RENOCAR BRNO 2004(podzim)

Tuningová scéna ve Brně a okolí
leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

instalater píše:2Oťa nechci se nikoho zastávat ale když pomineme ty poháry a drobnosti, spočítej si ... Příjdeš tam a budeš chtít pronajat Okruh na celý den ..... Takže cena za nájem okruhu, zaplať veškerý lidi, co kolem toho skáčou, režie kolem a kolik ti zůstane ... neříkám že ti zůstane málo ale nemůžeš tady vyhodit cifru, že narejžovali půl melounu :nono:
Tak právě já bych zase viděl problém v tom, že nejen že tam bylo pořadatelů málo, ale člověk je nebyl schopen ani najít. :(
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Zemi píše:
leon4x4 píše:
Zemi píše:Sakra ted mi reknete co je to BMW 325ix zac... Vim ze je to 4kolka, ale ze by dostala RS4, S4 spolu s SL55??? :? :? :?
Ale to koukáš na ty jarní výsledky ne?
Jsem ja to ale kokot... :zapomel: Ale bylo mi divny ze tam neni GT2ka... :smich: Stejne to BMW ma lepsi cas... :twisted: :?
Jo a jentak mimochodem, ten kluk co byl třetí s tím 911Turbo tak ten přijel až po nás. Nás nikdo už nezaregistroval ale on jet mohl??????

Divné????

Stejně mi to jezdí líp :lol:

Jezdí mi to rychleji než Martinovi který tuhle 911Turbo běžně poráží. Takže kdyby mně nechali jet byl bych cca 2-3 a kdyby se jooo zadařilo mohl jsem vyhrát kurva! Jsem vytočenej jak mixér. :twisted:

Oťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťa »

Joooooooooooo :debata:
za tyden pifko
:D :) :D
Obrázek

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Jo a jentak mimochodem, ten kluk co byl třetí s tím 911Turbo tak ten přijel až po nás. Nás nikdo už nezaregistroval ale on jet mohl??????

Divné????

Stejně mi to jezdí líp :lol:

Jezdí mi to rychleji než Martinovi který tuhle 911Turbo běžně poráží. Takže kdyby mně nechali jet byl bych cca 2-3 a kdyby se jooo zadařilo mohl jsem vyhrát kurva! Jsem vytočenej jak mixér. :twisted:[/quote]

Promin, ale uz je celkem nuda, jakk si v kazdym prizpevku stezujes. Ja vim, ze je to hnusny a mozna taky dost nespravedlivy, ale porad o tom dokola psat ti nepomuze...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

RabuKate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RabuKate »

taky bych brecel kdybych neco posral a byla to moje chyba...

:cry: :cry: :cry:

Oli

Příspěvek od Oli »

S těma poředatelama máte pravdu taky sem tam zběsile pobýhal a hledal někoho abych se zeptal na nějaký podrobnosti co se týkali sprintů. Ale buhožel sem potkal jen nějaký holky který byly napasovaný v pořadatelských vestách tak sem se ani neptal.
je lepší být mrtví než pomalí

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

Asi tak nejak treba chce abysme ho litovali a koupily mu budika aby mohl vyrazit driv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

robinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robinek »

Já teda nevím, ale co se týče registrace na sprinty, tak to tam hlásili asi stokrát z rozhlasu, bylo to napsaný v letáku co dávali u vjezdu a tuším, že to taky ještě někde viselo. Registrace samotná v pohodě, pokud člověk věděl kam jít. Jelikož to taky hlásili, že to je v prvním patře ve věži, tak OK. Příjezd na sprinty byl taky bez problémů pro ty, kdo poslouchali rozhlas nebo četli ten leták. Takže v tomto směru si myslím že není na co si stěžovat.

MComb

Příspěvek od MComb »

Taky si myslím 8) .Kritizovat dokáže každej :lol:

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

robinek píše:Já teda nevím, ale co se týče registrace na sprinty, tak to tam hlásili asi stokrát z rozhlasu, bylo to napsaný v letáku co dávali u vjezdu a tuším, že to taky ještě někde viselo. Registrace samotná v pohodě, pokud člověk věděl kam jít. Jelikož to taky hlásili, že to je v prvním patře ve věži, tak OK. Příjezd na sprinty byl taky bez problémů pro ty, kdo poslouchali rozhlas nebo četli ten leták. Takže v tomto směru si myslím že není na co si stěžovat.
Robinku a oni byly ty ampliony i na dálnici D1 ? Nějak jsem je přez tu mlhu neslišel. :(

Dobrá vysvětlím vám to ještě jednou.
1) Vstával jsem už v 5:30 a v 6:00 už jsem se prodíral mlhou
2) Dorazili jsme na bránu v 10:30 kde jsem se poprvé dočetl v letáku že se mám do 10:45 zaregistrovat
3) Než jsme zaparkovali uběhl nějaký čas
4) Pak jsem opravdu slišel z amplionu upozornění že se mám jít zaregistrovat, ale na tom amplionu není napsáno kde člověk co do něj řve sedí víš :wink: a tak jsem nahlédl do letáku a rozběhl se k řídící věži. Protže jsem tam ale nikdy nebyl na tuningparty tak jsem nejdříve obešel dva jiné vchody a ono to bylo až v tom třetím.
5) Bylo 10:50 a nikde nikdo

cca hodinu jsem běhal a scháněl někohgo na koho se obrátit a nikdo mi nebyl schopen říct ani jméno organizace která pořádá sprinty.

Takže nechte si kecy když jste z okolí Brna a máte to kousek. Já vím mohl jsem jet dřív a nebo jsem mohl jet 200km/h, ale přeci se nezabiju jen kvůli tomu, že je mlha a organizátor dává informace až na bráně.

A až tam pojedu příště, teda jestli, tak přijedu den dopředu a nasypu před bránu kýbl hřebíků a až tam bude stát žlutá MR2 a někdo na ní kude měnit kola tak mu na záda přitluču přihlášku - aby to bylo včas :lol:

Prostě mně sere, že to nikdo neřekl dopředu a jak se mám doftípit, že celej rok se běžně lidi hlásí na sprinty ještě ve 12 hodin a tady ne?

2 MComb: Taky si myslím a proto jsem jim taky pochválil jak jim to pěkně šlo od ruky.

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Vsichni z TCB jsou z Brna nebo blizkeho okoli a sraz jsme meli uz v 5... vstavat 5.30, kdyz jedes z Prahy je prece jen trosku pozde (mlha se dala cekat, byva tam hodne casto) Kdyz ne mlha, tak se dalo predpokladat ze tam bude minimalne kolona na vjezdu (velke plus pro poradatele za zvladnuti dopravy) A ze konci registrace pul hodiny pred zacatkem sprintu mi taky nepripadne jako podraz (dokonce je to myslim i dost pozde). Co se tyce mista registrace, tak ta cedule "registrace volnych jizd" nade dvermi byla taky myslim celkem velka. Hrebiky muzes tlouct do hlavy tak leda sam sobe.... :x

robinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robinek »

Program dne byl na webu Renocaru a možná i jinde dlouho dopředu a tam ses mohl dočíst, od kdy se otevírají brány, kdy je registrace a kdy jsou sprinty. Když pak načteš, že sprinty začínají 11:15, asi těžko v 11:00 ještě někdo může někoho zaregistrovat.
Chápu, že je blbý jezdit odněkud zdaleka a jako místní se na orkuhu už docela vyznáme, ale je potřebaq si přiznat tu chybu, že jste se o program nezajímali už dřív, na netu to fakt bylo a je pořád.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

leon4x4 píše:
robinek píše:Já teda nevím, ale co se týče registrace na sprinty, tak to tam hlásili asi stokrát z rozhlasu, bylo to napsaný v letáku co dávali u vjezdu a tuším, že to taky ještě někde viselo. Registrace samotná v pohodě, pokud člověk věděl kam jít. Jelikož to taky hlásili, že to je v prvním patře ve věži, tak OK. Příjezd na sprinty byl taky bez problémů pro ty, kdo poslouchali rozhlas nebo četli ten leták. Takže v tomto směru si myslím že není na co si stěžovat.
Robinku a oni byly ty ampliony i na dálnici D1 ? Nějak jsem je přez tu mlhu neslišel. :(

Dobrá vysvětlím vám to ještě jednou.
1) Vstával jsem už v 5:30 a v 6:00 už jsem se prodíral mlhou
2) Dorazili jsme na bránu v 10:30 kde jsem se poprvé dočetl v letáku že se mám do 10:45 zaregistrovat
3) Než jsme zaparkovali uběhl nějaký čas
4) Pak jsem opravdu slišel z amplionu upozornění že se mám jít zaregistrovat, ale na tom amplionu není napsáno kde člověk co do něj řve sedí víš :wink: a tak jsem nahlédl do letáku a rozběhl se k řídící věži. Protže jsem tam ale nikdy nebyl na tuningparty tak jsem nejdříve obešel dva jiné vchody a ono to bylo až v tom třetím.
5) Bylo 10:50 a nikde nikdo

cca hodinu jsem běhal a scháněl někohgo na koho se obrátit a nikdo mi nebyl schopen říct ani jméno organizace která pořádá sprinty.

Takže nechte si kecy když jste z okolí Brna a máte to kousek. Já vím mohl jsem jet dřív a nebo jsem mohl jet 200km/h, ale přeci se nezabiju jen kvůli tomu, že je mlha a organizátor dává informace až na bráně.

A až tam pojedu příště, teda jestli, tak přijedu den dopředu a nasypu před bránu kýbl hřebíků a až tam bude stát žlutá MR2 a někdo na ní kude měnit kola tak mu na záda přitluču přihlášku - aby to bylo včas :lol:

Prostě mně sere, že to nikdo neřekl dopředu a jak se mám doftípit, že celej rok se běžně lidi hlásí na sprinty ještě ve 12 hodin a tady ne?

2 MComb: Taky si myslím a proto jsem jim taky pochválil jak jim to pěkně šlo od ruky.
Sorry, ale nevím proč mi chceš přibíjet na záda přihlášku? Já závodím, já nejsem pořadatel sprintu třebaže funguji ve FMS!

A opravdu vstávat v 5:30 je trošku pozdě, nezdá se ti? Já jsem z prostějova, na okruh to mám hodinku, přesto jsem vstával v 5 hodin a v šest hodin vyrážel celý team směr Brno a na bráně na okruh jsem byl v 7 hodin, také proto abych se vyvaroval frontám.
A obhajovat svůj pozdní příjezd tím, že na jiných srazech se registruje do 12 hodin je ubohé. Když začínaly sprinty ve 11:15 tak snad má právo pořadatel mít půl hodiny na to aby zanesl všechny registrace do počítače. A že jsi nikde neměl zavčas informaci, že se máš zaregistrovat? Ale no tak, těch 110 startujících to zvládlo. Nedokážeš uznat, že jsi prostě nepřijel zavčas na sraz. Nedokážeš uznat, že to je tvoje vina ať už přímo (pozdě vstát, čekat na někoho v Praze) až už nepřímo (mlha, měl jsi předvídat špatné počasí).
Hodně štěstí příští rok na sprintech

Lander

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Takhle vážně ne :(

Za chvíli to dopadne tak, že bude po srazech jezdit banda ospalejch který sice jezdí "včas" ale zase usnou za volantem a někomu ublíží.

A nějaký "předpokládání" asi nebude taky nebude to pravé. To bych mohl argumentovat, že když já měl předpokládat, že mám přijet dřív tak vy jste mohli předpokládat, že mi máte zavolat abych vstával dřív a stihl to. Nebo jste mohli předpokládat, že jedou lidi z dálky... atd..

Řeknu vám takovej jeden příklad:
V USA si jedna nejmenovaná Hamburgrožroutka šla koupit svou oblíbenou porci a měla "předpokládat", že čerstvě podávané jídlo "Hamburger" bude horké. Přesto to ale nikde nebylo napsáno a ona si spálila hubu. No a kdo myslíte že vyhrál soud? Ta co nic "nepředpokládala".

Takže už se spíš vykašlete nato tvrdit mi, že jsem si za to mohl sám a koukejte přiznat, že nebylo dopřdu napsáno ani to, že se registrace někdy uzavře ani to že je sprint jen pro 110 aut a ani to že se startuje všechno dohromady. Ano kdybych byl na okruhu v 7:00 mohl jsem se přez nedostatečnou informativnost organizátora vyhnout potížím, ale to je jen kdyby. Protože kdybych jel od 3 hodiny dřív mohl mně zrovna někdo srazit na křižovatce a nebo jsem mohl taky usnout za volantem. Prostě žádné kdyby ryby, ale co je psáno to je dáno. A předem psáno nebylo.

Víš s takovýmhle utvářením pravidel na poslední chvíli by se taky mohlo stát, že když se mi povede čas pod 12s tak mně můžeš taky vyloučit protože se rozhodneš, že už mi to jezdí moc rychle a tak rychlý auto už musí mít ochraný rám.

A teď konstruktivně:
1) Dost mi tady chybí opravdový DRAGSTRIP (dráha na Drag racing)
2) Vemi schází férová a předem známá pravidla
3) Organizovat se to snaží kde kdo a podle toho to vypadá.

PS: Landere s tím lístek na zádech je to myšlený tak, že ty chodíš na registrace přece vždycky včas a tak by jsi ho tam vlastně odnesl :wink: :D

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Leon4x4: Vis dobre ze Te beru, ale i me se to uz zda trosku pritazeny za vlasy. Copak ty jsi nebyl treba v Hradci? Tam to fungovalo naprosto, ale naprosto stejne. Taky jezdily auta sparovany jak kdo chtel, taky se uzaviraly registrace urcitou dobu pred zacatkem a taky se o tom nikde nejak extra neinformovalo. A jakto ze tam to fungovalo a v Brne ne? Proste sis jen neuvedomil ze to mas daleko a ze se mimoradne jedna jen o jednodenni sraz. To je podle me cely, proste jsi to podcenil. A povim Ti, ze me by to asi nakaklo uplne stejne.

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

otevreno bylo od 6 pro vsechny a v brne nejsou tak drahy hotely abys tu nemohl prespat a proto si nemusel mit problemy s nlhout a uz nefnukej§ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

I.C. píše:Leon4x4: Vis dobre ze Te beru, ale i me se to uz zda trosku pritazeny za vlasy. Copak ty jsi nebyl treba v Hradci? Tam to fungovalo naprosto, ale naprosto stejne. Taky jezdily auta sparovany jak kdo chtel, taky se uzaviraly registrace urcitou dobu pred zacatkem a taky se o tom nikde nejak extra neinformovalo. A jakto ze tam to fungovalo a v Brne ne? Proste sis jen neuvedomil ze to mas daleko a ze se mimoradne jedna jen o jednodenni sraz. To je podle me cely, proste jsi to podcenil. A povim Ti, ze me by to asi nakaklo uplne stejne.
Jo asi jsem to podcenil. Taky už jsme přehodnotili s kým na srazy budem jezdit společně a s kým už ne. Já totiž raději jedu včas a v klidu a jiní hold jezdí pozdě a letí 250 a na to já nejsem.
BTW: Narozdíl od Brna bylo v Hradci jasné kdo to pořádá a registrace byla v Budce FMS která stála na dráze. Takže žádné hledání, žádné složitosti.

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Radistr píše:otevreno bylo od 6 pro vsechny a v brne nejsou tak drahy hotely abys tu nemohl prespat a proto si nemusel mit problemy s nlhout a uz nefnukej§ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To já jen tak vrčím. :wink: Po hotelech spát nebudu, mám ženu a dva kluky (4,5roku a 7 měsíců).

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Jo a tady jsou nějaký fotky a video ode mne

http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php?t=7481

robinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robinek »

Hej, tak to sou fakt hrubý kárky, to je fakt mazec. To už se nedivím, že zuříte, že vás nepustili prezentovat se na dráhu. No snad příště.

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

robinek píše:Hej, tak to sou fakt hrubý kárky, to je fakt mazec. To už se nedivím, že zuříte, že vás nepustili prezentovat se na dráhu. No snad příště.
Děkuji za pochopení a budem se snažit nezklamat někdy jindy a jinde. Zima je dlouhá a tak něco vymyslíme.

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

pristi rok musite vyrazit driv nekteri jedinci taky jely do mimone a stihli to a jely z brna!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Tak vem rodinku na takovej malej rodinej výlet... Treba v patek do Zoo a v Sobotu na OKRUH 8)
Japonci na konci

RabuKate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RabuKate »

no leone, konecne jsi dostal rozum...

...a;e kdyz vidim ty supry...

TAK ZACINAM BYT NASRANEJ ZE STE NEJELI

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

To sedi, to by byla podivana! Tak snad na jare!!!
Japonci na konci

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

jj to zoo neni spatnej napad
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Goldies píše:Tak vem rodinku na takovej malej rodinej výlet... Treba v patek do Zoo a v Sobotu na OKRUH 8)
Ono to tak asi dopadne, žena má nějakou kamarádku v Dukovanech (jestli to nepletu) a to by mělo bejt kousek. Tak bychom jeli v pátek tam a pak já ráno na Ring a večer bych je naložil a tradá domů.
Ten mladší by to ještě asi nezmákl , je narozenej 1.dubna a taky je furt vysmátej. Máme ho jako atrakci, na každýho hned doráží a smeje se jak protrženej. :D

Obrázek

Radistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radistr »

to je krasnej spuntik z toho bude jednou zavodnik 8)
GARAGE TUNERS CLUB

Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Krasnej kluk!!! Celej SUPRA 8)
Japonci na konci