Jurisek16 píše:No čekal jsem že když už jsi pro ty kola jel tak daleko tak že to budou nějaké pecky...příjdou mi docela tuctové![]()
felda píše: Každopadně jsem je koupil jen kvuli ceně ale není to ma představa takže asi brzy pujdou![]()

Moderátor: Dave0401
Jurisek16 píše:No čekal jsem že když už jsi pro ty kola jel tak daleko tak že to budou nějaké pecky...příjdou mi docela tuctové![]()
felda píše: Každopadně jsem je koupil jen kvuli ceně ale není to ma představa takže asi brzy pujdou![]()
ve čtvrtek to vezu na přípravu,v patek jedu na dovolenou,jak přijedu tak by se už mohlo lakovat takže zhruba 14 dníMotor píše:Toz pěkné to budeš mít![]()
kdy půjde do laku?
Leda šlapadlaLuke_TDI píše:v tom pripade by jsi mu mel trochu pomoct
já jsem už pomohl. těším se až tě potkámLuke_TDI píše:v tom pripade by jsi mu mel trochu pomoct
mám to těžké a kobyl budeš mít stále víc,ale z hecu bych to zkusil... určo se mi už neztratíš jen tak hnedkaLuke_TDI píše:kod byl autorem vstrikovacich map pane flaneli ?????????????????????? kdy dame sprinta pico ??ú
nakonec ne,uvědomil jsem si že už do auta jde dost peněz a na kola už by asi nezbylosvanco1915 píše:tak co vzal jsi ty kola ?
jj byly to ty větší,ale cena byla pěknásvanco1915 píše:no pereš do toho dost , jsem rád že mě už to přešlo![]()
ja je na živo neviděl ale pokud to byly ty větši okýnka tak to je fakt ty menši jsou hezčí