Obrázky,fotky... IV.

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Odpovědět
ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Obrázky,fotky... IV.

Příspěvek od ARV6 »

:lol:

Obrázek

A jde se kutit, konecne poradny pera, i ta barva nahodou vysla (bila je prej IN) :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

hattori_hanzo píše:Stejně jsou nejhezčí kola tyhle! :?:
:lol: ja bych rekle ze to auto kdyby melo jakakoliv kola tak budou krasna...pro tebe spek
ARV6 píše::lol:

A jde se kutit, konecne poradny pera, i ta barva nahodou vysla (bila je prej IN) :D
ty mas ale hezky peeeera :mrgreen: O kolik snizeni?
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:
hattori_hanzo píše:Stejně jsou nejhezčí kola tyhle! :?:
:lol: ja bych rekle ze to auto kdyby melo jakakoliv kola tak budou krasna...pro tebe spek
ARV6 píše::lol:

ty mas ale hezky peeeera :mrgreen: O kolik snizeni?
Pisou -40, ale to je celkem fuk (vysoky to zustane asi stejne), hlavne se to bude o dost lip chovat nez ty pokusny flexa-tuningy (snad) :wink:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ja pruziny mam, udajne snizeni o 3 cm ale padlo mi to celkem dolu a mam auto hezky v rovine, je to super, ze je to houpavy ale jak kdy...na pohodlnost je to fajn ale tim jak je to dost k zemi a zhoupne se to a propruzi a tlumice to nepodrzi tak na dost mistech skrtam....takze premyslim ze je dam pryc..ale mas pravdu ze je to rozhodne lepsi jak rezani pruzin....urcite bezpecnejsi..a u tebe jeste hezky vypadaji :lol:
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:ja pruziny mam, udajne snizeni o 3 cm ale padlo mi to celkem dolu a mam auto hezky v rovine, je to super, ze je to houpavy ale jak kdy...na pohodlnost je to fajn ale tim jak je to dost k zemi a zhoupne se to a propruzi a tlumice to nepodrzi tak na dost mistech skrtam....takze premyslim ze je dam pryc..ale mas pravdu ze je to rozhodne lepsi jak rezani pruzin....urcite bezpecnejsi..a u tebe jeste hezky vypadaji :lol:
Ja mam osobni zkusenost zatim jen s Eibach, na Unu, Delte a V12 je ma na Alfe, a ty jsou fajn... HR jsem videl jen na A4 a bylo to nizky a tvrdy jak prase, tak jsem zvedav :lol:
Ale nemohl jsem si moc vybirat, snad se s tim poperou ty tumice kdyz je prepnu na sport, Koni prej nejsou o moc tvrdsi co jsem cetl... No vecer se uvidi :lol:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ARV6 píše:
mirinda píše:ja pruziny mam, udajne snizeni o 3 cm ale padlo mi to celkem dolu a mam auto hezky v rovine, je to super, ze je to houpavy ale jak kdy...na pohodlnost je to fajn ale tim jak je to dost k zemi a zhoupne se to a propruzi a tlumice to nepodrzi tak na dost mistech skrtam....takze premyslim ze je dam pryc..ale mas pravdu ze je to rozhodne lepsi jak rezani pruzin....urcite bezpecnejsi..a u tebe jeste hezky vypadaji :lol:
Ja mam osobni zkusenost zatim jen s Eibach, na Unu, Delte a V12 je ma na Alfe, a ty jsou fajn... HR jsem videl jen na A4 a bylo to nizky a tvrdy jak prase, tak jsem zvedav :lol:
Ale nemohl jsem si moc vybirat, snad se s tim poperou ty tumice kdyz je prepnu na sport, Koni prej nejsou o moc tvrdsi co jsem cetl... No vecer se uvidi :lol:
ja jsem nedavno koukala na eibach podvozky jako takove ale u nich je problem ze nevim o nikom kdo by ho mel a kdo by mi rekl jake to s nim je, jak se chova a mohla si to sama vyzkouset...proto u nas vedou podvozky Jom, FK, Streetline, z tech drazsich HR, KW, KONI a Eibach ale co jsem slysela ze je vazne top je bilstein..ale uvidis sam jak se to bude chovat, kazdy ma jinou predstavu co je dobre :wink:

Ja si dnes taky udelala obrovskou radost konecne jsem sehnala monterky na me, na normalniho cloveka, moje vlastni :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

ARV6 píše:Kdyz tak vidim toho Minika tak by mu slusely kola ze Spikeru 8)
Ne ne ne,to si pleteš!Naopak Spikeru by strašně slušely kola z Mini! :lol:
wrenklin píše:spek spek spek spek spek kam se davaji prosim fota po procisteni ...nemuzu furt najit sve stracene foto POMUZE MI NEKDO spek spek spek :cry: :? pac bejvala mi vzala celou moji fototeku a ja to ted davam mizive do hromady a vim ze sem sem daval taky par fotecek
Hledat hledat hledat...Ideálně tady. :wink:
mirinda píše:Ja si dnes taky udelala obrovskou radost konecne jsem sehnala monterky na me, na normalniho cloveka, moje vlastni :lol:
Nevím proč píšeš to "normálního člověka",ale jinak ti ten problém docela věřím.Prodejen s nadměrnejma velikostma už jsem pár viděl,obráceně ovšem teda ještě ne! :lol:
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:
ARV6 píše:
ja jsem nedavno koukala na eibach podvozky jako takove ale u nich je problem ze nevim o nikom kdo by ho mel a kdo by mi rekl jake to s nim je, jak se chova a mohla si to sama vyzkouset...proto u nas vedou podvozky Jom, FK, Streetline, z tech drazsich HR, KW, KONI a Eibach ale co jsem slysela ze je vazne top je bilstein..ale uvidis sam jak se to bude chovat, kazdy ma jinou predstavu co je dobre :wink:

Ja si dnes taky udelala obrovskou radost konecne jsem sehnala monterky na me, na normalniho cloveka, moje vlastni :lol:
Na Delte je komplet Eibach, a super, je to tuhy, nehoupe se to, a zaroven jeste jakstaks komfortni, ale na Letny jsem myslel ze se auto rozpadne :D
Ja chtel puvodne Weitec, byl za polovicni cenu, ale uz neni, ani na eBay... Uz na 164 nic nevyrabi, neni poptavka

Tak nahod foto v monterkach :lol: Je na nich aspon logo VW?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

hattori_hanzo píše: Nevím proč píšeš to "normálního člověka",ale jinak ti ten problém docela věřím.Prodejen s nadměrnejma velikostma už jsem pár viděl,obráceně ovšem teda ještě ne! :lol:
ty jsi nevidel slunce seno? Neco jako na normalniho cloveka jako na me (Ruzickova to rikala) :lol: A nestvi, to neznamena ze jsi vetsi ze se muzes takhle vytahovat :twisted:
ARV6 píše:
mirinda píše:
ARV6 píše:
Na Delte je komplet Eibach, a super, je to tuhy, nehoupe se to, a zaroven jeste jakstaks komfortni, ale na Letny jsem myslel ze se auto rozpadne :D
Ja chtel puvodne Weitec, byl za polovicni cenu, ale uz neni, ani na eBay... Uz na 164 nic nevyrabi, neni poptavka

Tak nahod foto v monterkach :lol: Je na nich aspon logo VW?
Eibach se dava origo i na japonce nebo? Weitec, Jom ani FK bych na auto nedala, radeji bych si dosetrila na neco lepsiho :wink: A monterky nemaji znak VW ale muzu si ho tam nechat dozehlit nebo vysit :lol: Ale jelikoz je mam na praci a ne na predvadeni se tak je mi to jedno ze tam neni :) i kdyz jako spravna zenska jsem koukala i po tom jak vypadaji :oops: Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec :lol: )

Obrázek
Obrázek

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

to je ale moc pekna vypln monterek :wink:

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

milosh píše:to je ale moc pekna vypln monterek :wink:
kuju :idea: driv se mi smali ze mam "milana" ted uz snad nebudou :lol:
Obrázek
Jinak vcera mi dorazila dalsi radost...pujcila jsem si v knihovne zajimavou knizku a tak se mi libila ze jsem si ji objednala a k tomu jeste dalsich nekolik :mrgreen:
Obrázek
Obrázek

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše: Eibach se dava origo i na japonce nebo? Weitec, Jom ani FK bych na auto nedala, radeji bych si dosetrila na neco lepsiho :wink: A monterky nemaji znak VW ale muzu si ho tam nechat dozehlit nebo vysit :lol: Ale jelikoz je mam na praci a ne na predvadeni se tak je mi to jedno ze tam neni :) i kdyz jako spravna zenska jsem koukala i po tom jak vypadaji :oops: Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec :lol: )
Jsem zenatej tak musim rict ze pekny monterky :lol: A k cemu je ti poklopec vepredu? :smich2:

A jakej japonec nebo co? :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ARV6 píše: Jsem zenatej tak musim rict ze pekny monterky :lol: A k cemu je ti poklopec vepredu? :smich2:

spek kdyz se mi zariznou tanga tak se k nim lepe dostanu :lol: ne vazne je mi jedno zda tam je nebo neni, ale nebudu si objednavat specialne damske kdyz nevim jak mi sednou kdyz si tam muzu vyzkouset panske a citim se v nich dobre :wink:

S tema japoncema jsem myslela podvozky eibach...mam pocit ze se na ne davali nebo davaji seriove, nebo?

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:
ARV6 píše: Jsem zenatej tak musim rict ze pekny monterky :lol: A k cemu je ti poklopec vepredu? :smich2:

spek kdyz se mi zariznou tanga tak se k nim lepe dostanu :lol: ne vazne je mi jedno zda tam je nebo neni, ale nebudu si objednavat specialne damske kdyz nevim jak mi sednou kdyz si tam muzu vyzkouset panske a citim se v nich dobre :wink:

S tema japoncema jsem myslela podvozky eibach...mam pocit ze se na ne davali nebo davaji seriove, nebo?
Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu... :nono: takze nemam prehled
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ARV6 píše:
Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu... :nono: takze nemam prehled
no ja ho taky nikdy nemela ale rozhodne se te predstave nebranim, takova nova honda accord neni spatna spek , jen jsem to nekde cetla ale zda je to pravda taky nevim, myslela jsem ze vy muzsky budete chytrejsi (znalejsi) nez ja :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

mirinda píše: Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec :lol: )
Jééé,já chci vidět nějakýho chlapa co tuhle velikost nosí,to musí bejt hrozně vtipný. :lol: Btw. Béda Trávníček hadr! :D
milosh píše:to je ale moc pekna vypln monterek :wink:
Ty Mílo,nevolá na tebe náhodou manželka ať jdeš přimontovat poličku? :D
ARV6 píše:Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu... :nono: takze nemam prehled
Nekecej,všichni o tobě dávno víme že tvůj sen je Honda s VTECem! :lol:
mirinda píše:no ja ho taky nikdy nemela ale rozhodne se te predstave nebranim, takova nova honda accord neni spatna spek , jen jsem to nekde cetla ale zda je to pravda taky nevim, myslela jsem ze vy muzsky budete chytrejsi (znalejsi) nez ja :lol:
To my možná jsme,ale tady se zajímáme o auta,ne o Hondy. :mrgreen: Rozumíš,Mini...a tak... (to bude bolet až sem vletí Honda club)
✠Luftwaffle✠

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

hattori_hanzo píše:
mirinda píše: Jinak pro mistniho rejpala je to nejmensi panska velikost co se dela pro tyto monterky 48 (damsky jsem nechtela, ty nemaji poklopec :lol: )
Jééé,já chci vidět nějakýho chlapa co tuhle velikost nosí,to musí bejt hrozně vtipný. :lol: Btw. Béda Trávníček hadr! :D
bych to videl spis na monterky Bedovo synatora
hattori_hanzo píše:
ARV6 píše:Jo to ja netusim, japonce nemam ani pravdepodobne mit nebudu... :nono: takze nemam prehled
Nekecej,všichni o tobě dávno víme že tvůj sen je Honda s VTECem! :lol:
mirinda píše:no ja ho taky nikdy nemela ale rozhodne se te predstave nebranim, takova nova honda accord neni spatna spek , jen jsem to nekde cetla ale zda je to pravda taky nevim, myslela jsem ze vy muzsky budete chytrejsi (znalejsi) nez ja :lol:
To my možná jsme,ale tady se zajímáme o auta,ne o Hondy. :mrgreen: Rozumíš,Mini...a tak... (to bude bolet až sem vletí Honda club)
mno to pak zas bude prispevku jak za starych casu :lol:
R6 twin turbo + V10 + V12

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

V12 píše:
bych to videl spis na monterky Bedovo synatora
:evil: heleeee detsky tam mely jen kombinezy a tak mala zas nejsem :lol: i kdyz je fakt ze nektery veci mam z detskeho oddeleni velikost 158 a 164 :oops: ale urcite se tu najde i nekdo mensi :lol:

btw. kamile uz mam i svoje pracovni bryle, tak snad uz to bude jen ok :oops:

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Zrovna Kamil muze neco rikat na monterky, kdyz je nikdy nemel na sobe model jeden :lol:
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Mikael píše:Zrovna Kamil muze neco rikat na monterky, kdyz je nikdy nemel na sobe model jeden :lol:
:lol: 8)

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Tak jsme po osmy domontovali, je to vyssi nez predtim, mozna si to jeste o kousicek sedne, ale pohoda.. Udelal jsem dukladnou test. jizdu, a co se tyce chovani tak naprosto pecka, lip to tlumi diry, ale je to tuhy jak prase, zejmena po prepnuti tlumicu na sport :)
Jen je obcas problem dostat kone na silnici, chtelo by to samosvor
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ARV6 píše:Tak jsme po osmy domontovali, je to vyssi nez predtim, mozna si to jeste o kousicek sedne, ale pohoda.. Udelal jsem dukladnou test. jizdu, a co se tyce chovani tak naprosto pecka, lip to tlumi diry, ale je to tuhy jak prase, zejmena po prepnuti tlumicu na sport :)
parada, hlaven ze je spokojenost :wink: jooo a jsou videt ty krasny pruziny? spek kde je foto?

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:
ARV6 píše:Tak jsme po osmy domontovali, je to vyssi nez predtim, mozna si to jeste o kousicek sedne, ale pohoda.. Udelal jsem dukladnou test. jizdu, a co se tyce chovani tak naprosto pecka, lip to tlumi diry, ale je to tuhy jak prase, zejmena po prepnuti tlumicu na sport :)
parada, hlaven ze je spokojenost :wink: jooo a jsou videt ty krasny pruziny? spek kde je foto?
Jsou videt, ale zespod :lol:
Budu muset pod auto davat zrcadla jako spravnej tuner :mrgreen:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ARV6 píše: Jsou videt, ale zespod :lol:
spek hlavne udrzuj podbehy v cistote at to nekazi :lol:

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:
ARV6 píše: Jsou videt, ale zespod :lol:
spek hlavne udrzuj podbehy v cistote at to nekazi :lol:
Uprimne: na to seru :lol: Hlavne ze se to lip ridi
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ARV6 píše:
spek sakra a ja myslela ze se tam davaji aby se na to dalo koukat :lol: Ale porad mi tu chybi fotka :wink:

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

mirinda píše:
ARV6 píše:
spek sakra a ja myslela ze se tam davaji aby se na to dalo koukat :lol: Ale porad mi tu chybi fotka :wink:
No ted uz do garaze nejdu, zitra :wink:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

V12 píše:mno to pak zas bude prispevku jak za starych casu :lol:
Tak můžeme si trochu nostalgicky zavzpomínat ne? :D
mirinda píše:btw. kamile uz mam i svoje pracovni bryle, tak snad uz to bude jen ok :oops:
Ty si radši kup integrálku,to bude jistější! :roll:
Mikael píše:Zrovna Kamil muze neco rikat na monterky, kdyz je nikdy nemel na sobe model jeden :lol:
Viúde montérky mám dokonce doma vlastní!Doma ve skříni...složený...nepoužitý... :lol:
✠Luftwaffle✠

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

hattori_hanzo píše:
mirinda píše:btw. kamile uz mam i svoje pracovni bryle, tak snad uz to bude jen ok :oops:
Ty si radši kup integrálku,to bude jistější! :roll:
Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestane :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

mirinda píše:Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestane :lol:
Jako správnej já napíšu - dělej si absolutně co chceš,jen se u toho snaž minimalizovat rizika zmrzačení a podobnejch věcí! :wink:
✠Luftwaffle✠

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“