kámo ty R32 nemají radar...pověsí se na tebe a na základě stejné rychlosti (stačí jim 100m) a záznamu tě změří, takže žádný pomocník ti v autě ani nepípne.
Takže spíš jen ty si myslíš, že tě antiradar ochrání před R32.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:kámo ty R32 nemají radar...pověsí se na tebe a na základě stejné rychlosti (stačí jim 100m) a záznamu tě změří, takže žádný pomocník ti v autě ani nepípne.
já myslím že yb ty R32 musely být vybaveni i Pamperskama pro posádku , bo jet zavěšený za tomem to chce odvahu
barry píše:kámo ty R32 nemají radar...pověsí se na tebe a na základě stejné rychlosti (stačí jim 100m) a záznamu tě změří, takže žádný pomocník ti v autě ani nepípne.
přesně, musí jet nějakou dobu za tebou, aby tě naměřili a co sem slyšel, tak se jim ještě nestalo, aby někdo ujel
pokud vim tak r36 pracuje na porovnávání a odčítání rychlosti laserem, tudiž antiradar ti je sice na hovno, ale je jen otázkou času, kdy se na trhu objeví rušičky i tohodlenc toho typu měření rychlosti
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
R36 je tak nápadné auto, že by si ho všimla i moje babka kufa tak nevím co pořád stresujete Za mnou se přiblížil jednou a hned jsem šel po brzdách. kluci to málem neukočírovali škoda no, příště...
Já mám na passaty na dálnici štestí jak ciiip, vždycky ho vidím zezadu a to moc nepoznám, jestli to je R36 nebo ne, tak zpomalím a za chvíli jeb kombík asi tež kupím passata a budu strašit lidi na dálnici
F.l.a.n.e.l. píše:To se přiznám že taky. ale když vidím black tak zpomalim. kuknu jaké to má zadní světla případně přední spojler a jedu dál
Ale na ceste pred vlakacem mas jistotu ze nejsou, tak to neresis co? nebo dochazela nafta tak co nejrychleji na benzinku?
jestli myslíš dnešní ranní průjezd z malého rondlu směrem k vránovi tak jsem lehce pospíchal pracovně Kdybys měl TDI, tak víš, že TDIčkáři na pumpě netankují
PS: kde si byl? jsem neměl čas koukat po zastávkách
Tommek2604 píše:pokud vim tak r36 pracuje na porovnávání a odčítání rychlosti laserem, tudiž antiradar ti je sice na hovno, ale je jen otázkou času, kdy se na trhu objeví rušičky i tohodlenc toho typu měření rychlosti
tvé tvrzení ale nemění nic na tom že toma na ně nemohl upozornit žádný pomocník
a je to R36 jsem se spletl no
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů