Slysel jsem neo co silikonovych "sterkach"...
Tipy na vysušení laku po mytí
Moderátor: Idaho
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Tipy na vysušení laku po mytí
Asi vysichni znate ten problem (zvlaste u tmavych laku) ze pokud nechame po umyti auta na laku kapky, zbydou po nich bile skrvrny. Ja to resim tim ze po umyti projedu auto cca 2km 120kmh a je ususeno
Ale urcite jsou nejake sofistikovanejsi zpusoby....podelte se o sve zkusenosti
Naposledy upravil(a) Hans231 dne 10 črc 2009 18:35, celkem upraveno 1 x.
BMW 535i
Re: Tipy na vysušení laku po mytí
Silikonovy sterky a svedsky uterky
na aute nezustane jedina kapicka...
Ja pouzivam tohle

Ja pouzivam tohle

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
taky to proletím a uschne ale zase je to pak samá muška. Druhá varianta co používám je že odcvaknu zadní stěrač a setřu to ním 
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Ja pouzivam "svedskou uterku", predtim jsem mel jelenici ale to zanechavalo cmouhy, nyni tou uterkou luxus, takovej modrej hadr to je maj v kazdy drogerii nebo hypermarketu cca kolem kila stoji 
Miloshi a to to jako jednou uterkou utres cely auto ???? to me se uz potom docela namoci a uz to nesaje tak pekne.... ale jako doplnek ty sterky to je parada......
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta utěrka se dá vykroutit. Taky s ní utírám auto. Nicméně, když má být auto skutečně pořádně "umyté", tak je ho po mytí potřeba ještě očistit, naleštit a navoskovat. Před čištěním nemusí být extrémně suché, stačí stáhnout velké kapky, stejně se při čištění znovu navlhčuje.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Markusi musis ji obcas vyzdimat 
Njn, to zanedbavam
a tak co, mam sterku tou to de dokonale.... hadrik mam jen na hrany a zakouti