neni vikon...zacalo to tak ze byla dira ve vykonu..jakoby turbo seplo az nekde ve 3300ot. a po par km jakoby nesepinalo vubec...ale slysim ho jak píská pořád tak z toho sem vydedukoval že turbo bude ok někde sem četl že váha vzduchu často odchází u tdi a projevuje se ubytkem vykonu....už to prostě nemá žádnej tah...sešlápnu plyn a jedete to jak htp zitra jedu na diagnostiku tak uvidim...3k by šlo...sem se bal aby to nešlo do desetitisíců, to by mi asi praskl kkt už
metwjede kup váhu do merglu C klasse (W203) ale teď si nejsem jistej jestli 220 nebo 320 CDI je totožná ale nesmrtelné kamarád jí má na octě už přes 300 tis km
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
MEDwjet píše:neni vikon...zacalo to tak ze byla dira ve vykonu..jakoby turbo seplo az nekde ve 3300ot. a po par km jakoby nesepinalo vubec...ale slysim ho jak píská pořád tak z toho sem vydedukoval že turbo bude ok někde sem četl že váha vzduchu často odchází u tdi a projevuje se ubytkem vykonu....už to prostě nemá žádnej tah...sešlápnu plyn a jedete to jak htp zitra jedu na diagnostiku tak uvidim...3k by šlo...sem se bal aby to nešlo do desetitisíců, to by mi asi praskl kkt už
to není japonec, aby to stálo tolik, kor když se těch VW tolik krade
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Pipotuning píše:Tak taky nahodím jednu aktualní...
a kde máš opěrky hlavy? zřejmě chceš bejt po nárazu zezadu na kriplkáře
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jsou tam i celicy a vlastně i ty probe jsou japonci, je to servis se specializací na japonce, divný je, že podvozkový díly, který se budou měnit na mým autě se kupují z katalogu mazdy
Dokonce tam jsou i nissany a jiný japonci, asi jsem to tam nakazil fordí nemocí