Potrebuju kuci poradit, hlavne asi od kluku z pneuservisu. Dneska nemila zalezitost, ficim si to kileckem najednou rana a neco bije do podbehu třisk třisk třisk a konec takze jsem si rekl, ze asi nejaky klacik nebo neco a jel jsem dal. Za cca 5km jsem zastavoval na parkaci tak sem vylezl du se podivat a zadni kolo prazdne. Guma 195/45/16, nebylo to vubec poznat. Dira je na fotkach, zajimalo by me zda se to da nejak opravit a zdali sem neznicil bok te gumy kdyz sem jel na vyfoukle Bok je lehce zhoblovany Zitra s tim sjedu nekde do pneuservisu, ale chtel bych dnes vedet co a jak at mam klidnejsi spani, zrovna se mi nechce vyhazovat trojku za gumu a kdovi zda bych ji jeste sehnal. Semperit sport nebo tak neco.
Ta mini dojezdovka je vtipna, jel jsem na tom poprve a jel sem tak 40-50 vic sem se bal, auto cele na krivo, no strasne
Přílohy
DSC00857.JPG (42.66 KiB) Zobrazeno 1465 x
DSC00858.JPG (37.65 KiB) Zobrazeno 1465 x
DSC00859.JPG (71.54 KiB) Zobrazeno 1465 x
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
možnost podlepit a dat duši a jine,záleží na tom jak sou protrhane kordy,ale nedivte se jak parci že knotem....jebnou tam dva a good,zas tak velka díra to není
Jak říká Mirek, hřibek to spravý
ale mám obavu že jestli sis to hasil delší chvíli 100, že ti po nafouknutí po boku naskáčou bubliny...ale zase to mohl zachránit ten nízký profil...
uvidíš
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Zalepit by to slo, ale kord je OK ale guma kolem nej vevnitr je pryc, v gume bylo nadroleno 1/4 kyble gumoveho prasku. Takze mi bylo receno, ze novou gumu. Ukecal jsem slevu z 2800 na 2200 takze mi ji objednaji a v pondeli prijde. Sere me to, sem debil mel sem zastavit a podivat se co se deje. Chybama se clovek uci
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
to se stává....já jel na Frýdek s octávou a vozíkem a na úrovni OMW při vjezdu do frýdku jsem slyšel to co ty....ta ta ta ta...říkám guma na vůzku musím zastavit a vyměnit to ale někde hned za frýdkem...nakonec jsem musel zastavit na té největší křižovatce protože guma skoro hořela, dým jak cyp
nebylo to na vozíku ale vzadu na řidičové straně...
přehodil jsem rezervu a potom v servise po nafouknutí naskákalo po boku asi 50 bublin...úplně nová Michelin
stane se...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Semperit Directional Sport 195/45/16 volal do skladu ze jsou posledni dve a ze jedna vyjde na 2800 tak sem rikal ze si to objednam z netu za 1800 tak rikal ze 2200 tak sem rikal at to objedna.
Změna je život...