AR166 píše:ja bych dal nejaky koupani, az bude hezky. chci mirindu svliknout do plavek.![]()
Proč takovýho zbytečnýho oblečení?AR166 píše:ja bych dal nejaky koupani, az bude hezky. chci mirindu svliknout do plavek.![]()
áááááá ted sem to chtel napsat ze se s tebou svezu....byla by to pro me pocta jet v Alfě....AR166 píše:Taky pátek beru a Joeho klidně vezmu, když dá vědět.
to neeee....to se jenom presune ke me do autika.....AR166 píše:a ja si nachystal pro tebe do ledničky v autě kaviár a sampicko, vyhodím to no.
u KV či u SOK ?Mikael píše:Ja budu na Brezovy.
Příští sraz uděláme v pondělí.mirinda píše:taky bych se asi mohla na chvili stavit
U SavkolovaJOE_Cik píše:u KV či u SOK ?Mikael píše:Ja budu na Brezovy.
hattori_hanzo píše:Příští sraz uděláme v pondělí.mirinda píše:taky bych se asi mohla na chvili stavit
Já jsem bohužel v práci a pak už jsem zadanej.To znamená že budete bez dozoru,takže doufám že to bude probíhat v klidu.
Ty prej máš dorazit na desátou.mirinda píše:tak 18 nebo 19 hodin?
hattori_hanzo píše:Ty prej máš dorazit na desátou.mirinda píše:tak 18 nebo 19 hodin?
Prijed, nekdo musi zastupovat "zkrizene motyky"mirinda píše:hattori_hanzo píše:Ty prej máš dorazit na desátou.mirinda píše:tak 18 nebo 19 hodin?hlavne ja nevim zda dorazim, mam nejake vyrizovani
mate radost?
ARV6 píše:
Prijed, nekdo musi zastupovat "zkrizene motyky"