hmmmmm nic nevidímmax3rx píše:máš to pěkné lubošku, ale promin, musím ti to udělat, ať máš zase nad čím přemýšlet

Moderátor: Dave0401
hmmmmm nic nevidímmax3rx píše:máš to pěkné lubošku, ale promin, musím ti to udělat, ať máš zase nad čím přemýšlet
taky jsem měl na 40 ale už fakt nechci ted mám na 50 a dá se to proto jsem nevolil rozměr 275/45 protože se to k té 40 už zase přibližujemax3rx píše:myslím 40 mám na 18 a v poho
luboT4 píše:namontovat tam origo vzducháč je nemožné finančně, sporotovní pružiny se prodávaj. ale to by potom bylo jak osobák a zase tvrdé jako prase což už nechci i ted je to rapidně poznat že je to tužší odost. ale výšku nechám ta se mi líbí .Jurisek16 píše:pěkné kolca...ale chtělo by to zmenšit tu mezeru mezi pneu a lemem...stačilo by jen o 25cmno a nebo sehnat ten origo airride co se tam dával
zas tak nehrotte ten profil...luboT4 píše:taky jsem měl na 40 ale už fakt nechci ted mám na 50 a dá se to proto jsem nevolil rozměr 275/45 protože se to k té 40 už zase přibližujemax3rx píše:myslím 40 mám na 18 a v poho