Moderátor: Dave0401
taky myslím, proto sem tu pletl tu malou násobilkuDave0401 píše:Josh: Nerad bych podcenoval tve schopnosti, ale dle meho nazoru, uroven matiky na tve skole a na jinych (technicky zamerenych) skolach je nebe a dudy
PetulaGD píše:Maturita zapita,narozeniny takykurva mi je tak špatně,pila se plum vodka a slivovice.Ve 2 hodiny rano jsme naběhli do bazenu,pilo se od 21 do 3hodin,v 6 sem se probudil,zved sem se, a hodil
primo na kamose
všeci co tu byli tak před 7 valili do prace zboření.V 8 sem vratila mama z roboty,pak hned tata z roboty
a už to bylo,ty hovado....co jste dělali,zahrada.....,záchod....no a od 10 do 12 sem čistil koberec,peřiny...
myslim že matura razně zapitá
ale ja sem KO
kdybych se ucil na oboru kuchar cisnik tk nereknu ani pul slova....co ti se tam ucili bylo k smichumax3rx píše:taky myslím, proto sem tu pletl tu malou násobilkuDave0401 píše:Josh: Nerad bych podcenoval tve schopnosti, ale dle meho nazoru, uroven matiky na tve skole a na jinych (technicky zamerenych) skolach je nebe a dudy
JJ taky jsem vybíral mezi matikou a němčinoudjchrpa píše:VŠB - Hospodářská politika a správa. Dokonce jsem tam i pár dní v týdnu občas chodil...
. Lehký obor, až na tu matematiku, ta je pěkně napi*u. Jinak Juris, ku*va - matika? Tu bych si na maturitu nevybral ani nahodou,... Nejlepší jsou předměty, které okecáš, a to raději i ta němčina
sotomaior píše:no tak nevim, ta matyka a chema co je na bani je na urovni toho co se uci na stredni...