-- jeste ze mas tak super kamarady kteri ti pomuzou jak s dopitim becky tak s naslednym uklidem ...

Moderátor: Dave0401
AMENfelda píše:Taky se mi už do té organizace nechce....poslouchat kecy typu drahé,vy z toho máte vyvar atd už slyšet nepotřebuji.....ani z jedné akce jsme s Davidem neměli ani korunu,a platili jsme i za sebeto nemluvím o tom že David tahal hudbu a celou dobu se o ní staral...Pokud si někdo myslí že zorganizovat takovou akci je jednoduché tak at si to zkusí....každopadně bych pro podobnou akci byl,a rad si zaplatím i pětikilo a příjdu se jen bez starostí ožrat pak tam vystříkam hasičaky pochčiju na hajzlu podlahu,venku to pobliju a možná urvu i kliky od oken však co za ty love
Myslím, že můj muž s úžasnými schopnostmi a dovednostmiStasio píše:já se klidně o jídlo a pití postarám, ale o objekt nee![]()
když někdo zařídí objekt já bych dodělal toto
kecySusan0403 píše:Joshi ... peníze neuspokojí všechny přání a touhy
když myslíš...max3rx píše:kecy![]()
nepřechválila si kapkeSusan0403 píše:Myslím, že můj muž s úžasnými schopnostmi a dovednostmiStasio píše:já se klidně o jídlo a pití postarám, ale o objekt nee![]()
když někdo zařídí objekt já bych dodělal toto... se rád postará o hudbu (karaoke,tanec,zábavu)
zaleží kterého muže má na mysliStasio píše:nepřechválila si kapkeSusan0403 píše:Myslím, že můj muž s úžasnými schopnostmi a dovednostmiStasio píše:já se klidně o jídlo a pití postarám, ale o objekt nee![]()
když někdo zařídí objekt já bych dodělal toto... se rád postará o hudbu (karaoke,tanec,zábavu)