jeden z nás

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Re: jeden z nás

Příspěvek od KFJ »

medialni :pifko:
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=115 ... anech-paty" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

Roberte, pro pristi rok BMW? Nebude to nevhodne pro rallye? Ale pro divaky jiste velice zajimave. Ja bych s epriklanel k tomu se vratit zpet ke coltu, treba evo x. To by neslo, podle me a videii co jsem videl se to auto chovalo lip nez lance evo IX

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

LS1 píše:Roberte, pro pristi rok BMW? Nebude to nevhodne pro rallye? Ale pro divaky jiste velice zajimave. Ja bych s epriklanel k tomu se vratit zpet ke coltu, treba evo x. To by neslo, podle me a videii co jsem videl se to auto chovalo lip nez lance evo IX
v nekterych sampionatech v EU vyhravaji zadokolky nad ctyrkolkama, konkretne Porsche... Takze M3 nevhodna eni, ba naopak, tradice v rally je postavena na zadokolkach... S autem typu Colt bych dnes v RC nebo VP podle new pravidel jezdit nemohl, takze je zbytecne nad tim uvazovat...

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

jakto, ze s takovym autem jako je colt bys jezdit nemohl? necetl jsem pravidla RC ani VP a ani presne co v tvem aute bylo, tak prosim jestli bys mi to mohl ve strucnosti povedet. Tak zacinam byt tedy zvedavy na tebe v zadokolce, bude to jiste pro divaky velice zajimave.

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

LS1 píše:jakto, ze s takovym autem jako je colt bys jezdit nemohl? necetl jsem pravidla RC ani VP a ani presne co v tvem aute bylo, tak prosim jestli bys mi to mohl ve strucnosti povedet. Tak zacinam byt tedy zvedavy na tebe v zadokolce, bude to jiste pro divaky velice zajimave.

v A4 zmena motoru a naprav od serie zakazana ...

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

Ach tak, tak to je skoda, protoze jsem se okazde na prujezd Colta velice tesil. A ted mi vysvetli co se to delo v Radouni? proc jsi neodstartoval? EVO protestovalo?

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

LS1 píše:Ach tak, tak to je skoda, protoze jsem se okazde na prujezd Colta velice tesil. A ted mi vysvetli co se to delo v Radouni? proc jsi neodstartoval? EVO protestovalo?

mezi prvni a druhou RZ zastavkovala prevodovka, nastesti jenom vidlicka. Aspon jsme jeli prvni RZ :roll:

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

tak to je pech, celou druhou RZ cekam v tom nejvetsim desti pred tim kravinem v tem malejch serpentinkach jak si s tim poradis a napis tuning magazin nikde.

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“