Vámi nafocené fotky
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Vámi nafocené fotky
no solidní, to typuju bylo to jediný ferárko s J o kterým vím
nebo kolik jich je na divočině?
nebo kolik jich je na divočině?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
letel tam pry hrube pres 200, myskoval auto, ulitlo to a uz pri prvnim "driftu" struhou urval prdel a zaclo to horet...mel plnou nadrz,tak to horelo dlouho.. moje dedukce je, ze pokud to auto ma rozlozeni vahy 50:50, v zadu nejake 265gumy a plnou nadrz, tak musel zazmatkovat kdyz mu to trochu ulitlo, pridupl brzdu, odlehcil se zadek, trhl volantem a uz mu nepomohlo nic....
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

kdyby chodil na TF, tak bude vědět jak na to - brzda, kontra, plnej plyn, svodila a vpoho..Shelby píše:letel tam pry hrube pres 200, myskoval auto, ulitlo to a uz pri prvnim "driftu" struhou urval prdel a zaclo to horet...mel plnou nadrz,tak to horelo dlouho.. moje dedukce je, ze pokud to auto ma rozlozeni vahy 50:50, v zadu nejake 265gumy a plnou nadrz, tak musel zazmatkovat kdyz mu to trochu ulitlo, pridupl brzdu, odlehcil se zadek, trhl volantem a uz mu nepomohlo nic....

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
Dvě kila po českých silnicích, to je na pováženou 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
nehe a zadek tě vytáhnevagi píše:kdyby chodil na TF, tak bude vědět jak na to - brzda, kontra, plnej plyn, svodila a vpoho..Shelby píše:letel tam pry hrube pres 200, myskoval auto, ulitlo to a uz pri prvnim "driftu" struhou urval prdel a zaclo to horet...mel plnou nadrz,tak to horelo dlouho.. moje dedukce je, ze pokud to auto ma rozlozeni vahy 50:50, v zadu nejake 265gumy a plnou nadrz, tak musel zazmatkovat kdyz mu to trochu ulitlo, pridupl brzdu, odlehcil se zadek, trhl volantem a uz mu nepomohlo nic....
tam asi chybel prave ten plnej plyn
ale je to tezke, po bitve je kazdej general, bejt v te situaci a mit tohle pod prdeli, tak taky nevim jak bych se zachoval.. mimo to "letet 200 po ceskych silnicich je na povazenou" samozrejme ze je a je to vul... o to vic to nechapu, pac se s tim jezdil po jihlave jen pochlubit - 1,2 a zase pomalicku a v klidku domu, asi pred tim hral NFS a mel zavodnickou
a nebo tam konecne zkusil dat trojku
ale rikam, skoda auta 

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

http://www.rozzlobenimuzi.com/?media=1484" onclick="window.open(this.href);return false;Shelby píše: A pokud nekde v novinach, nebo na netu uvidite fotky z te nehody... jsou moje

TDI
- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
hmm,fotky pekny,ale je to trouba znicit takovyhle auto.... ale co,tatinek koupb novy
Shelby:To jel jakoby od helenina do Jihlavy?
ja vam nevim,kdybych tam letel 200km/h a ustrelila mi to,tak opravdu nevim jak bych se tam zachoval,

Shelby:To jel jakoby od helenina do Jihlavy?
ja vam nevim,kdybych tam letel 200km/h a ustrelila mi to,tak opravdu nevim jak bych se tam zachoval,
ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
třeba si na to vydělal, nevím proč by měl někdo někomu furt něco kupovat
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
mno on je tady tim "povolanim syn" celkem proflaklej... Jihlava je mala no. ale ani tak ho neodsuzuju... temer kezdej by se choval stejne a ne ze ne o to vic ti, co vykladaj ze neEiffel píše:třeba si na to vydělal, nevím proč by měl někdo někomu furt něco kupovat

Evoluce

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je tam zajimavej jeden bod (mobil) Dobrý.. dobrý.. dobrý a pak hup papírová motorola dělaná somálskejma dětma.. 

Ha Siemens ST60 , taky jsem měl, teda ještě ho tu někde mám v šuplíku
Na svou dobu parádní, bohužel nepropojitelnej s komplem
neměl infra ani blue 

Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
Nejlepší byl Alcatel OT302
ten mi padal a padal a padal.... až jednou dopad
jinak můj první byla NOKIA 1610 to byl stroj... dostal jsem ho i se samolepkou - Novinka - SMS zprávy... měli jsme ještě jeden a ten SMS neuměl
to byla doba

jen škoda že ty měřítka neodpovídají
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
140, 170, kontra a plnej - předek by ho vytáhvagi píše:kdyby chodil na TF, tak bude vědět jak na to - brzda, kontra, plnej plyn, svodila a vpoho..Shelby píše:letel tam pry hrube pres 200, myskoval auto, ulitlo to a uz pri prvnim "driftu" struhou urval prdel a zaclo to horet...mel plnou nadrz,tak to horelo dlouho.. moje dedukce je, ze pokud to auto ma rozlozeni vahy 50:50, v zadu nejake 265gumy a plnou nadrz, tak musel zazmatkovat kdyz mu to trochu ulitlo, pridupl brzdu, odlehcil se zadek, trhl volantem a uz mu nepomohlo nic....

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

potreboval jsem nejaky 2.telefon... uz vim, ze to byla nejhorsi koupe zivotahabitat3 píše:Je tam zajimavej jeden bod (mobil) Dobrý.. dobrý.. dobrý a pak hup papírová motorola dělaná somálskejma dětma..

ST60 se nedal propojit ani kabelem, ja blb ho jeste draze dokupoval... ale design super... paměť a joystik už na tom byly hůř

Alcatel 332 měl kovovej proužek, outdoor mobil

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nej telefon byl siemens c25, pak 5110 a 3310.. ty telefony vydrzeli vsechno 

a 6310i
s tou jsem ted volal týden, hezky telefon

nemůžu si stěžovat na SonyEriksson K610i teď mám Samsung U600 a jsem z toho dost nešťasnej a můj prvníí byl Sony J5

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel J6, byla dobra, super bylo to kolecko na boku. tusim ze to byl jeden z prvnich tel s polyfonnim vyzvanenim 

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Mě se vždy strašně líbila menší sestřička CMD Z5 i ted uvažuju že bych s i k obřímu P990i sehnal ještě Z5kuBIGPAPA píše:nemůžu si stěžovat na SonyEriksson K610i teď mám Samsung U600 a jsem z toho dost nešťasnej a můj prvníí byl Sony J5
Jinak z Nokií se mi vždycky nejvíc líbila tátova N 7110... jsem rád vystřeloval ten kryt

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
7110 byla veeelka frajerinka. jednu mam jeste doma, je jako nova 

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
7110 sem měl jako druhej mobil, pecka. Nej ze všeho byla asi 8210ka, suprově malá 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
si pamatuju jak jsem za 8210 daval 18 000kc. nechapu jak jsem za to mohl dat takovy balik. kazdopadne frajerinka to byla...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
ten nosí ještě máma v kabelce jako druhej tel....baterka vydrží už asi jen půl dnekubi píše:Mě se vždy strašně líbila menší sestřička CMD Z5 i ted uvažuju že bych s i k obřímu P990i sehnal ještě Z5kuBIGPAPA píše:nemůžu si stěžovat na SonyEriksson K610i teď mám Samsung U600 a jsem z toho dost nešťasnej a můj prvníí byl Sony J5
Jinak z Nokií se mi vždycky nejvíc líbila tátova N 7110... jsem rád vystřeloval ten kryt
]

TDI
Čeče jsem dumal, že si ho koupím, je to takový fajn oldskool founek...