Kdyby byl někdo tak hodný a poradil mi, budu rád...kdyby se někomu chtělo napsat i hlavní věci na které si dát před koupí E46 pozor, budu jenom rád...všem děkuji
Moderátor: T-O-M
LH13 píše:Tak konečně nadešel čas, že jsem našetřil nějaké peníze a chci si koupit nový vůz. Hodně se mi líbí BMW E46 v sedanu a i kupé...rozum říká sedan, srdce kupéNejvětší problém je u mě jakou zvolit motorizaci
já už jedno bmw měl. Byla to E36 kupé 320i benzín a nebyl to dobrý kup. To auto mělo tolik chyb, že se ukázalo, že je to jedna velká díra na peníze, tak na štěstí jsem se ho včas zbavil. Tenkrát vím, že byla hrozná spotřeba, jelo to pěkně, ale spotřeba fakt vysoká (kolem 15 litrů) ale jelo to pěkně, samozřejmě možná to bylo tím, že to auto bylo vážně v hrozném stavu. Potřeboval bych poradit jakou variantu (motorizaci) aby to trošku jelo a s rozumnou spotřebou. Teď mam koncern diesel a po chipu jsem byl docela překvapen, že hezké svezení s nízkýma nákladama. Tak co u toho BMW??? Benzín? Diesel? Jaký obsah zvolit? A hlavně četl jsem spousta článků, že u BMW diesel motory nejsou moc dobré? Poradí mi někdo???Hlavně jde také o to, aby to byl typ motoru, který je také spolehlivý a né že sice spotřeba dobrá, ale budu do něho pořád rvát peníze za opravy...
Kdyby byl někdo tak hodný a poradil mi, budu rád...kdyby se někomu chtělo napsat i hlavní věci na které si dát před koupí E46 pozor, budu jenom rád...všem děkuji
záleží co je pro tebe žroutLH13 píše:2,8 benzín bude asi žrout, ne? Bojím se té spotřeby...
Toho jsem se právě bál, této věci...co si napsal...bojím se, že dobrá spotřeba a BMW nejdou moc dohromady:(coupe328 píše:Ja zase rikam,pokud diesel,tak novy,pokud se jedna o auto s najezdem,tak z jedine benzin.BMW umelo vzdy TOP benzinak,takze za me motor 2.8 ,pokud se postesti tak 3.0. Oba vynikaji pruznosti,kulturou chodu,famoznim zvukem a na svuj objem i spotrebou. Umi i eco jizdu na hranici 8l,prumerne kolem 10l a uz je z toho krasna jizda s usmevem.Za me TOP volba 330i. Pokud koukas na kdejakyusetreny litr,tak si nekupuj bmw. To si ale asi slyset nechtel,vid?