Ritchma píše:Já taky právě nikde nehrabu, občas se teda svezu rychleji, ale jelikož má audi už dost vyměklej podvozek, tak to nikde nepřehánim. Ale jenom trošku rychlejší nájezd do zatáčky a už slyšim neskutečný pískání pneu. Prostě dunlop mě zklamal na plný čáře a přidávám ho do svýho pomyslnýho black listu pneumatik hned vedle barumu.....
Na "normální" ježdění nemá podle mě smysl nic jinýho než Bridgestone Potenza RE050
Na normlani jezdeni jsou supr, na mokru vyborny, v zatacce udrzi nesmysl, ale dost casto se ted dostavam za teplotni hranici, kdy uz pri mensimi brzdeni spina abs vzorek cca 5mm
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Bordel píše:
Na normlani jezdeni jsou supr, na mokru vyborny, v zatacce udrzi nesmysl, ale dost casto se ted dostavam za teplotni hranici, kdy uz pri mensimi brzdeni spina abs vzorek cca 5mm
tak to se mi ještě nepodařilo aby mi seplo ABS s těmahle gumama jak ty popisuješ, zbytek souhlasí nedám na ty gumy dopustit
Ritchma píše:Já taky právě nikde nehrabu, občas se teda svezu rychleji, ale jelikož má audi už dost vyměklej podvozek, tak to nikde nepřehánim. Ale jenom trošku rychlejší nájezd do zatáčky a už slyšim neskutečný pískání pneu. Prostě dunlop mě zklamal na plný čáře a přidávám ho do svýho pomyslnýho black listu pneumatik hned vedle barumu.....
Na "normální" ježdění nemá podle mě smysl nic jinýho než Bridgestone Potenza RE050
My mame Birdgestone Turanza ER300 (od novoty) a max spokojenost, Ritchma je ted taky koupil, tak bude daleko vic spokojeny nez s tema shitama od Dunlopu, ty Bridge maji vyborny hodnoceni v testech
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Eiffel píše:já jsem spokojený s matadorem, teď mám nějaký italy (byly na těch kolech) a hučej jako prase (což je co říct, protože přes ten vejfuk se moc zvuk nemá šanci ke mě dostat)
mám continentaly contisport contact 195/45 13 a nepísknou nikde a drží teda pořádně.
ja mel savy nejaky 195/50 15 na fabii za mych bourlivych let a hrozne jsem zavidel kamosum s matadorama a barumkama jak jim to piska a me nikdy nic. jsem si pripadal jako mensi pilot nez oni
Souhlas, tu sem měl na 328 asi 10000km, ale tak já mam vzadu větší spotřebu gum ( vepředu bylo eště tak 5mm stopro ) a ty gumy sou naprosto luxus
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Neni spíš špatně něco na ABSu?
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Tommy1978 píše:
Neni spíš špatně něco na ABSu?
Dela to, kdyz gumy dostanou kotel, gumy prestanou mit grip a pri brzdeni se kolo zasekne a sepne abs, i kdyz, u ty anglicky hondy bych se tomu vubec nedivil, ted se u toho auta nedivim absolutne nicemu
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Co tady porad resite naky priblbly gumy... Poradnej ridic musi fungovat i kdyby mel misto gum vrstvu hovna. O to vic se s tim pak pere - sbira zkusenosti.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Co tady porad resite naky priblbly gumy... Poradnej ridic musi fungovat i kdyby mel misto gum vrstvu hovna. O to vic se s tim pak pere - sbira zkusenosti.
Viste chitrí dost
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Pane řidiči vystupte si a pojďte se podívat zezadu na auto, co se vám nezdá?
Já vím třošku mi lezou kola, ale mě se to líbí chvíli mě dusil povinná výbava (to mám vše v pořádku), výfuk atd...
Nakonec řekl, že se mu to taky líbí, ale že to nesmí být, tak jestli mě ještě jednou chytí tak to budeme řešit jinak...pak koukl že jsem z jinýho města popřál šťastnou cestu a že doufá že už se nepotkáme... takže bez pokuty
Shampooo píše: u mě jak buzerung kasírung .. a ještě ani naschle neřekl kokot a k tomu přidal to že mi to leze moc ven přitom nic a na srazy v plechach pojedu
Nahoď fotku jak ti to leze, ať vím jestli se mám bát nebo můžu být klidnej
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ