jo něco by se sehnat dalo,ale to budu řešit asi až příští měsíc pokud vůbec.Jeden den mám chuť to prodat,druhej den zas ne takže nevim
za tenhle měsíc jsem do toho za kola,gumy atd dal asi kolem 16tis takže trochu zbrzdim
Tommy: Audio se prave likvidovalo z kabra, to vsechno sem tam mel ted uz zbytecne... Manzelka dostane do kabra repro z BAWA a ja si dam do bava neco poradneho
Jo barva interieru moc neladi s venkem... Ale puvodni plan byl novej lak... No na ten uz se nedostane
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Co se to s tebou Honzo poslední dobou děje? Dědkovatíš nebo co...
Připadám si asi tak drsné jako Doemixxx když psal stejně ubohej blábol na moji adresu jako já na jeho....
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Protože co kus to original.Byli jsme 3 co ho kupovali uplně stejnej na stejný vozy a jeden má,totalně měkkej zdechlej hnus,další má naopak tvrdej jak beton a jeden to vychytal nejlépe a má něco mezi(skoro serie).A je to všechno jeden tip a stejný výrobce.nehledě na to že se kola téměř nevyvěsí
Jak řikám,za mě prostě JOM určitě nebrat,je to podřadná značka s podřadnýma výrobkama...
subtera- alespoň pevné doufám že to s tím kajem myslel stejně vážně jako já.... Hyundai mi nesedlo, stejně jako mnoho dalších, ale pro mě za mě ať si jezdí třeba trabantém....
Pavle- ta tvoje 106ka se mi líbí daleko víc.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
lefi píše:
Bio na JOM se vyser,to jsou vyhozený peníze.člověk co řiká že je kvalita v pohodě asi nikdy nejezdil na něčem normálním
Nestává se to často, ale musim s tebou soouhlasit
JOM je sračka, když vidim že i KW za 20 neni uplně dokonalý ( provedením ) tak co asi bude zač ten JOM
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
TOMIK__007 : měl na myssli srazové nálepky...Ale fáčko opravdu po čertech pěkné Co se koukám na současnou škoda scénu tak si myslím že nejvyvedenější 8)