Ta feli je libova...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
opravu ti zaplatí jeho pojišťovna, tak třeba koupíš krásný tjuningový zadní světlaBIGPAPA píše:to markus: chtěl jsem ale zbytek posádky auta mě zastavili, protože bych si na něm nic nevzal, stačilo, že už neodjel
supr-truprNEO píše:Bali:podvozek je něco kole 2-3cm od země.... kola nedám.....na 14tkách je to moc vysoký....
Hele mě se na začátku dubna stalo to samý... bylo to takhle málo ale spadlo mi to do totálky.. páč cena nárazníku byla obrovská. Ted z tech peněž mám opravený zadek, vyvařený lemy, lak a weitec podvozekBIGPAPA píše:nee, vrátím originál a celkově se to trochu spíš vzhledově omladí facelift zadek a i předek a pak jen podvozel a lak, ale taky budu muset sehnat motor, protože tento je už skoro po smrti
nebude lepší to prodat tak nějak v kupě nebo jako totálku a koupit něco jinýho?BIGPAPA píše:nee, vrátím originál a celkově se to trochu spíš vzhledově omladí facelift zadek a i předek a pak jen podvozel a lak, ale taky budu muset sehnat motor, protože tento je už skoro po smrti
remix píše:porad malo ... to spis ty offroady po stranach jsou vysoko
Tyve co bych dal za kožku jenže na mym by to asi vypadalo kurva blbě jak je dole ta kapota uzoučkákubi píše:Trhyy: kůži už proboha ne, to se zase rozmohlo v módu a má to každej, kola do černý by to sneslo, jinak se mi to BMW moc líbí, jak to bude ještě dole a ty blinkry tak to bude uchvancancující