Peiying

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
biohazard
Kontaktovat uživatele:

Peiying

Příspěvek od biohazard »

Má tu někdo zkušenosti s touhle značkou?Hledal jsem recenze,ale nic kloudnýho jsem nenašel. :?

Frenkie001
Kontaktovat uživatele:

Re: Peiying

Příspěvek od Frenkie001 »

jestli ses tak bohatej aby sis kupoval cinskej smejd tak jdi do toho ,ale doporucuju ti overene znacky
sice trosku drazsi,ale vykony co jsou na papire plati (sice nekdy vic,nekdy lehce mene), ale zvuk je uz i zakladni rade na daleko lepsi urovni jak u te znacky co vybiras.
nevim jaky zesilovac sis vybral, ale radej fakt mrkni na autotek (4k zesilovac 4x100W RMS / 2x 300W RMS za 3990kč, 2k 2x125W RMS / 1x 350W RMS za nadhernych 3290 kč ci monoblok za 5690 kč a vykon na 1 ohm papirove 750W RMS, bohuzel nevim jstli ho nekde merily,yle co jsem videl test jeho brasky u ktereho bylo psano 500W RMS a namero pri 13,8V 665W RMS mluvi za sebe) a pokud vse dopadne dobre poslech mozny v Olomouci, melo by bythotove predvadeci auto, crunch, magnat, MB Quart DSC rada, Fusion , Mohawk (ty zesiky me vazne kvalitativne i zvukove mile prekvapily a cena super), ted novinka TEC (nejake auta budou k videni v Olomouci), ci stare dobre zname zesilovace od carpoweru , sice skutecne vykony nizsi u zakladni rady nez se pise, ale zase mas jistotu overenych zesilovacu, ktere te nezklamou
Přílohy
SS75_4.jpg
SS75_4.jpg (56.46 KiB) Zobrazeno 1046 x

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

nejsem pro tuhle značku rozhodlej,ale jenom mě teda zajímal názor dalších lidí ... takže asi od toho ruce pryč,dík :D

prohifi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prohifi.cz »

Urcite se teto znacke jako takove vyhni... za malo penez extremne malo muziky :-)

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“