2 tydny orteza no

Moderátor: Dave0401
PetulaGD píše:kolena jsou v klidu,nepočítam už s vlasama.čím víc plešatý chlap,tím víc testosteronua víc přitažlivější pro ženy
Jinak vlasy neřeším,jestli mam delší nebo dohola,do hola se mi lib chodí,budí to větší pozornost a
navíc jsou to jenom vlasy....jsou duležitější věči.... a chodit jak Max3rx co 14 dní do holiče prostřihavat,každe rano voskovat....už vubec
Jo, jo... s těmi vlasy souhlasím... u chlapa čím kratší, tím lepší a u baby přesně naopakPetulaGD píše:kolena jsou v klidu,nepočítam už s vlasama.čím víc plešatý chlap,tím víc testosteronua víc přitažlivější pro ženy
Jinak vlasy neřeším,jestli mam delší nebo dohola,do hola se mi lib chodí,budí to větší pozornost a
navíc jsou to jenom vlasy....jsou duležitější věči.... a chodit jak parek co 14 dní do holiče prostřihavat,každe rano voskovat....už vubec
max3rx píše:s tím holičem máte pravdu, sem tam fakt asi co 14 dní, ale žebych se každý den voskoval, to mě už taky nebaví, stačí každý druhý dennavíc, to není umění mít holou hlavu, to může mít každý, ale zase každý nemůže mít vlasy třeba