho tam nechat dozehlit nebo vysit
Ale jelikoz je mam na praci a ne na predvadeni se tak je mi to jedno ze tam neni
i kdyz jako spravna zenska jsem koukala i po tom jak vypadaji
Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec
)
ARV6 píše: Jsem zenatej tak musim rict ze pekny monterkyA k cemu je ti poklopec vepredu?
A jakej japonec nebo co?
Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu...mirinda píše:ARV6 píše: Jsem zenatej tak musim rict ze pekny monterkyA k cemu je ti poklopec vepredu?
A jakej japonec nebo co?kdyz se mi zariznou tanga tak se k nim lepe dostanu
ne vazne je mi jedno zda tam je nebo neni, ale nebudu si objednavat specialne damske kdyz nevim jak mi sednou kdyz si tam muzu vyzkouset panske a citim se v nich dobre
![]()
S tema japoncema jsem myslela podvozky eibach...mam pocit ze se na ne davali nebo davaji seriove, nebo?
no ja ho taky nikdy nemela ale rozhodne se te predstave nebranim, takova nova honda accord neni spatnaARV6 píše:
Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu...takze nemam prehled
Jééé,já chci vidět nějakýho chlapa co tuhle velikost nosí,to musí bejt hrozně vtipný.mirinda píše: Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec)
Ty Mílo,nevolá na tebe náhodou manželka ať jdeš přimontovat poličku?milosh píše:to je ale moc pekna vypln monterek
Nekecej,všichni o tobě dávno víme že tvůj sen je Honda s VTECem!ARV6 píše:Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu...takze nemam prehled
To my možná jsme,ale tady se zajímáme o auta,ne o Hondy.mirinda píše:no ja ho taky nikdy nemela ale rozhodne se te predstave nebranim, takova nova honda accord neni spatna, jen jsem to nekde cetla ale zda je to pravda taky nevim, myslela jsem ze vy muzsky budete chytrejsi (znalejsi) nez ja
bych to videl spis na monterky Bedovo synatorahattori_hanzo píše:Jééé,já chci vidět nějakýho chlapa co tuhle velikost nosí,to musí bejt hrozně vtipný.mirinda píše: Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec)
Btw. Béda Trávníček hadr!
mno to pak zas bude prispevku jak za starych casuhattori_hanzo píše:Nekecej,všichni o tobě dávno víme že tvůj sen je Honda s VTECem!ARV6 píše:Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu...takze nemam prehled
![]()
To my možná jsme,ale tady se zajímáme o auta,ne o Hondy.mirinda píše:no ja ho taky nikdy nemela ale rozhodne se te predstave nebranim, takova nova honda accord neni spatna, jen jsem to nekde cetla ale zda je to pravda taky nevim, myslela jsem ze vy muzsky budete chytrejsi (znalejsi) nez ja
Rozumíš,Mini...a tak... (to bude bolet až sem vletí Honda club)
V12 píše:
bych to videl spis na monterky Bedovo synatora
Mikael píše:Zrovna Kamil muze neco rikat na monterky, kdyz je nikdy nemel na sobe model jeden
parada, hlaven ze je spokojenostARV6 píše:Tak jsme po osmy domontovali, je to vyssi nez predtim, mozna si to jeste o kousicek sedne, ale pohoda.. Udelal jsem dukladnou test. jizdu, a co se tyce chovani tak naprosto pecka, lip to tlumi diry, ale je to tuhy jak prase, zejmena po prepnuti tlumicu na sport
Jen je obcas problem dostat kone na silnici, chtelo by to samosvor
Jsou videt, ale zespodmirinda píše:parada, hlaven ze je spokojenostARV6 píše:Tak jsme po osmy domontovali, je to vyssi nez predtim, mozna si to jeste o kousicek sedne, ale pohoda.. Udelal jsem dukladnou test. jizdu, a co se tyce chovani tak naprosto pecka, lip to tlumi diry, ale je to tuhy jak prase, zejmena po prepnuti tlumicu na sport
Jen je obcas problem dostat kone na silnici, chtelo by to samosvorjooo a jsou videt ty krasny pruziny?
kde je foto?
ARV6 píše: Jsou videt, ale zespod![]()
Budu muset pod auto davat zrcadla jako spravnej tuner
Uprimne: na to serumirinda píše:ARV6 píše: Jsou videt, ale zespod![]()
Budu muset pod auto davat zrcadla jako spravnej tunerhlavne udrzuj podbehy v cistote at to nekazi
ARV6 píše:
Uprimne: na to seruHlavne ze se to lip ridi
No ted uz do garaze nejdu, zitramirinda píše:ARV6 píše:
Uprimne: na to seruHlavne ze se to lip ridi
sakra a ja myslela ze se tam davaji aby se na to dalo koukat
Ale porad mi tu chybi fotka
Tak můžeme si trochu nostalgicky zavzpomínat ne?V12 píše:mno to pak zas bude prispevku jak za starych casu
Ty si radši kup integrálku,to bude jistější!mirinda píše:btw. kamile uz mam i svoje pracovni bryle, tak snad uz to bude jen ok
Viúde montérky mám dokonce doma vlastní!Doma ve skříni...složený...nepoužitý...Mikael píše:Zrovna Kamil muze neco rikat na monterky, kdyz je nikdy nemel na sobe model jeden
Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestanehattori_hanzo píše:Ty si radši kup integrálku,to bude jistější!mirinda píše:btw. kamile uz mam i svoje pracovni bryle, tak snad uz to bude jen ok![]()
Jako správnej já napíšu - dělej si absolutně co chceš,jen se u toho snaž minimalizovat rizika zmrzačení a podobnejch věcí!mirinda píše:Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestane