mrdej vole nemáš závoďák nevymýšlej pičoviny ať můžeš jezdit
koupíš ventily a musíš znova udělat celou hlavu, srovnat atd...zabrousit sedla, vyměnit gufera na ventilech a vačkách
těsnění na ventilové víko, pod hlavu, pod svody saní a výfuku atd. atd... nevím jestli ti to za to stojí
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
djchrpa píše:A když už jsme u těch dotazů... Něco se tady řešilo před časem ohledně leštěnky 3M ... Synci, kde to nejvýhodněji koupit tady v okolí ? Díkes za rady.
na VW foru v bazaru někdo prodává za 500 kč/ kus origo 3M.
uz jsem mu rano psal, ze je beru snad jsou jeste k mani
Předem poptávám, zda-li někdo nemáte na půjčení 4 kola rozteč 5x112 .. třeba zimáky.. V neděli by si měl kupec přijet pro kola a potřebuji jezdit, do týdne bych měl mít nové. Klidně za nějaký poplatek ..
kluci na bawku se mi rozsvítila kontrolka filtru pevných částic, nevíte, co se s tím dělá? někdo mi říkal, že se to nějak regeneruje, že něco nastaví v servise do řídící jednotky, aby to mělo větší spalovací teplotu nebo co
max3rx píše:kluci na bawku se mi rozsvítila kontrolka filtru pevných částic, nevíte, co se s tím dělá? někdo mi říkal, že se to nějak regeneruje, že něco nastaví v servise do řídící jednotky, aby to mělo větší spalovací teplotu nebo co
na tom černým na italských značkách nebo co to je ? nevím kdo mě zdravil ani. kde máš TT ?
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
remix píše:Předem poptávám, zda-li někdo nemáte na půjčení 4 kola rozteč 5x112 .. třeba zimáky.. V neděli by si měl kupec přijet pro kola a potřebuji jezdit, do týdne bych měl mít nové. Klidně za nějaký poplatek ..
mám,ozvi se
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
max3rx píše:lubo: jj, to jsem byl já, vždycky váhám, jestli zdravit nebo ne, prtže většinou mávu na toho 1424 nebo jak to má tu spz, prostě tvoje dvojče
fotku nemám, nevíte, jak s tím filtrem? prý to stačí projet po dálnici cca 30 km konstantní rychlostí 80km/h a přepálí se to prý
chvilku počkej a kontrolka se umoudří sama. na 607 to taky občas dělá .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
No, to by nebyl problém, ale o poznání hůře to jede, možná, že to už spadlo i do nouzáku. Kámoš mi doporučil sjet na dálnici a na nižší rychlostní stupeň jet cca 80 a že se prej spustí ta regenerace, tak to jdu vyprubovat.
pochybuju ze by to takhle fungovalo! Na citroenu to jelo bez vedomi uzivatele proste kdyz cidlo zjistilo horsi pruchodnost tak se zvedl predvstrik a samo se to vypalilo a je to otazka chvilky a ne 30ti km. Tak neverim ze by bawo melo v tomhle horsi system.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani