ukaZemi píše:Hm tak to jsi nevidel moje koleno.pov píše:tvoje koleno zlomený chromovým nárazníkemZemi píše:Co je hezky na cikanskym zigulovi za 2litry a s urizlyma perama?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ukaZemi píše:Hm tak to jsi nevidel moje koleno.pov píše:tvoje koleno zlomený chromovým nárazníkemZemi píše:Co je hezky na cikanskym zigulovi za 2litry a s urizlyma perama?
zabloudil jsem, levej blinkr, pravej blinkr a bum... ten co jel za mnou si myslel ze pojedu doleva a vyhybal se zprava a ja zahnul doprava, nastesti jenom plechy..SubTera píše:annuvin: pekny, jak se to stalo,
ja myslel jako zadny zraneni, B slupek je tak o 5-10 cm hnutej. A ty zrcatka uz na tom byly, kdyz sme to koupili a marne se snazim tatu premluvit, aby dal zpatky origo. Ty se mi libi o 100% vic.Ritchma píše:Jenom plechy? Co B sloupek? A ty zrcátka otřesný
Mě to moc neoslovilo. taková tuctová tmavá modrá. Na ulici si toho ani nevšimneš...kujon píše:To fáčko vypadá dost dobře
dal bys zelenaou kawasaki??MComb píše:Mě to moc neoslovilo. taková tuctová tmavá modrá. Na ulici si toho ani nevšimneš...kujon píše:To fáčko vypadá dost dobře
Nauč se psát ňoumo...Fáboš píše:dal bys zelenaou kawasaki??MComb píše:Mě to moc neoslovilo. taková tuctová tmavá modrá. Na ulici si toho ani nevšimneš...kujon píše:To fáčko vypadá dost dobře
Krasnej renault._FLINTSTONE_ píše:
Nemyslím si příteli, já sem dost všímavej a určitě bych poznal fáčko v barvě, která se na něj nikdy nešplíchalaMComb píše:Mě to moc neoslovilo. taková tuctová tmavá modrá. Na ulici si toho ani nevšimneš...kujon píše:To fáčko vypadá dost dobře
A když tě na dálničnim přivaděči předjíždí zprava odstavnym pruhem, tak si to taky poznal?kujon píše:Nemyslím si příteli, já sem dost všímavej a určitě bych poznal fáčko v barvě, která se na něj nikdy nešplíchalaMComb píše:Mě to moc neoslovilo. taková tuctová tmavá modrá. Na ulici si toho ani nevšimneš...kujon píše:To fáčko vypadá dost dobře
Hmmm to nic moc sloupek v hajzlu a zlomená střecha a podlahaannuvin píše:zabloudil jsem, levej blinkr, pravej blinkr a bum... ten co jel za mnou si myslel ze pojedu doleva a vyhybal se zprava a ja zahnul doprava, nastesti jenom plechy..SubTera píše:annuvin: pekny, jak se to stalo,
A sloupek je podle tebe vyrobenej z čehoRitchma píše:Jenom plechy? Co B sloupek? A ty zrcátka otřesný
Taky, ale to byl nějakej zvetšelej verk řízenej bezmozkemRitchma píše:
A když tě na dálničnim přivaděči předjíždí zprava odstavnym pruhem, tak si to taky poznal?