robinek píše:Já teda nevím, ale co se týče registrace na sprinty, tak to tam hlásili asi stokrát z rozhlasu, bylo to napsaný v letáku co dávali u vjezdu a tuším, že to taky ještě někde viselo. Registrace samotná v pohodě, pokud člověk věděl kam jít. Jelikož to taky hlásili, že to je v prvním patře ve věži, tak OK. Příjezd na sprinty byl taky bez problémů pro ty, kdo poslouchali rozhlas nebo četli ten leták. Takže v tomto směru si myslím že není na co si stěžovat.
Robinku a oni byly ty ampliony i na dálnici D1 ? Nějak jsem je přez tu mlhu neslišel.
Dobrá vysvětlím vám to ještě jednou.
1) Vstával jsem už v 5:30 a v 6:00 už jsem se prodíral mlhou
2) Dorazili jsme na bránu v 10:30 kde jsem se poprvé dočetl v letáku že se mám do 10:45 zaregistrovat
3) Než jsme zaparkovali uběhl nějaký čas
4) Pak jsem opravdu slišel z amplionu upozornění že se mám jít zaregistrovat, ale na tom amplionu není napsáno kde člověk co do něj řve sedí víš

a tak jsem nahlédl do letáku a rozběhl se k řídící věži. Protže jsem tam ale nikdy nebyl na tuningparty tak jsem nejdříve obešel dva jiné vchody a ono to bylo až v tom třetím.
5) Bylo 10:50 a nikde nikdo
cca hodinu jsem běhal a scháněl někohgo na koho se obrátit a nikdo mi nebyl schopen říct ani jméno organizace která pořádá sprinty.
Takže nechte si kecy když jste z okolí Brna a máte to kousek. Já vím mohl jsem jet dřív a nebo jsem mohl jet 200km/h, ale přeci se nezabiju jen kvůli tomu, že je mlha a organizátor dává informace až na bráně.
A až tam pojedu příště, teda jestli, tak přijedu den dopředu a nasypu před bránu kýbl hřebíků a až tam bude stát žlutá MR2 a někdo na ní kude měnit kola tak mu na záda přitluču přihlášku - aby to bylo včas
Prostě mně sere, že to nikdo neřekl dopředu a jak se mám doftípit, že celej rok se běžně lidi hlásí na sprinty ještě ve 12 hodin a tady ne?
2 MComb: Taky si myslím a proto jsem jim taky pochválil jak jim to pěkně šlo od ruky.