Samsung mi přestal nabíjet, odzkoušela jsem dvě nabíječky a ani na jedné se nenabíjí. (Nabíječkama to není, zkoušela jsem je na druhý samsung a ten v pohodě). Napadlo mně připojit ten nenabíjející se samsung na USb a připojit k počítači a ejhle přes to USbčko se začal telefon nabíjet. Tudíž se ptám v čem by mohl být problém. Já tomu nerozumím
Mona mate pokaženó dírku... Teď vážně, pokud to přes USB dobíjí, tak bych řekl, že by mohl být problém ve spoji mezi konektorem a deskou plošných spojů, která bude jistě vícevrstvá a možná se tam vytvořil (projevil) studený spoj a to je doma jen těžko opravitelné, takže to bude chtít servis, ale je to pouze má domněnka...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
dírka se asi pokazila to je fakt.... ani se na PC neprojeví že je to USB připojený. Horší, že sice telefon je v záruce, ale děda vyhodil záručák i krabici i fakturu aby babička nepřišla na to kolik stál takže nevím jestli se mi vůbec vyplatí dávat to opravovat
Těžko říct, protože nevím co s tím je doopravdy. V mnoha servisech dost často jen přehrají firmware a jestli se to nerozběhne (a tohle podle mě nebude problém softwaru) tak nečekej, že by někdo byl ochotný se "srát" s pájením nějaké mnoha pinové SMD součástky za 20kč a za opravu si vzal dejme tomu 200-300Kč jen aby jsi to měla co nejlevněji, místo toho se napíše "neopravitelné" - vadná zakl. deska, ty stejně zaplatíš za zjištění závady a oni mají peníze za nic... Nemusí to tak ale platit všude. Zběžně jsem se díval po netu a jetý se dá koupit už za cca 1500kč a nevím jestli by bylo výhodné dát za opravu třeba větší půlku ceny telefonu... Pokud by měla babička přístup k pc, tak bych to neřešil a používal to usb (to by jsi tu ale asi nepsala, že?). S těmi doklady to je ale škoda no...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!