Moderátor: Dave0401
pokud toto...zajdi na červený křiž nebo velvyslanectví,nebo nějakou charitu ktera je na nigerii zaměřena!wesly.TDI píše:ááále měním babu za 4 velbloudy.............. ne, vážně , zbyla mi tlačenka a uzený bůček s chlebem tak je chci podpořit
jak hloupý jsi?wesly.TDI píše:prodávám hodinky IWC schafenhausen co mi kdysi na praxi v de daroval majitel baru a ozval se nějaký týpek z canady že mu to mám poslat domu do nigerie![]()
rudi: nějaka zkušenost? fake?
mazecMichal71717 píše:dorazí jen 3% balíků
wesly.TDI píše:peťula díky moc za infokua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii
, jinak řeší se to přes českou poštu,která to posílá státní poště v nigerii, balíček čeká auto,letadlo,loď a asi i velbloudi
![]()
![]()
, info z české pošty: balík nejde pojistit a stojí 600kč do 2000g a je to tam za 45-70 dnů
v klidu kemoSauler píše:wesly.TDI píše:peťula díky moc za infokua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii
, jinak řeší se to přes českou poštu,která to posílá státní poště v nigerii, balíček čeká auto,letadlo,loď a asi i velbloudi
![]()
![]()
, info z české pošty: balík nejde pojistit a stojí 600kč do 2000g a je to tam za 45-70 dnů
moc se ti omlouvám, ale evidentně jsi asi pěkně naivní debil. Tohle je minimálně půl roku stará záležitost a všude se o tom mluví. Jde o to, že někdo jako Mrs Kallredy James z kanady ti napíše, že ti zaplatí za věc dvojnásobek, když to pošleš někomu z její rodiny do nigérie. Napíše, že ti pošle peníze, až jí pošleš potvrzení o odeslání zásilky. Takže ty to během dne pošleš, namailuješ potvrzení a čekáš do dalšího dne až se ozve a pošle prachy.....jenže špína se už neozve a balík je už za hranicemi ČR, kde nejde zastavit a vrátit. A jsi v hovnech. Ale klidně jí hodinky pošli... moje nejsou.
Jestli jsem cet dobre, nekde jsem zahlid eBay. Ze sve letite zkusenosti s eBaySauler píše:wesly.TDI píše:peťula díky moc za infokua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii
![]()
![]()
moc se ti omlouvám, ale evidentně jsi asi pěkně naivní debil. Tohle je minimálně půl roku stará záležitost a všude se o tom mluví. Jde o to, že někdo jako Mrs Kallredy James z kanady ti napíše, že ti zaplatí za věc dvojnásobek, když to pošleš někomu z její rodiny do nigérie. Napíše, že ti pošle peníze, až jí pošleš potvrzení o odeslání zásilky. Takže ty to během dne pošleš, namailuješ potvrzení a čekáš do dalšího dne až se ozve a pošle prachy.....jenže špína se už neozve a balík je už za hranicemi ČR, kde nejde zastavit a vrátit. A jsi v hovnech. Ale klidně jí hodinky pošli... moje nejsou.