Shampooo píše: u mě jak buzerung kasírung .. a ještě ani naschle neřekl kokot a k tomu přidal to že mi to leze moc ven přitom nic a na srazy v plechach pojedu
Nahoď fotku jak ti to leze, ať vím jestli se mám bát nebo můžu být klidnej
bejt tebou tak mam stazenej zadek a neukazuju ani obcanku jinak ti ji vezmou
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Jinak myslim ze Shampoo mel kola co ja na corse neco an styl RH AD Cup (takze nejaky aluetty nebo ertecy nebo jak se to pise) asi 7x15 a ET35 nebo tak nejak
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
skoda ze neam ted zadnou malou kurwa ... neco sezenu heh .. ale jako moc to neleze jen proste balon no a on se muze posrat dostane to gumy co sou napsany 195/45/R15 a muze si jit honit blbecek
Berry píše:Jinak myslim ze Shampoo mel kola co ja na corse neco an styl RH AD Cup (takze nejaky aluetty nebo ertecy nebo jak se to pise) asi 7x15 a ET35 nebo tak nejak
Shampooo píše: u mě jak buzerung kasírung .. a ještě ani naschle neřekl kokot a k tomu přidal to že mi to leze moc ven přitom nic a na srazy v plechach pojedu
Nahoď fotku jak ti to leze, ať vím jestli se mám bát nebo můžu být klidnej
bejt tebou tak mam stazenej zadek a neukazuju ani obcanku jinak ti ji vezmou
My to máme pod lemem a za trčící lemy mi snad flastra nedaj ne
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
balík: Super kara po tom laku! Fakt bomba, btw. blinkry dej ty cerny ciry, to jsou supr a do zadu tmavy lampy
Pokrnýjo: Dej do laku predni listy + zadni listy a spodky narazniku ty kaji
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku