Souhlas s Joe

jeste celolak,snizit,kola a ramzvooky píše:Po hodne dlouhy době jsem se dočkal....model GI GTi![]()
![]()
V12 píše:jeste celolak,snizit,kola a ramzvooky píše:Po hodne dlouhy době jsem se dočkal....model GI GTi![]()
![]()
Tak ta tapeta je vážně parádní, moc hezky udělanéAR166 píše:Tak jsem tapetoval, jako Eskláda.. Chce někdo obalit auto?
vzor je moc hezky ale barva je na me moc smutna, ja radeji zive pestre barvy ale k te sedacce se to hodi, priznej se kdo ji vybiral?AR166 píše:Tak jsem tapetoval, jako Eskláda.. Chce někdo obalit auto?
AR166 píše:mame radi s pritulkou stejny veci, padla do oka obema.. kupovali jsme tri barvy se stejnym vzorem. bordo bude v kuchyni a bila na podhledech- na stropech.. kuchyn dodelam dneska.
AR166 píše:bordo pro mirindu.
Luxusní Mini,luxusní!V12 píše:Hodim to i sem...par foto z dnesniho srazu v Himmelkronu, kdyby nahodou...tak zbytek fotek je v BMW sekci...
Jednim slovem "nelibi", stejne jako MiTo (i kdyz to je ted asi nejlepsi auto v portfoliu)...hattori_hanzo píše:Luxusní Mini,luxusní!V12 píše:Hodim to i sem...par foto z dnesniho srazu v Himmelkronu, kdyby nahodou...tak zbytek fotek je v BMW sekci...
Byteček taky moc pěknej,ale jak říkám - pro lidi s mojí úrovní šikovnosti a vztahu k uklízení je ideální litej beton,plexisklo a tvrdá guma.
Btw. Láďo co říkáš na Milano?Zepředu mě hodně zklamala...
special pro tebeARV6 píše:Peknej pav