ARV6 píše:HH: a uz to zacina, nejdriv maska, za chvili kanaldekly, pak kuze, nalepka 76 atd... Je mi to jasny
Kanáldekly ne,kůže vůbec,ale 76 bych se možná nebránil. Líbily by se mi takový kola,ale bez toho úchylnýho červenýho znaku.Šachovnici bych asi už i měl,kdybych neměl šíbr.
ARV6 píše:HH: a uz to zacina, nejdriv maska, za chvili kanaldekly, pak kuze, nalepka 76 atd... Je mi to jasny
Kanáldekly ne,kůže vůbec,ale 76 bych se možná nebránil. Líbily by se mi takový kola,ale bez toho úchylnýho červenýho znaku.Šachovnici bych asi už i měl,kdybych neměl šíbr.
NZ, o ten zbytek se pak prihlas Jinak s timhle autem je ten co ti mel lepit tu strechu, skoda no .... a ty kola uz taky vis jak se delaji, jen se rozhodnout a muzu ti to osefovat
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsy woe....
lepší by bylo kdybys tam močil či si ulevoval jinym otvorem...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
mno koukni na kelimek....myslim ze na pivo moc malej...
ale neco zlutyho tam je mozna jiz vyse zminovana moč....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Konecne jsem se po ceste dockala na chvilku malicko lepsiho pocasi tak jsem neco nafotila, omlouvam se ze auto neni uplne nalestene, bylo to po ceste a pocasi behem tydne nebylo zrovna krasne, ale pro predstavu snad staci
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mirinda píše:
jelikoz jsou tam original spojlery z US verze Jetty Gli tak jsem dala i pozicky s original US svicenim, takze mi stale sviti blinkry i pozicky
To je spravny, cim vic svetylek tim lip
Ne vazne je to pekny
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
mirinda píše:
jelikoz jsou tam original spojlery z US verze Jetty Gli tak jsem dala i pozicky s original US svicenim, takze mi stale sviti blinkry i pozicky
To je spravny, cim vic svetylek tim lip
Ne vazne je to pekny
svetylka moc prave nemusim, ale tohle vypada vazne moc hezky...snad brzy uvidis sam pokud bude zas nejaky srazik
postihlo to neska nekoho?????? me jo... Vary - Sokolov 45 minut.....a pak Lomnice - ke me za barak v Sokolove necelý 2 hodiny..... tsy woe...